< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16707. sayfa)
-
-
hocam suanda zaten 70 kwlik bataryası olan bir araç almam kendimi zorlayıp 105 kw olan versiyonuna bakıyorum ama hayırlısı toggdan genel olarak memnunum sadece premium bir havası yok o nedenle model yükselteceğim.
-
kendisi ev3 kullanan annesine de id4 siparişi veren değil mi bu
-
Togg neyi kötüymüş id4 merak ettim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arona fiyatı alan oldu mu yakın zamanda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende meraktayım
-
1.298 e polo life paket beyaz araç alındı. 150 bin tl 2.59dan da kredi kullandıracaklar. Nasıl arkadaşlar iyi mi yaptım düşünceleriniz nedir
Hayırlı olsun hocam gerigorus kamerası varmı aracta
Konu dışı ve kişisel tartışma içeren mesajlar silinmiştir.
---------------------------
Açıklanan BYD fiyatlarına ve firmaya dair Eleştirilerin, Teşvik belgesi ve Fabrika konusunun,
Aylık Satış Rakamları, Vergi, PHEV, Vites, Çin, Donanım, kişisel atışma, laf sokma, Sahibinden vs. gibi mevzuların yeri bu konu değildir.
Onlarca kez uyarı yazıldı ama yine de ısrarla kişisel muhabbet ve konu dışı mesajlar ile fiyat bilgisi almak isteyen üyelerin hakkına saygı gösterilmiyor.
Tüm uyarılara rağmen hala konu dışı muhabbete devam eden üyeler konudan uzaklaştırılacaktır.
Lütfen diğer üyelerin bilgi alma hakkına saygılı olunuz...
-----------------------------------
Sahibinden.com İlan Şikayet Konularının,
Kişisel muhabbet ve atışmaların,
PPF, araç, model, motor, sınıf, rodaj vs. kıyaslamalarının,
Petrol - Elektrikli araçlar, Şarj istasyonu problemleri-Maliyeti-Çözümleri vs.
Konut-Kira, yakıt tasarrufu, Faiz-Dolar-Euro-Vergi Sistemi, ÖTV-Gümrük, Borsa muhabbeti, Sigorta
Vavacars, Letgo vs. gibi firmalara 2. el araç Alım-Satım
araç-motor-donanım tavsiye sorularının yeri bu konu değildir.
İyi forumlar,
---------------------------------------------
TOGG fiyat-stok konuları hariç;
Üretim problemleri, fiyat yorumları-sebepleri-tartışmaları, donanım seçenekleri, nasıl satın alınacağı vs. konularının yeri bu konu değildir.
Bölümde çok sayıda TOGG konusu mevcut, ilgili konularda yazıp sorabilirsiniz.
Ayrıca siyasi her türlü tartışma yasaktır.
Konuya giren üyeler, konu başlığında da belirtildiği gibi 0 Araç Fiyat ve Teklif bilgilerini görmek istiyor.
Lütfen diğer üyelerin bilgi alma hakkına saygılı olunuz, tüm uyarılara rağmen konu dışı mesajlar yazmayınız.
Israrla alakasız mevzular ile ilgili mesaj yazmaya, kişisel tartışmaya, laf sokmaya ve konuyu dağıtmaya devam edenler; konudan uzaklaştırılacaktır.
-
Arona Fr Plus 1395
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler,style hala yok sanırım
Psa çin ve Kore araçları neden alınıyorsa ondan
15 bin lira fazlasina tam hibrid jazz satiliyor. Illa benzinli alinacaksa daha ucuza c4x satiliyor.
Bence pahali
E-c4x 115 kw 1.400.000e alındı bugün 250.000 0 faizli krediyle. Beklediğimden düşüğe geldiği için pazarlık konusunu açmadım. 100kw seçeneği yoktu.
Merhaba
Sizce hangisi daha F/P bir araç olur ? İkinci elde ve kullanımda sorunsuzluk olarak ?
Bayon Style 1200 (Nakit)
Arona 1395 (250K 0 Faiz)
-
Arona FR Plus tabiki
Hocam fabrika kişiye özel üretim yapmadığı ve hangi mevsimde satışının yapılacağı ve sizin yaşadığınız bölgenin iklim koşullarının bilmediği ve bilse dahi böyle bir üretim sürecini organize edemiyecekleri için yaz lastikleriyle üretim yapar. Arada bazı SUV ve Crossover araçlarda Goodyear 4 season yada Michelin Crosclimate tarzında 4 mevsim lastik kullanılır.
İzlanda, Grönland,Sibirya ve Alaskaya sevkiyat araçlarda istisnalar olabilir.
-
Nerede var bu bilgi?
Life paketlerde var hocam.
Merhabalar hocam, fiyat hangi bayiden acaba? Sıfır faiz imkanı var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X