Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16714. sayfa)

5 sn
342.221
Cevap
5.848
Favori
59.052.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1181 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • suzuki vitara 4*4 soran fiyat alan var mı?

• kvc_kvc kullanıcısına yanıt
    Mepa İstanbul

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Id 7 ile ilgili şöyle bir post gördüm;
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axolotl86 A kullanıcısına yanıt

Ben de gördüm şimdi siz deyince. Hepsi de sıfır TOGG'dan pahalı.

Bunlar kesin fiyatı ikiye katlayacak diye alan bedbahtlar. Ellerinde patladı. İhtiyaçları da yok satıyorlar. Gururlarına yediremedikleri için karlı satmaya çalışıyorlar.

• pachenko P kullanıcısına yanıt

Ben de 4 aralıktan beridir bekliyorum, bana henüz iptal bilgisi gelmedi ama çoğu yerden iptal edildiğine dair duyumlar aldım. St haftaya diyor, henüz faturalama yapılmadı. Ama böyle bir şey nasıl yapabilirler aklım almıyor. 4 aralıktan beridir ikinci eller arttı, sıfır araçlarda stoklar bitti, kampanyalar tükendi. Onca gün araçsız kaldım.

Bunu vazgeçtik deyip bitiremezler. Çok saçma. Umarım benimkini de iptal etmezler.

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Olur elbet de ne zaman satacaksiniz ona bakar. 50k ben vermem başkası verebilir. Tercih meselesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şuan alacağınız araba 2024 model olur. Satarkende 2024 olarak satarsınız. 2025 model olması için 2025 yılında üretilmiş olması gerekir.

• asilcerkes A kullanıcısına yanıt

Ham fiyattan 100 bin inerse %50 ötv ye gelir 2430 a iner.Yaparlarsa böyle birşey olur.

• Kapora yolladığın araç nasıl iptal olabilir ki?

• bps B kullanıcısına yanıt

Tamam hocam sorum o zaten :D 2025 de üretilen aynı arabaya 50k fazladan vermek mantıklı olur mu ? 1200 aralıkda bayon mu yoksa tahmini varsayıyorum 1250 ocakda bayon mu hangisi daha mantıklı olur onu kast ediyorum aslında

2025 modelin ne zaman geleceği belli miymiş?

• ozay06 kullanıcısına yanıt
    Nasıl olsa yalancıya kötü şeyler yapmıyorlar. Şu anda hiçbir siparişi Ocak öncesi getirtemez Peugeot bayileri. Araç elinde varsa anca öyle. Bir sürü aralık siparişi teslimat bekliyor.

• Arif kullanıcısına yanıt

Yok hocam tahmini olarak sallıyorum yani, hangisi daha mantıklı olur diye belki daha yüksek olur belki daha geç gelir.

50k fark olsa değer mi anlamında soruyorum. Model yılı bir üst olmasına

Hocam o iş tahmini olmaz. 2025 modeller en erken martta falan gelir bayilere, o zaman da fiyatını yüksek tutarlar 2024leri eritmek için, fark 50k olsa kim alır 2024’ü? 50k fark bence değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 18 Aralık 2024; 18:29:9 >
  • Noax N kullanıcısına yanıt
    Togg dan kar edeceğini düşünen al sat işlerine gir girmesin bu hayatta, bu işlerden hiç anlamıyor demektir. Aracın satış kampanyası (kredi vs) üste para verme noktasında. Kim niye ikinci el togg alsın.. 500-600k zararına verirlerse belki..

• 1100 den 2.el bi polo life otomatik alırdım sizin yerinizde olsam. Sıfır ayarında dolu araç var.

• Arif kullanıcısına yanıt

Stoklar tükenmiş bayonda sanırım ondan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet44445 -- 18 Aralık 2024; 18:34:15 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Herkes kredi ile aldı ilan sayısı az krediler bitip 2025 de ilan sayısı artıkça togg zam gelmez kredi devam ederse fırsatlar olacaktır şuan alınmaz

• ckenarli kullanıcısına yanıt
    Hocam pm kapali

Kaporta verip ayırttığım bayonu da inşallah iptal etmezler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.