Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16713. sayfa)

5 sn
334.281
Cevap
5.665
Favori
56.787.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Öztek kartal mı öztek çekmeköy mü?
  • interperez İ kullanıcısına yanıt
    genelde renault dacia yapıyor bir araştırın derim
  • interperez İ kullanıcısına yanıt
    Togg’ da 1.500₺ 36 ay ve 48 ay
    Megane e-tech 500₺ 12 ay var
  • nyamure kullanıcısına yanıt

Benim de 1000 km oldu. Bursa'da ortalama tüketim 5.3 şuan. Sıfır trafikte 3.8 ort aldığım oldu. Tabi ben dikkatli kullanıyorum ama tüketimi çok beğendim.

• 1.2 milyonu B HB araca bağlayanlar var. Hayretler içerisindeyim. Keza 2 milyonu C SUV'a gömenler de görüyoruz. Hiçbiri de sıfır faiz kampanyasıyla falan da değil. Beyler hangi ağaçtan topluyorsunuz paraları?

Yahu 850-950 arası 30 bin km altı servis bakımlı garantili otomatik yığınla B HB araç var.

Keza 1.4-1.6 milyon arası yine 30bin km altı servis bakımlı otomatik cam tavan vs dolu bir yığın C SUV var.

Biraz ilan araştırın. Yazık günah yahu, paralara bak.
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    fabrika açıldığında değil şu andan itibaren ithal ettiği her araçtan vergi istisnası alıyor. Adam sana sattığı arabayı eşi benzeri başka bir ülkede görülmemiş şekilde karlı satıyor. Şu anda BYD nin elde ettiği karı ülkede başka hiçbir firma elde etmiyor.

fabrika açınca ne yapacağı da hiç önemli değil o yüzden. Zaten işçilerin yarısı yine çinden gelecek. İstihdama katkı yok, vergi verip devlete katkısı yok. Ne kazandıysa cebine giriyor. Skoda gibi 25 maaş ikramiye de dağıtmaz elin çinlisi.

Veridğiniz fark ve ettikleri kar "ben yiyemiyorum sen ye" parasıdır.

dünyada zaten çok az örneği olan phev motoru gösterip başka daha ucuza örnek varsa alalım demek de çok komik oluyor.
    Avrupa lılar özellikle almanlar türkiye de satış yapmak için Türkiye ye özgü paket ve motor getirirken( bmw mercedes vw) avrupadan daha az kara satış yaparken biz rüştünü ispatlamamış bir markanın göz göre göre en pahalı sattığı ülke olarak kapısında kuyruk oluyoruz.
    Chery ilk çıktığında inanılmaz avantajlı bir fiyatla geldi ama kimseye yaranamadı. Adaletsiz vergi yüklemesine rağmen hala daha avantajlı ama insanlar byd istiyor :) sanki mercedes yani hani bilsem bir kökeni var yine konuşmayalım.

Neyse herkes konuştu ben de konuşayım eksik kalmayayım dedim.
    İsteyen istediğini yapsın parasıyla iyi eğlenceler.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Ben de son 2 aracımı 2. el düşük km aldım ama sıfır araba bakana 2. el önerilmez. Pahalı da olsa sıfır tercih edene niye diye asla sormam. Tuvaletten çıkınca bile elini yıkamayan bir sürü insan var ya, garantili olması o araçları temiz yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 16 Aralık 2024; 23:27:50 >
  • Cevaplar için teşekkürler.Alj yani Toyota da tamamına kredi kampanyası varmış bi ona bakıcam. Bu alj nin kampanyası byd yi kapsasa çok iyi olurdu.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

Adam bir yerde sıfır araba alıyor.

Diğer yerde 30.000 km de ikinci el araba alıyor hem de üstüne 200-400.000 TL para veriyor söylediğiniz bilgi tutarlı gözükmüyor.

En basit kendimden örnek vereyim.

2 yılda 64.000 km yol yaptım ikinci el 30.000 km de araba alsam aracı satarken km 94.000 olacaktı buda değer kaybı demek, Bakım masrafı demek.

B-Suv işini görüyorsa sıfır alıp b-suv kullanır c-suv ihtiyacı yoktur adamın, Sıfır araba almak istiyordur.

