< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16708. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bayilerde seat Leon 1.0 DSG bulunabiliyor mu? Leon için fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günler, mesajı yazalı çok olmuş ama 4x4 pickup arıyorum. Önceliğim Toyota hilux almaktı fakat hiçbir bayide sıfırı yok, bu araç (musso) her yerde konforuyla önüme çıkıyor. Aracı denediniz mi? Biz zaten şehir içinde bineceğiz, hilux’un sorumsuzluğu tabiki olmaz ama Toyota sanki tok satıcı gibi markasından soğuttu. İnatla 4x2 vermeye çalışıyorlar. Musso grand’ın yeni tipte olanı kendi sitelerinde ve instagramların da paylaşıyorlar fakat o aracı getirmemişler galiba. O aracın farları ve önden tipi fena değil.
Yumuşacık hocam tok kapı sesi de var fazlasıyla!
-
Neden hocam peki, Bayon da 5 yıl garanti var daha sorunsuz olur gibi geldi. Bir de ikinci elde daha mı iyi olur diye düşünüyorum
-
Bayonu kötülemeyim diyorum ama başaramıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam genelde Citroen bayileri el altından galericilere satıyor fatura için. Yine de bu aileden ben Toyota ve Peugeot dışındakilere bakmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Piyasası olan, oturmuş keyifli bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axolotl86 -- 16 Aralık 2024; 18:48:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. iç malzeme kalite arayışınız yoksa ve kredi kullanmak istemiyorsanız bayon alıp geçebilirsiniz. ancak araçları incelemeye gittiğinizde ve donanımlarına baktığınızda arona'nın çok daha iyi olduğunu göreceksiniz.
-
Hocam gittim ikisine da baktım. Ben arabadan anlamıyorum herhalde :D Aronanın da içi ahım şahım gelmedi, onda da bir sürü ucuz plastik var. Koltuk kaliteleri çok farklı değildi. Ekranı da aiırı farklı değildi. Sadece tavanı biraz daha yüksek geldi o iyi bişi. Onun dışında nedense malzeme kalitesi olarak ben fark göremiyorum.
Ama buradaki herkes nefret ediyor bayondan :D
-
Doğuş Oto Çankaya, kredi de var bildiğim kadarıyla.
Aynı şekilde. Alpine bulamadık desem yeridir. Evolution için hemen teslim diyorlar ancak Alpine için kimi bayi gelmeyecek diyor kimi de Ocak diyor. Ay sonu teslim ederiz diyen olmadı maalesef. Bana da turuncu ve mavi seçenekleri sunuldu ve mavisi için anlaştık 6 Ocak haftası teslim alacağım bakalım. Zam gelir mi acaba diye düşünmeden de edemiyorum. Aralık sonu kasko sigorta işlemlerini halletme planım var. Kapora bıraktım, şasi no var motor no yok henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 16 Aralık 2024; 19:18:1 > -
Golf gibi 1.5’e dönmüşler hocam yurtdışında, muhtemelen Leon’da da kaldırdılar 1.0 motorları.
Citroen Berlingo shine bold (en dolusu) 1290 lira
Öztek ümraniye madenler şubesi verdi fiyatı.
Kasım ayında 1.150 liraya berlingo shine ( cam tavan + 17 jant + yüksek konsol) opsiyonları ile satilmisti.
Yaklaşık 10 gündür süren 0km Opel Grandland alma ile ilgili yaşadıklarımı anlatayım
Ankara Opal bayisi ile görüşüp grandland ile ilgili bilgi aldım
Aracın ellerinde adetli olarak olduğunu, her rengin bulunduğunu ve 2 gün içerisinde teslim edebileceklerini söyledi Fiyat olarak 1590 tl dedi
Ertesi gün kapora vs işlemi için aradığımda telefonun açmadı ve bir süre geri dönmedi Daha sonra whatsapp mesajı ile araçların gelmesi ile ilgili gemilerde sıkıntı olduğunu ve başka bir bayi ile anlaşmam gerektiğini belirten bir mesaj yazdı
Telefon ile aynı bayiden başka bir st ile görüştüğümde aracın olduğunu ve fiyatın 1650 olduğunu belirtti
Sonrasında geçen hafta diğer bayi olan otosay ile görüştüm ve yine 1590 a anlaştık Araç için ufak bir kapora yolladım dekont attım ve bilgilerim ile opel ve stellantis sistemine kayıt yaptılar Geçen perşembe cuma günü kredi vs işleri için görüştüğümüzde bana ilgili arkadaşı yönlendireceğini belirtti ama arayan soran olmadı Bu durumdan dolayı biraz şüphelenme olmuştu bende
Aracı bugünlerde teslim edeceklerini söyledikleri için beklerken bu akşam üzeri bayiden arayıp gemilerde erteleme olduğunu, aracın tesliminin 1 ay aksayacağını, eğer hemen teslim istersem 120 bin tl fark ile 1710 tl ye verebileceklerini belirtti
Siz siz olun bunlara güvenmeyin
İnşallah bu sektörde büyük bir kriz olup ve tüm bayiler ve satış temsilcileri aç kalırlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 17 Aralık 2024; 11:28:20 >
-
En yakisikli combo 👍🏼
en pahali rifter
en fiyat/performans berlingo
1690 a yardımcı oluruz dedi.
1690 dedi telde
Geçen ay 1690 liraya seat ateca xperience cam tavan aldi arkadasim. Renault austral de bu fiyatlara yakin.
ID4 için 1580’li fiyatlar devam ediyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X