Çok soğuk havalarda yaşanan bi durum. Hybrid araçlarda ön cam ısıtma standart olmalı. QQ platium ve pp da standart. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16719. sayfa)
-
-
Seat la arasında kaldım bilmiyorum bütçede biraz sıkıntlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be 2.8 den falan alan olduysa ciddi zarar yazdı. Test aracı ya da bayide uzun süre bekleyen araçlar olabilir pek yanaşmamak lazım.
-
tercihinize göre; fabia premium, ibiza fr, arona fr plus, c4 shine, 308 allure olabilir
-
Hocam bu sorunuza çok mantıklı yanıtlar gelmemiş. Detaylıca açıklayayım. 2022 13 binde bayon 1020 eder 2023 1080 eder 2024 1140 eder 2025te 1200 eder. Ama daha önemlisi insanlar arama yaparken 2025 dediği anda elenmemek için bile 2025 alınır 50k farkla. Faydası olması için;
Bayon style 1180
Cupra Leon standart 1774
Mercedes A200sedan 2557
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka?
Saatli bomba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama ben hafif ticari hariç satış ve ilan adetlerini içeren aşağıdaki tabloyu gösterebilirim.
Togg'un satış adetlerinden adedini bilmediğim bir kısmı kamuya verildi ama şu da var ki satanların da bir kısmı araçtan memnun olmadıkları için değil kullanamadıkları için satıyorlar. Bilinçsiz olarak milli duygularla gaza gelen ileri yaştaki vatandaşlar ve kredi kampanyasının gazına gelip (küçük görmek için değil farkı vurgulamak için örnek veriyorum) Şahin satıp Togg alan bir sürü insan oldu. Uzun far asistanını görünce ufo gören masum köylü edasıyla şok olan vatandaş maalesef Togg'a alışmakta zorlandı.
Tablonun özeti Togg'un satış oranı en düşüklerden değil belki ama Toyota seviyesinde yani çoğu markadan çok daha düşük.
-
Orası doğru.Bu aracın teknolojisi bizim millete bir beden büyük gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 18 Aralık 2024; 22:55:55 >
Aynı durumdayız hocam alacak mantıklı araç yok
Tesla'da hiç yok. Yorumunuzu alalım?
Hocam valla kendim için değil de ablam için sormuştum o da niyeti vardı araç yenilemeye ama kararsız kaldı sonra gel bayi gezelim dedi ama araç yok diyorsanız işimiz yaş o zaman. 4 serisi beğeneceğim sanmıyorum Premium da başka bulamaz mıyız? Mini Countryman önerdim ama elektrikliye de yanaşmıyor siz ne tavsiye edersiniz?
Mercedes A200 hatchback içinde fiyat sordunuz mu hocam?
4 teker 1 tablet alan da kullanan da fanboy
O da ayrı rezillik.
Austral düşünmediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
shine modelini genelde 1300 nakit veriyorlar forumda bir çok kişi aldı yada yazdı. Shine bold ile shine arasındaki fark sadece açılır tavan ise 200bin çok değilmi. Fakat açılır tavaane ek olarak sıtmalı koltuk vesaire ekstra özellikler var ise değerlendirilebilir.
-
Grandland'a Yol tutuş yok diyen adam süzme cahildir. Araç neredeyse dünya üzerindeki en iyi yol tutan SUV'lar içinde ilk 10'a girer. Ağır saçmalamış. Konfor olmayabilir, yalıtım düşük gelebilir ama yol tutuş yok demek direk karalama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 18 Aralık 2024; 23:11:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün clio sordum fotoğrafta kırmızı çelik jantlı olanı paylaşmışlar ama stokta öyle bir araba yoktu tamamen ilgi çekmek için paylaşıyorlar
-
nissanın batma hikayesinden dolayı qq ler daha ucuzlar mı acaba şubay gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X