Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16712. sayfa)

346.161
Cevap
5.924
Favori
59.904.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1194 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Sen nereden biliyorsun adamın kamiq kullanmadığını? Muhtemelenle kafana göre yazıyorsun. İyiymiş.

• peugeot 2008 1.2 PureTech GT fiyat teklifi alan var mı

• MCUmaster M kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl iptal ederler ki? Ben de kapora attım haftaya hesabı kapatacam bi 10-12 gündür falan bekletiyorum bayiyi iptal ederse sıkıntı yaşarım Allah muhafaza

hak aramadınız mı iptal sonrası hangi bayiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba cupra leon için fiyat alan oldu mu erzurum bayisi 1870 dedi aşağısı var mı

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    Tasarım en basiti bir marka için. Donanım da sağolsun artık bir barem yakalandı. Sıkıntı o arabaya 10 sene gözün kapalı, rahat ve sıkıntısız binebilecek misin. Satarken göbek çatlayacak mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • axolotl86 A kullanıcısına yanıt
    Çok değil az kaldı. 10 yıl sonra satar mısın diye bir şey kalmayacak bence. Al kullan at olacak araçlarda aynı telefonlar gibi. Hee gene satışlar falan olabilir ama bir mesleğin daha sonuna geldik. Araç satışı diye bir şey kalmayacak. Muhtemelen türkiyeye milyonlarca elektrikli plug in hibrit araçlar gelecek gemilerle işi bitmiş çöp araçlar. Nasıl ki Avrupanın çöpünü alıyoruz. Çok değil 10 yıl sonra avrupanın ve bizim tüm çöp araçlarını toplayıp gömeceğiz. 10 yıl sonra bu adam demişti dersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    Geçen ay balıkesir 1785 vermişti bilginize

• dedenet D kullanıcısına yanıt
    1774 doğuş Esenyurt

Hocam samimi soruyorum, şu iç mekan tasarımının iyi olduğunu gerçekten düşünüyor musun? Büyük kaba bir tablet ekran ve direksiyondan başka bişey göremedim ben. Yani egeaya da bu kadar büyük ekran taksan aynısı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkpblk M kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi?

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Mar oto

2008 GT - 1670 nakit - 1700 kredili

Deniz

2008 GT - 1660 nakit - 1700 kredili

krediler: 250k 12 ay 0 faiz

Karizma yaa. 14 litre yakan, 100le giderken bağıran tank maşallah! Xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam. Direksiyonunu sevemedim. Direksiyonlarda yıllar geçtikçe daha kötü hale geliyorlar zaten. Yeni kia ların direksiyonundan çok daha iyidir ama :)) ekran büyük kocaman güzel ama ben şahsen gömülü büyük ekranları daha çok seviyorum. Ama gene de iç mekanı ferahlığı ve rahatlığı ile kurtarıyor.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

tavsiye ettğin jazz ın sarı sitede Türkiye geneli 4 tane ilanı var Allah aşkına ölümüne övüp durma şunu şurda  

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Pazartesi günü konuştum Ankara göral Satış temsilcisi buse hanım

• QRX kullanıcısına yanıt
    100 ile giderken bağardığını yazıyorsa ben körüm ama yazmıyor ise siz körsünüz 😁😁 aracın ne olduğunu ne amaçlar için kullanılması gerektiğini anlayamayacak kadar sığ olamazsınız bence😉

• 3.nesilincici 3 kullanıcısına yanıt

ee? yani? misal 100 tane satılık olsaydı bu iyi bir şey mi olacak tı kötü bir şey mi?

takribi 2000 tane jazz satılmış ülkede bu zamana kadar ve 4 tanesi satılık ilanı var bununda üçü sıfır km jazz zaten.

demek 2000 jazz sahibi aracından memnun ve satmıyor ( tabi sen satma şansı yok o bakımdan ilana bile koymuyor olarak ta değerlendirebilirsin birşey diyemem )

hayırlı günler

• ALBAY kullanıcısına yanıt

citroen sahip çıktı.

dedi gelin boyayalım üzerine para verelim dediler kabul eden etti etmeyen misliyle değişim istedi sanırım ya da iade ama firma kabul etmedi.

honda köpük doldurup geçti sadece.

iki firmadan da araba sahibi değilim

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Büyük kaba bir ekran ve bir direksiyon.
    E tesla bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Aralık 2024; 17:37:41 >
  • 3.nesilincici 3 kullanıcısına yanıt
    Togg'da da binlerce ilan var 10 bin km lerde. Niye satıyorlar arabalarını?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.