İyi günlerde kullansın hocam kontrollerini yapıp sorunsuz binsin inşallah. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16705. sayfa)
-
-
-
rutini budur belki işin ama kış ortasında bu şekilde teslim etmeleri yine de bana çok garip geldi hocam :) bunu almanya'ya bir yazmak lazım..
-
Ibıza mı almıştınız hocam, özeldende konuşmuştuk sizinle
-
hayırlı olsun uzun zamandır bindiğim golfle birlikte en konforlu vag grubu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peugeot E-3008 Allure neden düşünmediniz. 1675 TL tam bir fırsat aracıydı. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam net konuşacam madem aracın bakiyesini kapatmadın,
500 küsür km menzilli 3008 varken bu araç alinmaz net...
göz göre göre hata yapma,
Sadece dostca bir tavsiye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VW Taigo mantıklı olabilir ama Arona, marka algısından dolayı mantıklı değil bence. C4X büyüklük olarak hepsinden iyi, 3 yıl garantili olduğundan dolayı çok başınız ağrımaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bmw sitesinde belirtilen aşağıdaki fiyatlara malesef araç yok.
Bmw'ni bul uygulamasına girip mevcut ve gelecek araçları oradan görebilirsiniz.
Bayi'ye gittiğinizde onlarda bmw'ni bul uygulamasından bakıyor hatta sipariş verecekseniz sizinle o uygulama üzerinden işlem yapıyor.
Bayi'deki satış danışmanları da otonom sisteme dahil olmus durumda...
Şu an en ucuz 320i m sport araç 3.910.000 tl'den başlıyor. Şu an peşin ödemede %13 indirim söz konusu. Buna ek olarak avukat, doktor ve pilot meslek grubuna ilave %1 yapıyorlar.
Özetle kampanyalı standart 320i m sport (ek özelliği olmayan) 3.400.000tl'ye geliyor. Kredi kullanırsanız indirim oranı düşüyor. Takas desteğinden yararlanırsanız da indirim yapmıyorlar.
Stokta doğru düzgün araçta kalmamış durumda bilginize.
-
Zemin ıslaksa yaz lastiği suyu daha iyi tahliye eder.
Hocam Antep'te de kış lastiği almazsınız ya. Urfa'da Petlas bayisine gitmiştim binek araçlara kış lastiği getirmiyoruz burada kış olmuyor demişti bana. Kar tutmuyor benim bildiğim ama?
-
bayi çok müdahil olmuyor.
marka ne gönderirse öyle satılıyor.
belki danışmana farkını verip kış lastikleriyle değiştirilmesini isteyebilirsiniz.
-
Detaylı bilgi almak isterseniz forumdan aradığınızı belirterek İstanbul Çekmeköy Yüzbaşıoğlu bayisini arayabilirsiniz 02164846666
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmorrison84 -- 16 Aralık 2024; 15:56:44 > -
cevap için tesekkurler hocam, marka algısı nasıl Seat için sizin için? benim için kötü bir marka gibi gelmiyor da acaba bilmediğim birşey mi var diye merak ettim simdi
Arona 1.400 civarında suanda 250bin de kredi avantajı var, bir arastıracagım ancak kötü bir yorumu olan var ise yeşillendirirse cok sevinirim
-
Donanımı giriş seviye değil. Kendi fiyatında ve yakın fiyatlarda en donanımlı ev olabilir şuan.
-
Bana da sizin mesajiniz cok garip geldi, tüm araçlar yaz lastigiyle satılır genelde
Kış lastiği zorunluluğu ticarilerde olup hususi araçlarda zorunlu değildir
hocam aracı test etmedim ama çok inceledim.. genel olarak beğendiğim araçlardan biridir.. ben de çok ilgilendim fakat son anda ibiza fr almaya karar verdim.. hem 100k daha vermek istemedim hem de siyah tavan konusu nedense beni rahatsız etti.. bazıları seviyor bu görüntüyü ama ben şahsen anlamsız ve kullanışsız buluyorum.. hatta vazgeçmemdeki en büyük sebep siyah tavan konusu.. bir de ibiza fr'da ikinci elde daha az zarar ederim gibi geldi ama kısmet tabi.. daha önce 2 kez seat kullandım 2 deneyimim de iyiydi kendi adıma.. sadece yol sesi konusu biraz rahatsız edici olabiliyor vw tarafına göre.. onun dışında bence ok..
-
Ticari araç bakıyoruz rifter, berlingo, doblo. bayiler telefonu bile açmıyor yok çekiyorlar.
Aldığım fiyatlar orta paketler için 1250 civarı full paketler 1400-1420 civarı.
f/p model ve bayi tavsiyesi varsa önerilere acıgız.
-
Combo?
Fiyat bilgisi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi aynı hocam onların ford hariç hangisi en uygun fiyatı veriyorsa onu alın. Opel en iyi fiyatı veriyordu sanırım,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X