Galericilere filo fiyatindan veriyorlar adetli aldiklari icin. Win win durumu var orda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16709. sayfa)
-
-
Yazıklar ve geçmiş olsun. Koca bayiiler milleti tırtıklamak için sıraya girmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arona’da kalite yok haklısınız. Kendim seat kullanıcısıyım kullanılan materyal dayanıklı ama kalite demeyeyim iyi hissettirmiyor. Sokakta bir çok araçta arka sütundaki x şeridinin kalktığına şahit oldum. Ama gerçek şu ki 2 elde arona sizi daha mutlu eder bayondan da az yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amiiiinnnnnn
Arona ile Bayon'un malzeme kalitesi farksız diyorsanız burada bize herhangi birşey düşmez zira kalite farkını sayısal ve mantıkla hissettiremeyiz. Hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
scala monte carlo 1750 ankara and
-
Psa grubu bayilerine zerre güven olmaz 1aylık stok dedikleri araç 10aylık stok çıktı daha ne diyeyim size dedikleri gemi mevzusu tamamen hikaye uymuslar size 2gunde teslim dedigi araba kesinlikle stogunda hazır araçtır gemide olan araba 15günden önce gelmez kaldı ki ortala gümrükte bir hafta bekliyor araclar muhtemelen daha yüksek fiyata alıcı bulunca ahlaksız oldukları icin sizi aradan çıkarmışlar
Geçen hafta combo edition + multimedia pro paketli beyaz otomatiği 1090a aldık. Uşak Opel Arden Süleyman Bey ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Aynen öyle zaten Bana 1590 a verdikleri aracı başkasına 1650 ve daha yukarısından verdiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmuraYArona’da kalite yok haklısınız. Kendim seat kullanıcısıyım kullanılan materyal dayanıklı ama kalite demeyeyim iyi hissettirmiyor. Sokakta bir çok araçta arka sütundaki x şeridinin kalktığına şahit oldum. Ama gerçek şu ki 2 elde arona sizi daha mutlu eder bayondan da az yakar.
2.elde çok az arona ilanı var ve çok bilinen bi araç değil gibi geliyor bana, yollarda da çok görmüyorum. Neden Arona 2.elde daha iyi olur dediniz acaba
-
Clio Esprit Alphine için yakın zamanda fiyat alan var mı bayi ismi de paylaşırsanız sevinirim
-
Şaka mı bu fiyat?
-
Arkadaşlar sıfır araç için bayi vekaletname vermemi istedi. Noterden vekaletname vermek zorunda mıyım yoksa bayiye gitsem bu vekaletname ücretini ödemekten kurtulur muyum
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ultimate için ne fiyat verdiler acaba?
Bayiye veya notere gitmenize gerek yok. Ruhsat çıkarmak için istiyorlar, geçici belge ile teslim alın aracınızı. Teslim aldıktan sonra 1 ay içinde herhangi bir notere o belge ile gidip ruhsatınızı alabilirsiniz. Aracınız hayırlı olsun
Böyle yaparsam cebimden daha az para çıkar mı hocam ona göre yapim :))
Fiyatı hangi bayiden aldınız ben de dream paket bakıyorum
-
Fiyat almıştım ama hiç hatırlamıyorum. Yanlış yönlendirmek istemem hocam.
Not: (Reklam gibi olmasın ama) Diğer psa grubu satışları gibi bayide olmayan araca kapora gönderip aldık. Hiçbir süreçte problem yaşamadık.
Herhangi bir ödeme yapmazsınız. Araç pazarlığında bayi ile anahtar teslimi anlaştıysanız notere vereceğiniz ruhsat ücretini iade talep edin
Bayon her yönüyle avantajlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X