1530 fiyat alanlar var hocam geçen haftadan. Stokların da fazlalığından söz edilmiş, sözde. 1.550 civarı bulursam almayı düşünüyorum açıkçası. Yarın bir kaç bayi daha arayıp nasibimi kovalayacağım bakalım. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16711. sayfa)
-
-
hayırlı olsun sonunda kavuştun arabana güle güle kullan
-
O aracı rahat 2,2 ye çıkarırlar.
-
Ben aronayı eleyip bayon ya da ibiza arasında gidip gelmeye başlamıştım son dönem.. ama binmek için alıyorsanız arona fr plus da pişman etmez sizi.. bence güzel araç.. ben biraz fazla borçlandığım ve nihai hedefim eni sonu satıp iyi bir c segmente geçmek olduğu için minimum maliyetle alabildiğim en iyi aracı aldım kendimce.. ki araç hiç fena görünmüyor.. c4x'te kredi kampanyası olsa onu da test edip şans verebilirdim.. tabi sürekli şehir içi binecekseniz ve kalabalık değilseniz tercih etmek anlamsız olabilir..
-
Teşekkür ederim hocam :) araba araştırmaktan bayii aramaktan sıkılmıştım şahsen.. alıp parkettim bir kenara şimdi sıra borç ödeme kısmında dkdkdj
-
Hemen sonraki mesajda bir kullanıcı bu paraya 408 almış. İhtiyacınız daha küçük araç olduğundan 2008 değilse sizce de 408 daha iyi bir seçenek olmaz mı?
-
Psa grubunda Gümrükten geçmeyen arabayı kesinlikle almayın. Koparayı yatırdıktan sonra mutlaka Proforma ve sipariş formu isteyin. Araç bayiye gelmeden kesinlikle bakiye kapatmayın(Baştan konuşun) Araç bayiye geldiğinde plaka ve tescilden önce mutlaka exper çağırıp araca baktırın.
Geçen hafta 2. Defa psa araç aldım süreç bu şekilde yaptırıyorum. Bir kaç güne bayiye araç gelecek. Bakiye kapatıcam exper gönderip teslim alıcam. Psadaki Genel risklerin hepsini st ye söyledim. Kabul edersen satın alcam dedim. Kabul ettiler.
-
Çok haklısınız hocam fakat nakit fiyat diye biliyorum 408 i maalesef peşin param çıkmıyor :/ teşekkürler
-
Ama gelen model şu an satılanlardan boyut olarak küçük deniliyor Hocam.
-
Bende 408 için kapora gönderdim ama Ocak teslim. Araç gümrükten ne zaman geçecek bilmiyorum. Ay sonu bakiye kapatmamı istediler gümrükten geçmemiş olursa ne yapmalıyım sizce -
Expertiz kabul etmeyen firmalar da vardır muhtemelen. -
ekim idi hocam ist-mepa
-
Peugeot 408'in Allure paketindeki C0, C2 ve E0 kodları arasındaki farklar azımsanacak gibi değil. Özellikle 2024 başında satılan C0 kodlu Allure paketlerin GT paketten farkı neredeyse sadece Cam Tavan. C2 ve E0 bomboş kalmış desem yeridir. 408 çok beğendiğim bir araçtı ama yeni paket beni hayal kırıklığına uğrattı. Araç arayışıma devam edeceğim sanırım. 2. el C0'lar sıfır parasına satılıyor. Sıfır da zaten bulunmuyor stoklar bitmiş. İnsanlar sanırım bu aradaki kod değişikliği ile çıkarılan koltuk ısıtma, direksiyon ısıtma, kör nokta, acc, 360 park, ambiyans aydınlatma vs. gibi özellikleri bilmeden alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Aralık 2024; 22:9:7 > -
Gelecek model C hb B suv tarzında olacak büyük ihtimalle. Pil 55 kW olacak diye söylenti var. Tam şehir içi aracı olacaktır. B segmentini bitirir -
Bakiyeyi kapatmazsanız, Ocak ayında zam gelirse zamlı fiyatı isteyebilirler. Kimse bayiye inmemiş araç için kapora ile fiyat sabitlemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Aralık 2024; 22:11:36 > -
10 aylık stok olayını nasıl anladınız hocam -
Daha trajikomik olan liste fiyatının 1990 olması :))
-
1729 buhari
-
hocam aslında bende onu soracaktım suanki 408 allureler çok boş c2ler. 2023 408 c0 allureler almak daha mantıklı değil mı? sahibinden fiyatlar 1420'ye en ucuz vardı 19bin km'de mesela. 1380'e felan alınabilir. en azından dolu araç. gt bile 2023 model 11binde vardı. 1460 a
-
C4 shine 1.34m kapora gönderdim. Araç stokta parayı ödedikten sonra teslim alacağım. Şimdiye kadar yardımcı olan fiyat paylaşan herkese teşekkürler. Citroen bizi üzmez umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X