Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16709. sayfa)

5 sn
334.222
Cevap
5.659
Favori
56.748.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1143 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Bakımda karteri söküp bakmazlar. Bakmadan baktım derler öyle bir prosedürü uygulamıyorlar

• Yakin zamanda 408 allure fiyati alan oldu mu
  • axolotl86 A kullanıcısına yanıt
    Bizzat bayiye gittim 2 gün önce fabia yok elimizde dediler
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleyici de yok sanırım değil mi ?
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Tabi o senaryoda da bir sürü can sıkıcı prosedür ve bürokrasi ile uğraşılacak. Bayi ve markanın yokuş yapmaya çalışmasını düşünmüyorum bile.
    Oralara gidersek Mercedes ile motor değişimi için davalık olmuş insan tanıyorum. Sonu yok bu işin kötü senaryoda :)
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    ID4 araca test sürüşü yaptım.
    İç dış malzeme kalitesi ile BYD nin içinden geçer.
    Menzil fiyatına göre iyi.
    Tesla veya Togg test etmiştim,
    Her ikisindende daha kaliteli nir araç.

Bizim insanımıza bedava verseniz gene birşeyler bulurlar.
  • Tucson comfort gümüş gri düşünen varsa bayiden aradılar 2 3 güne araç gelecekmiş yardımcı olalım
  • Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Hocam Fabia ve Ibiza için biraz mesai harcamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axolotl86 -- 16 Aralık 2024; 13:5:7 >
  • Randy Blythe* kullanıcısına yanıt

3 4 bayiye sordum kalmadı dediler istanbulda 1560 ile 1600 arasındaydı fiyatlar

• ano16 kullanıcısına yanıt
    Psa ni belirlediği şekilde kontrol etmedigini bildiğiniz ve emin olduğunuz, vbu tip bir sorunu görmeyip, ileride sorunu büyütecek olan yetkili bayi ismi iletirmisijin, sorgulamak istiyorum(mümkünse istanbul bayisi lütfen) . Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Aralık 2024; 13:6:4 >
    Dsg konusunda iyi niyetten baya kolaylık sağlıyorlardı son zamanlarda.

Geçen gün tavandan su alan elektrikli 3008 vardı ona da cevap yazın hocam. Neden psa paşa paşa değiştirmemiş. Yatıp kalkıp psa savunmayın Allah aşkına

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt

Ben fiyat almadım. Forumda alanlar vardı , geriye doğru sayfaları okuyunuz (tam 1400 değil o civarlarda idi)

Doğdurudur. Artık sağır sultan biliyor sıkıntıyı ve sıklığı azalmış olsa da malesef yapısı gereği (kuru tip) sorun yasama ihtimali devam ediyor.
  • ano16 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın yıllar önce değişti..sorun da çıkarmadılar. Konuyu detaylı inceelemk gerek.
    Bu tip işlerde iki tarafı da dinlemek gerek..
    Örneğin Şikayet vara bakarsak ne sorunlar var neler.. Hiç bir makr modeli almamak gerek..

Ben psa yi savunmuyorum babanım oğlu değil.
    Sizin veri olmadan genele gitmek ile yaptığınız hatayı söylüyorum sadece.. İkisi farklı şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 16 Aralık 2024; 13:10:55 >
  • Mehmetkarkara M kullanıcısına yanıt

Hayırılı olsun,

Teslimat ne zaman? Herhangi bir kredi kampanyası var mı?

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

kardeş yeter artık bıktık senin şu ioniq övgülerinden. tamam en güzel araç senin aracın, tamam en hızlı senin aracın şarj oluyor yeter bi sus be

facebook amerika ioniq grubuna katıldım orada karşılaştığım rezalet sorunlar nedense burada hiç konuşulmuyor bile.

daha bugün adamın biri ioniqten skodanın yeni çıkan elektriklisine geçtim (adını unuttum şimdi kamiqin benzeri) hayatımda aldığım en güzel karardı tanrı kurtardı beni falan diyor

daha 1 kez bile olumsuz bişey yazdığını görmedik ioniq hakkında

• Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt

Aylardır bu şekilde zaten

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Model Q nun ben de peynir ekmek gibi satacagini dusunuyorum, ev3 gibi fahiş fiyatla satilan araclara da indirim yapmak zorunda birakacak. Umarim bir an once gelir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.