Geçen yıl bu zamanlar, Balıkesir uygun vermişti, oradan aldım. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16717. sayfa)
-
-
Teşekkürler,peki memnun musunuz araçtan?Seat kalkacak falan deniliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seat'ın kapanıp kapanmayacağı konusu daha çok tartışılır. Her yazılanı okudum, işin içinden çıkamadım, umursamadım.
Arona FR Plus konusunda: kendi kişisel deneyimime göre, "ne veriyorum-ne alıyorum" açısından ben çok memnunum. Eskişehir şehir merkezinin zaman zaman sıkışıklığında 8 yaktığı oluyor özellikle kışın. 1.4 dizel toledodan geçtim öncesinde ford dizellerim oldu hep. Yakıtı beni hiç üzmedi. Parasına göre dolu bir araç olduğunu düşünüyorum. Konfor da sınıfına göre normal. Yol tutuşu tabi sedana göre daha zayıf ama limitlerini bilirseniz iyi. Bir yılda 25.000 km yaptım, hep keyifliydi.
Ama dsg'nin bu versiyonunu beğendiğimi söyleyemem. Bozuk yollarda 10-30 km arası zaman zaman kararsızlık yaşıyor bu versiyon. Muhtemelen bir güncelleme ile aralıklara bir müdahale edeceklerdir diye düşünüyorum ama çok da kafaya takmıyorum.
Sonuç elbette deneyim de, algı da, para da benim, keza keyif de. Bugün aynı şartlarda yine gider aynı aracı alırım.
-
Audi BMW Mercedes’te fiyatlar ne durumda arkadaşlar? Uygun kampanya olan var mı? Doktorlara özel kampanya vs?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini ben alıyorum temiz kılçıksız. :)) sen ocak -mart arası satış rakamlarını görüncee göreceğim senin cakanıı :)) içinin gittiği arabayı alamayınca nasıl da rahatsız oluyon değil mi bee😁😁😁 ama olsun aldığım yüzdelerle sana da bişeler alırız merak etme aç bırakmam seni. 😘
Çok teşekkür ediyorum,style alacaktım ama stok gelmeyecekmiş,bütçemi biraz aşıyor ama yakın bayileri arayacağım,ben de dizel araçtan geçeceğim bu arada
Valla dediğim gibi satış rakamları yüksek gelirse bırakıp gidelim zaten bu milletten olmaz 😃 yok ben keriz değilim eşekle yarışacak arabaya ederinin 4 katı parayı bağlamam haram parayı da sevmem işsizlere ver de sevabı artsın.
Gösteremez çünkü palavara.sitede topu topu 550 civarı toplam ilan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nissan ve Honda elektrikli araç üretimi için birleşebilirmiş. Japonyada kartlar yeniden dağıtılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklentiniz ve bütçeniz nedir hocam tam olarak? Belki seçenekleri indirmenize ve daha nokta atışı tercihler yapmanıza faydası olabilir. Bizler de daha makul öneriler yapabiliriz.
Bayon TR de üretiliyor. Üretilip bayiiye gelmesi 2-3 gün. Ocağın ikinci haftasında bile 2025 model olarak satılabilir. Gemi ile Çin'den gelip gümrük te beklemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla müdür çok şükür bizimde kursağımızdan haram lokma hiç geçmedi. Ama yanılıyorsun ocak-mart satış adedini gördüğünde bence anlayacaksın. Millet keriz mi akıllı mı orasını bilemem sende bilemezsin. Bırakalım bunu zaman göstersin. Kaldı ki tüm sıfır araçlar çok pahalı hepsi bizi keriz yerine koyuyor ama sen sana keriz muamelesi yapıldığında rahatsız olup ben kerizmiyim almam diyorsun :)) neysee sal gitsin onbaşı. Rütben de düştü zaten bu kendinden emin ona buna laf atan yorumların yüzünden bir tur atıldın. Yakında yakındır seni bir tur daha atarlar zaten😉
Rütbemi bile düşürdünüz be tarikat mısınız nesiniz 😃 beni bir tur bindirirsin artık 😂
Yazınızda "şoförlük öğrenmek için" kısmı bence asıl odaklanmanız gereken yer. Yanlış anlamayın; henüz acemiyseniz fazla para harcamaya gerek görmüyorum. Bu bağlamda amacınıza yönelik en uygun araç Bayon diye düşünüyorum. Bir geçiş aracı şeklinde kullanıp, üst segmente geçeceğiniz zaman hızlı satabilirsiniz. Hem piyasası da oluştu. Servis ücretlerinin çok olacağını sanmam. Karar sizin tabi. Ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden.
-
2026 ya VW kalır ise getirirler :=)
-
Alırsam davet ederim. Gelir biner bakarsın sürersin. O zaman yorumunu yaparsın kötü ise kötü dersin. Belki de kötüdür ben bile kötülerim o zaman. Benim aracım diye göklere çıkaracak halimiz yok.
Bindim kullandım vergiden önce hemde 2 milyona aldı amcaoğlu. Ankara’dan Eskişehir’e gidene kadar her şey çok güzeldi ama gitti geldi satışa koydu..
Arkadaşlar max 2mil bütçeli araç olarak ne tavsiye dersiniz. 3adet şirket aracı olarak alacaz.
-
Bilemem onun neden sattığını ama araç şehirler arası aracı değil çok uzun yol yapıyorsa böyle otobanlarda dolanıyorsa mantıklı değil ki zaten. Ee bak teslalara otobanlarda tatlı tatlı gidiyorlar basmıyorlar. Neden? Adam malını biliyor. Nasıl kullanması gerektiğini biliyor. Aha bizde de cross var o da bağarıyor basma diyor zorlama beni diyor. Artık araçların dili var. Bu araç f1 gibi kullanacağın bir araç değil sinan beyin keyfini yerine getirsin diye tasarlanmamış. Araca oturunca bile ohh ferah ferah yayılayım diyorsun zaten. Usulünce efendi gibi kullanacaksan şehir içi çok yapıyorsan al kullan aracı bu. Olayı bu!
honda 2. nesil e:hev hibrit sistemini de tanıttı.
https://www.donanimhaber.com/honda-yeni-hibrit-guc-aktarma-organlarini-ve-dahasini-tanitti--185493
2030a kadar da yıllık 1,3 milyon hibrit araç satışı hedefi belirledi.
honda cephesinde değişen pek bir şey yok gibi öncelik hibrit te
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X