|
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16716. sayfa)
-
-
Hocam büyük ihtimalle bu hafta E-C4X alacağım. İyi fiyat veren bir bayi var mı bildiğiniz?
1250₺ nakit harika olur
-
Bende Pazar günü Özgörkey İzmir'de görüştüm. Bu fiyat ve hasarlı araclardan bahsetmediler...
-
Merhaba,
Citroen Değer Oto Serkan Bey ile görüşebilirsiniz, referans da verebilirsiniz görüşürken.
-
@ASJV06 göral satış temsilcisi düzenli olarak ordan fiyat paylaşıyor ona bi haber ver.
-
Doğuş Oto Maslak ;
Formentor VZ Line : 2.170 , siyah , mavi, gri renkler mevcut.
-
C4x shine için güncel teklif alan varmı
-
Citroën Ata 1370 Siyah renk, kredi de kullandırıyorlar bu fiyattan
-
Hocam giris pakete ne fiyat veriyorlar ?
-
bu araçta kör nokta ve ileri sürüş destekleri olmadığı doğru mu? 2.2 milyonluk araçta? şakadır bence…
-
Aynen hocam doğrudur ikisi de yok -
teşekkürler hocam. 1300lerden bahsediliyordu geçen hafta bitti herhalde o furya
-
Hocam sen sat chery ni teşvik alırsa elinde patlar ona göre :)) -
hocam bekleyelim beklemesine de, 2025'te matrah güncellemesi, kur artışına bağlı olarak e-3008 gt'nin %10 ötv'ye girmeme ihtimali de olabilir.
-
vz line bende çok baktım hatta satıcı güvendirdi beni, aralıkta indirm olacak ve 1999 dan kredi de olacak diye,
olmadı tabi A3 sedan aldım şimdi. ama cupra çok havalı gerçekten. güle güle kullanın
-
Valla satsam hemen elektrikli alırım hiç düşünmem. -
Teşekkür ederim hocam hb a3 olsa a3 de düşünüyorduk ama yok a3 se muhteşem ötesi araba -
İsteyen istediğini yapabilir tabiki de. Ben BYD almak için sıraya girdim mesela. 😁. BYD nin karı beni bağlamaz ben, benim cebimden çıkan paraya bakarım. 2.350m tl ye acaba alsam mı diye düşündüğüm aracı 1.850m tl alacağım. Chery nin az kar etmesi beni bağlamaz byd nin çok kar etmesi beni bağlamaz. Doğuş oto nun çok kar etmesi beni bağlamaz. The end. -
Ankara hep pahalı ben de o furya devam ediyor mu diye uğradım ama maalesef. Belki İstanbul da hala vardır.
-
Görüştünüz mü değer oto ile fiyat ne veriyorlar?
Ben aradiğımda geri dönücez, yoğunluk var dediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X