SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16713. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok be hocam. Direksiyonunu sevemedim. Direksiyonlarda yıllar geçtikçe daha kötü hale geliyorlar zaten. Yeni kia ların direksiyonundan çok daha iyidir ama :)) ekran büyük kocaman güzel ama ben şahsen gömülü büyük ekranları daha çok seviyorum. Ama gene de iç mekanı ferahlığı ve rahatlığı ile kurtarıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tavsiye ettğin jazz ın sarı sitede Türkiye geneli 4 tane ilanı var Allah aşkına ölümüne övüp durma şunu şurda
-
Pazartesi günü konuştum Ankara göral Satış temsilcisi buse hanım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 ile giderken bağardığını yazıyorsa ben körüm ama yazmıyor ise siz körsünüz 😁😁 aracın ne olduğunu ne amaçlar için kullanılması gerektiğini anlayamayacak kadar sığ olamazsınız bence😉
ee? yani? misal 100 tane satılık olsaydı bu iyi bir şey mi olacak tı kötü bir şey mi?
takribi 2000 tane jazz satılmış ülkede bu zamana kadar ve 4 tanesi satılık ilanı var bununda üçü sıfır km jazz zaten.
demek 2000 jazz sahibi aracından memnun ve satmıyor ( tabi sen satma şansı yok o bakımdan ilana bile koymuyor olarak ta değerlendirebilirsin birşey diyemem )
hayırlı günler
-
citroen sahip çıktı.
dedi gelin boyayalım üzerine para verelim dediler kabul eden etti etmeyen misliyle değişim istedi sanırım ya da iade ama firma kabul etmedi.
honda köpük doldurup geçti sadece.
iki firmadan da araba sahibi değilim
-
-
Togg'da da binlerce ilan var 10 bin km lerde. Niye satıyorlar arabalarını?
Bayon için son günlerde fiyat alan oldu mu?Çoğu bayi kalmadı dedi bana Ankara'dakiler
Ohoo. Fight istedin. Sıkışınca hemen hakaret.
100le giderken bağırdığına kaynaj mıOTOPARK.comyoutube
BYD SEAL U DM-i PHEV | Test Sürüşü | OTOPARK.comhttps://www.youtube.com/watch?si=PavVqL5rmHc0PDso&v=u2DOBZZ4yZw&feature=youtu.be
23. Dakikadan 25. Dakikaya kadar izleyin. Adamın sesi zor duyuluyor 24. Dkden sonra.Ki batarya dolu videoda. Bir de batarya boş olsa kim bilir nasıl bağıracak.
Hangi amaçlar için kullanılıyormuş bu araç. Uzun yolda çok bağırır, gitmez. Sesten insanin başını ağrıtır. Biraz bassan 13 litre yakar. Ee şehir içi için zaten elektrikli daha mantıklı.
Elde kalan atmosferikleri bize iteliyorlar özetle. Turbosuz 90 beygir 2 ton araç. Bataryası boşken, ki uzun yolda bitecek bu batarya elbet, 1.4 Egea daha iyi gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende numara alabilirmiyim ?
-
Yok yahu niye hakaret edeyim. Ben yazıya göre söyledim😉 müdür bende cross var bende uzun yolda gidince bağarıyor 140 dan sonra. Bence biraz şans vermemiz lazım diye düşünüyorum bu seal dene araca. Ama hala bu aracın mimarisini ve amacını anlamadığınızı hissediyorum. Bu araç ile 120/130 km hızla gayet konforlu bataryası bitmeden sürüşler gerçekleştirebileceğimize inanıyorum ben. Bence hatalısınız😊
Tesla çirkin bile değil sıfır tasarım, null
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satılık çok olsa tutulmadı satılık az olsa gene tutulmadı. Ne istiyorlar bende anlamadım 😁 honda jazz dışardan bence tipsiz ama çok başarılı kompakt bir araç olmuş. Bizim millette taifo troc aşığı olunca araba yalan olmuş 🤦🏻♂️😁
Şehir içi arabası neden 2 tonluk olur o da ayrı kafa. Al bir B sınıf koy hibriti keyfine bak (elektrikliler gelene kadar). Bu araçla şehirler arası kullanırım diyenle elektrikli eyidir 100le giderim menzil sorunum olmaz diyen aynı kefededir çokta şeyapmamak lazım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C2A7FE55 -- 18 Aralık 2024; 17:52:24 >
Merhabalar Bayon 2025 modeli 1250k dan almak mantıklı mı sizce. Yani aslında model 2024 olması yerine 2025 olması için 50k değer mi ?
-
id7 de liste fiyati üzerinden indirim yaparlar mı acaba
2025 model yılı ile 2024 model yılı arasında fiilen fark mi? Eğer yoksa bir anlamı yok ikisi de 2024 üretimi.
Fark yok yıl olarak fark var sadece, ikinci elde falan için satarken önemli olmaz mı hiç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X