Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16719. sayfa)

5 sn
334.423
Cevap
5.669
Favori
56.814.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Ödeme sonrası st lerden bilgi almak neden bu kadar zor oluyor ödeme öncesi 20 dk telefonda tutan insan telefonu kapatmak için mücadele veriyor resmen...
  • captainua C kullanıcısına yanıt

çünkü kaçanı kovalıyor. sen parayı verdikten sonra artık kafestesin, çok da ilgilenmesi gerekmiyor seninle. ahlaksızca ama gerçek...

• ozborme O kullanıcısına yanıt

Hemen teslim mi ? Fatura ne zaman kesiliyor ?

• captainua C kullanıcısına yanıt
    2022'de Bursa Doğuş'tan araç almıştım. Parayı ödeyip aracı teslim alana kadar yaklaşımları 10 numaraydı. Ki çoğu firma hava parası ve ekstra döşerken firma bir kuruş fazla ücret almadı. Fakat satıştan sonra bir iki soru sordum, sonrasında hiç cevap vermedi ST.
  • ahmetinal.95 A kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi gerçekten can sıkıcı en fazla kaç dakikasını isteyeceğim 2 tane soru soracağım konuşturmuyor can sıkıcı..
  • axolotl86 A kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim alana kadar bile sabretmez olmuşlar üstad 2 sende para tamam ya işleri bitiyor resmen
  • ozborme O kullanıcısına yanıt
    Beyler size tavsiyem citroen psa alcaklar ,NEV bayisine hiç bulaşmayın gecen hafta bize kusurlu araç sattılar ,dürüst degiller,isleri bitince muhattap dahi olmuyolar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 17 Aralık 2024; 14:29:5 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

Hocam geçen Şubat ayında 2023 Alfa Romeo Tonale aracıma 2 sürücü indirimli 2500İMM Alianz Alfa Romeo kaskoya 19600 ödedim %65 indirimle. 15K size niçin çok geldi?

• ahmet44445 A kullanıcısına yanıt
    Ocak ayı teslim fatura Aralık sonunda kesilecek
  • Firefighter06 F kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef her bayide olabiliyor böyle sıkıntılar ve hatanın da arkasında durmuyorlar. Başka bir bayiden alsak da aynı sorunla karşılaşabiliriz. Sonuçta Nev in de her sattığı araba sorunlu olacak diye birşey olmaz. Ama dediğiniz gibi müşteri memnuniyeti kötü olabilir ona birşey diyemem
  • jquidd J kullanıcısına yanıt

Yada 2800 verip Travel Asisti çıkarıp deri koltuk eklenen bulunmaz hint kumaşını almalıydı. Kimse bunlara ses çıkarmıyor.

• yusuf5858 Y kullanıcısına yanıt

Tek tek İstanbul bayilerine sorun hocam en uygun teklifi onlar verir.

• MrCelik_ M kullanıcısına yanıt

Sanırım faizli kredi vardı, 1370 den sonrasını çok dinlemedim. Biraz daha indirim olabilir denildi sadece. :)

• yusuf5858 Y kullanıcısına yanıt

Opel Gerçek 1.550 GS paket.

• Carpediem_33 C kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşların söylediği süspansiyon konusuna katılmıyorum. Chery tiggo 7 den yumuşak. Ama tavanda boya atma konusunda haklılar.
  • Daha önce citroen hiç kullanmadım, ama internette yazan boya problemleri kafamı karıştırıyor. Takıntılı adamım, yeni aldığım arabanın sürekli boyasını kontrol etmek istemem. Uzun dönem citroen kullanan var mı daha önce? Gerçekte böyle bir sorun var mı, yoksa diğer markaların kötülemesi mi?

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    Boya problemini tek renk alarak aşabilirsiniz lakin motora değinmek istemiyorum,zira geçen değindik hepsi nedense silindi ama buraya güncel bir konu bırakayım.

2023model 1.2 Puretech astranın başına gelenler

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160259619

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 17 Aralık 2024; 15:16:11 >
  • arkadaşlar selam seat ateca bulan var mı?

ankara'da bulamadım. araca karar verdim bulamıyorum.

• Dün arkadaşa corsa elektrikli aldık kırmızı renk gs paket.

1140 tl İstanbul Opel asal.

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Peşin veya kredili teklifleri nedir
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.