Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YSRB , darkstone78 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 48 Misafir (5 Mobil) - 44 Masaüstü6 Mobil
5 sn
334.273
Cevap
5.664
Favori
56.784.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
    1700
  • tobugo kullanıcısına yanıt

Kredi kullanınca fiyat arttırıyorlar mı ? Yoksa verdikleri bu fiyattan mı kredi kullandırıyorlar ?

• Teknisyen57 T kullanıcısına yanıt

siz imzalamadan kredi filan yapmazlar zate, cayarsanız kapora iade edilir üstadım ama süreci hızlandırmak için biraz zorlamanız gerekebilir, yoksa en az 7 gün bekletirler.

• Cüneytmat C kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne kadardi ve ne kadar kapora gondermistiniz hocam?
  • scorpit kullanıcısına yanıt
    Hocam Bursa 1560 fiyattan krediyi kaç orandan kullandırıyor?
  • ByZGRRR B kullanıcısına yanıt

40 bin tl oynuyor kredilide.

• Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Düz mü, Dsg mi?
  • Citroen c4x shine 1320,
    c4 shine 1350
    Peugeot 2008 allure 1530. İstanbul bayileri.
    Pazarlıksız fiyatlar daha da zorlanabilir yüz yüze
  • 408 Allure arıyorum ancak bulamadım.

Peugeot Öztek Adana - Telefonu açmıyorlar, geri dönüş de yapılmadı.

Peugeot Mar İstanbul - Allure yok. 2025'in son çarşambası gibisinden konuştu.

Peugeot Çetaş İzmit - Araç yok. Satış yok.

Peugeot Arkas İzmir - Araç yok, Ocak 2-3 gibi stok belli olacak fiyat belli değil. Son verilen araçların fiyatlarını paylaşmak istemedi.

Peugeot Demir Otomotiv Samsun - Allure için 1.830 kredili, 1730 peşin dedi. Kafayı yemiş heralde bunlar. GT parası istiyorlar. Samsun'dan ne zaman fiyat alsam böyle saçma sapan bir fiyat veriliyor. Bayi, marka farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Aralık 2024; 15:22:46 >
  • ahadaranza55 A kullanıcısına yanıt
    Fiyat ne dediler hocam
  • arkadaşlar, şuan Gaziantep'te kar yağıyor ve bayii bana aracı yazlık lastiklerle teslim etmek istiyor. Bu durum normal midir? 4 mevsim ya da kışlık lastik olması gerekmiyor mu? Sadece bana mı garip geldi bu durum? Yoksa bu normal mi?

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten arkadaş 1.2 Puretech sahibi, belli olmuyor mu?
  • SweptureX kullanıcısına yanıt

Normal hocam, markalar yazlık lastikleri aracı teslim ederler.

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullansın hocam kontrollerini yapıp sorunsuz binsin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkma

Astra Ultimate Elektrik 1.520₺ kredi kampanyası yok. Bagajı küçük, arka koltuk baş ve diz mesafesi az geldi.
    Megane E tech Iconic 1.690₺ - Techno 1.580₺-500bin ₺ 12 ay sıfır faiz kredi kampanyası (vergi levhalı olursa) kullanabiliyor. Bagaj aşağıya doğru derin ama koltuklar katlanınca bazı malzemeleri almaz, arka koltuk baş ve diz mesafesi az.
    Hyundai Ioniq 6 1.700₺-350bin ₺ 12 ay sıfır faiz kredi kampanyası var. Arka tavan basık geldi. Diz mesafesi çok fazla, bagajı küçük ve koltuklar katlansa bile sınırlı eşya konulabilir.
    Ioniq 5 hiç yoktu. Ocak, şubat gibi gelecekmiş. Fiyatı 1.900₺ ve artık cam tavansız olacak denildi.
    Vw ID.4 1.591₺ ila 1.627₺ - Kredi kampanyası yok. Araç ile test sürüşü yaptım. Sessiz ve konforlu geldi. İçi, bagajı geniş. SUV araç ilgimi hiç çekmezken ID.4 aklıma yattı. Aslında 2025 yılında aracımı değiştirmek istiyordum ama kararsız kaldım.
    Vw ID.4 Buz gümüşü 1627₺ den ayırttım. Cuma günü tüm renk seçenekleri mevcuttu. Talep olduğu için seçenek azalmış. Aytaşı gri istiyordum bulamadım. Yeni yıla kalmak istemedim.
    İstediğiniz araç, sizlere de bir gün nasip olsun inşallah.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

rutini budur belki işin ama kış ortasında bu şekilde teslim etmeleri yine de bana çok garip geldi hocam :) bunu almanya'ya bir yazmak lazım..

• SweptureX kullanıcısına yanıt

Ibıza mı almıştınız hocam, özeldende konuşmuştuk sizinle

• grkma G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun uzun zamandır bindiğim golfle birlikte en konforlu vag grubu

Peugeot E-3008 Allure neden düşünmediniz. 1675 TL tam bir fırsat aracıydı. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Hocam net konuşacam madem aracın bakiyesini kapatmadın,

500 küsür km menzilli 3008 varken bu araç alinmaz net...

göz göre göre hata yapma,

Sadece dostca bir tavsiye
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.