Öncelikle Allah size sabır versin. Ben de hem 2. el hem sıfır araç arayışındayım, Göral da 2. el bir araç buldum. Satış temsilcisi "aracı ancak, tam parasını yatırdıktan sonra ekspere sokabileceğimi" belirtince, çok saçma olduğunu söyleyerek vaz geçtim. Düşünün krediyi çektiniz, yatırım olarak tuttuğunuz bir miktarı TL ye çevirdiniz vs. sonra bir baktınız örnek: arabada 5 parça boya var, buyurun bakalım. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16717. sayfa)
-
-
Baktım, var hocam katalogda.
Mod 3 Tip 2 şarj kablosu
V to L kablosu
Halı paspas
Verdikleri bu kadar. -
Teşekkür ederim 🙏 -
Görüştüm az önce ellerinde araç yok. Gelecek olan varmış ama renk gece mavisi ve metalik boya dışında opsiyonu yok. Fiyat 1390 TL. 250 bine 1.99% kredi kullanırırız dedi. Yani fos çıktı.
-
Hocam al yanına eksperini git. -
Ticaret bakanlığına şikayet edebilirsiniz
-
acil degilse grandland elektrik gelecek onu bekleyebilirsiniz ayni arac sayilir
-
Ben yöneticiyim. Altımdakilerin acı çekmesi beni bağlamaz. Maaşlarını düşürdüm geçinememeleri beni bağlamaz. Devlet vergiyi artırmış beni bağlamaz. Emeklilikte sürüneceklermiş beni bağlamaz haklarını savunmam. Ben cebime giren paraya bakarım, Yüzde 40 kar edecekken 50 ediyorum ona bakarım. Etik mi, etik ne arar la bazarda? The end.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 17 Aralık 2024; 12:23:33 > -
Aynen hocam geçen ay dolaşmıştım. İstanbul'la 100bini yaklaşıyordu fark
-
Biz burda temel ihtiyaç mı alıyoruz hocam? Maaş mı veriyoruz dagi geri alıyoruz? Örnekler saçma olmuş. Lux bir d suv araç alıyorsunuz. Fırından ekmek değil ki bu. Geçinip geçinmeme durumu değil ki bu. Byd çok kar etmişmiş chery az kar ediyormuşmuş. Gene diyorum ben benden çıkacak paraya bakarım. Hee etik meselesine gelince son 20 yıldır otomotiv piyasasında etik olan birşey var mı ki etik arıyorsunuz. Türkiye de satışı olan bir şey de etik arıyorsak önce ülkedeki tüm üreticiler ve tüm esnaflar bence şapkasını önüne koysun bir düşünsün derim. Sizin aradığınız etiği gömdüler hocam. -
İşte cesaret işte fazilet işte fedakarlık işte adam gibi adamlık (!) -
Her evde en az 1 otomotiv olduğu ve mobilite ihtiyaç olduğuna göre günümüzün temel gereksinimidir. Byd'nin satışlar istemediği gibi gitmediği durumda kısacağı çok kar marjı var ilerde milyonlar daha ucuza araç alabilecekken siz de dahil 400 binlik köpük varken bugün ufacıcık kar için yangına odun taşımanın anlamı yok. Ama tercih meselesi.
Zaten toyota sonrası byd tercihiyle ALJ size büyü yapmış olmalı.
-
Yıllardır sistem böyle işliyor. Tüm esnaflar bizi dürtüyor tüm otomotiv sanayisi bizi dürtüyor ötv bizi dürtüyor. Konu byd ye gelince. Boykot edelim, almayın arkadaşlar, nalet olsun sana byd ler. Yaw arkadaşlar ülkede ki kurallar mı değişti de biz bilmiyoruz. Burda herkesin cesareti varsa kimse araba almasın o zaman. Niye fazladan ücret ödüyorsunuz arkadaşlar? Almayın fiyatlar elbet düşecek o zaman🤦🏻♂️ -
Megane e-tech için yakın zamanda fiyat alan varmı arkadaslar
-
Hangi evde en az 1 otomobil varmış? İnsanlar otobüse biniyor minibüse biniyor. Aracı temel gereksinim mi yaptık şimdi de? Byd şu aracı bize 1m tl verse gene kar eder. Herkes biliyor bunu ama asıl anlamadığınız sizin Türkiye de yaşadığınız gerçeği. Toyotam var evet ama toyota yı ALJ nin sattığını bile bilmiyordum valla. Benim neden alj sevdam olsun. Keşke çekip gitse tesla gibi tüm araçlar internetten satış yapsalar. Sisteme isyan edeceksen toplu edelim kimse araç almasın 1 yıl. Bak nasıl ucuzluyor piyasa🤦🏻♂️ -
Her evde 1 otomobil yok keşke olsa :)
Olan otomobillerin de yaş ortalaması çok yüksek hurda sınıfında araçlar trafikte dolaşıyor. Henüz bahsettiğiniz seviyeye gelemedik ülke arak bu vergiler ile gelmemiz de çok zor.
Diğer taraftan byd nin fiyatını byd belurlemyior bunu neden kimse kabul etmek istemiyor anlamış değilim :)
Ne cherry ne mg ne başka bir ucuz marka, olması gereken UCUZ fiyata araba satamaz bu sistemde.. Sebep? Sebebini bilmiyorsa bir kişi ya Finlandiya da yaşıyordur ya da parayı onun adında başka sayacak kadar ekonomi ve ülke yönetimi ile ilgisi yoktur...
BYD satamaz ise hiç dert değil onlqr için emin olun . Adamların birincil amacı bize araba satmak değil burada üretip AB ye vergisiz araç ihraç etmek.. Bu kadar basit :)
Ucuz is gücü kalifiye eleman ile en iyi otomotiv üretim yeri Türkiye.. Tabi şu an kur nedeniyle pahalı üretim yapıyoruz ve Sanayi üretimi çok sıkıntılı ama paşa paşa çözülecek o zamana kadar byd de yavaş yavaş yapar fabrikasıni üretime geçer.. Tabi ben hala byd nin fabrika için çivi çakmak için bir şey leri (!) beklediğini düşünüyorum..
-
Arkadaşım BYD alacağına her sene 20 küsür maaş ikramiye dağıtan firmadan yada pandemi boyunca araba yok çekip rekor kar açıklayan firmadan alsana.
Her şeyi biz mi söyleceğiz. -
Baz fiyatından kredi mı yoksa faizsiz mı ?
Faizsiz kredi de fiyat 1530 dediler geçen gün :)
-
Aynı şartlarda byd olsa Çinliler daha beterini yapardı. Hiç kimse masum ayağına yatmasın. Her şey fırsat ve durum meselesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X