|
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16705. sayfa)
-
-
Kredi kullanınca fiyat arttırıyorlar mı ? Yoksa verdikleri bu fiyattan mı kredi kullandırıyorlar ?
-
siz imzalamadan kredi filan yapmazlar zate, cayarsanız kapora iade edilir üstadım ama süreci hızlandırmak için biraz zorlamanız gerekebilir, yoksa en az 7 gün bekletirler.
-
Fiyat ne kadardi ve ne kadar kapora gondermistiniz hocam? -
Hocam Bursa 1560 fiyattan krediyi kaç orandan kullandırıyor? -
40 bin tl oynuyor kredilide.
-
Düz mü, Dsg mi? -
Citroen c4x shine 1320,
c4 shine 1350
Peugeot 2008 allure 1530. İstanbul bayileri.
Pazarlıksız fiyatlar daha da zorlanabilir yüz yüze -
408 Allure arıyorum ancak bulamadım.
Peugeot Öztek Adana - Telefonu açmıyorlar, geri dönüş de yapılmadı.
Peugeot Mar İstanbul - Allure yok. 2025'in son çarşambası gibisinden konuştu.
Peugeot Çetaş İzmit - Araç yok. Satış yok.
Peugeot Arkas İzmir - Araç yok, Ocak 2-3 gibi stok belli olacak fiyat belli değil. Son verilen araçların fiyatlarını paylaşmak istemedi.
Peugeot Demir Otomotiv Samsun - Allure için 1.830 kredili, 1730 peşin dedi. Kafayı yemiş heralde bunlar. GT parası istiyorlar. Samsun'dan ne zaman fiyat alsam böyle saçma sapan bir fiyat veriliyor. Bayi, marka farketmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Aralık 2024; 15:22:46 > -
Fiyat ne dediler hocam -
arkadaşlar, şuan Gaziantep'te kar yağıyor ve bayii bana aracı yazlık lastiklerle teslim etmek istiyor. Bu durum normal midir? 4 mevsim ya da kışlık lastik olması gerekmiyor mu? Sadece bana mı garip geldi bu durum? Yoksa bu normal mi?
-
Hocam zaten arkadaş 1.2 Puretech sahibi, belli olmuyor mu? -
Normal hocam, markalar yazlık lastikleri aracı teslim ederler.
-
İyi günlerde kullansın hocam kontrollerini yapıp sorunsuz binsin inşallah.
-
-
rutini budur belki işin ama kış ortasında bu şekilde teslim etmeleri yine de bana çok garip geldi hocam :) bunu almanya'ya bir yazmak lazım..
-
Ibıza mı almıştınız hocam, özeldende konuşmuştuk sizinle
-
hayırlı olsun uzun zamandır bindiğim golfle birlikte en konforlu vag grubu -
Peugeot E-3008 Allure neden düşünmediniz. 1675 TL tam bir fırsat aracıydı. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
Hocam net konuşacam madem aracın bakiyesini kapatmadın,
500 küsür km menzilli 3008 varken bu araç alinmaz net...
göz göre göre hata yapma,
Sadece dostca bir tavsiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X