1.2 Milyon B suv bağlayan adam yarın arabayı 1 milyona zaten satacak bir zararı yok ki 2 yıl sonra aldığı paraya satacak.

Ben 11 ay önce Egea cross aldım sıfır 870.000 TL 1 yıl dolmadan araç boşa düşünce sattım yoksa satmak için almamıştım 860.000 TL sattım.

Param çöp olmadı, Bindiğim yanıma kar kaldı.

200 bin fark için 2. el almaya değmez. dediğiniz kmlerde 600 civari düzgün hb olsaydı sayfa sayfa ilanları dolaşırdım. ama böylesi gereksiz angarya

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Eksi tarafları bildiğim kadarıyla en üst donanımda bile ACC ( Adaptif Cruise Control ) yok ve şehir içinde dur kalk ortamında 10 KM ve üstü yakıt tüketimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 16 Aralık 2024; 23:34:41 >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

faturanın altında gümrük giriş tarihine bakarak anlayabilirsiniz bunu bildikleri icin bazı psa bayileri katikulli yapıyor ve siz aracı teslim alıp birkac gün gectikten sonra ancak paylaşıyor ki ,arabayı almış olun ve iş işten geçmiş olsun ,bunlara normalde ticaret bakanlığının cok agır ceza vermesi lazım ama işte laf ama da kalıyor malesef

• Arif kullanıcısına yanıt

sizin teslimat nouldu , çözebildiniz mi ?

• Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim, satış danışmanının yanında ödeme yapan bir müşteri vardı. Satış danışmanı o kadar ilgili ki beni tanımadı. Hani 2,5 hafta önce 2 haftaya teslim ederiz deyip araç sattığınız, ödemenin tamamını aldıktan sonra hiç iletişime geçmediğiniz kişi var ya o benim dedim. Bozuldu biraz…

Göral’ın satış politikasıymış ödemenin tamamını araç 2 ay sonra gelecek olsa bile alırlarmış, ödemenin tamamı yapılmasa gelen zammı yansıtırlarmış. Kasım ayından kalan son araç benimkiymiş, benimki teslim edilmeden hiçbir temsilci Kasım primini alamıyormuş vs vs vs…

Müdürüne mail atmış gerekirse tırla değil tek araçla getirilmesi için, pek inanmadım da… aracımı test araçlarının önüne park etmiştim, bir müşteri teste çıkacakmış telefon açtılar. Sipariş verdiğim aracın geliş tarihi ile ilgili net bilgi verilmeden aracı çekmiyorum dedim. İçerideki müşteriye de dışarı test için bekleyenlere de parayı alana kadar çok iyiler, aldıktan sonra iletişimin sıfır olduğunu ilettim. Çıktım sonra… yapacak başka bir şey yok gibi araçtan da vazgeçemiyorum.

Limanda yer gök peugeot, sevk bekliyor (408 tr whatsapp grubundan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Aralık 2024; 4:39:56 >

• oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Burada Arona'yı birşeye benzetemeyen, yerden yere vuran bir sürü arkadaş var. Onlar bildiğini okusun, siz keyfini çıkarın.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

buhariye sorun bence sanki yarınlar yokmuş gibi indiriyor fiyatları yıllık satış hedefini tutturma gibi küçük bir dertleri olabilir.

• oktaysar O kullanıcısına yanıt

Memnun musunuz hocam araçtan, fr plus paket mi

• elektrikli araç almak isteyenler e c4x e bakabilirler kasa değiştirecek diye 1280 hatta 1250 ye düşen bayiler var.

fosillisi de 1300-1340 arası bayilerde satış görüyor..(shine paketi)

kamiq stoklu bayilerin olduğunu biliyorum...

1319lu rakkamlara satış gördüğünü duydum...

• Çok kafa karıştı ya

0 araç alımında ne yapmak lazım bayiler paranın hepsini hemen istiyorlar, Ne yapmak mantıklı ? Hangi aşamada parayı yollamak mantıklı ?

Daha gelmeyen araçları almak için ne ara sıraya girdik yine ya...

• Tiguanxx kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi düşünüyorumSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.