Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16721. sayfa)

334.461
Cevap
5.670
Favori
56.827.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Bayilerin ellerinde çok kalmayan bir renk o yüzden çok pazarlık etmeyebilirler. Bi 10 15 bin daha pazarlık yapmayı deneyebilirsiniz yine de.

• 4-5 gün içerisinde magane fiyat alan var mı
  • yusuferdem3 Y kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi bi 10-15 daha düşüyor, takasa araç vermeyi düşündüm piyasadan bana gelen tekliflere yaklaşık bir rakam verdiler benim aracada, bu fiyat iyi mi passat sedan olsa hiç düşünmezdim ama st bagaj gözüme hala farklı geliyor. Yeni yılda çok zam gelmeyeceğini bilsem üst paketler işin biraz daha bekleyecem çünkü hiç kredi kampanyası falanda yok, kararsız kaldım

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    General
  • ylmz_3 Y kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata hrv ve corolla crosstan baska tam hibrit suv arac yok zaten.
  • wiseass kullanıcısına yanıt

Size de hayırlı olsun hocam. 14 Aralık Cumartesi kapora bıraktım ben ve aynı şekilde 1 hafta dediler ödemenin tamamı için. Pazartesi işlem günü olduğu için 23'üne kaldı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 17 Aralık 2024; 18:8:20 >
  • bluefireren B kullanıcısına yanıt

Tabi hocam. Siz de aynı şekilde haber verirseniz sevinirim. İlk defa sıfır araç alıyorum süreç hakkında çok bir bilgim yok o yüzden. Bir de böyle sipariş sırası vs olunca iyice karışıyor kafam.

Pazartesi ücretin tamamını ödeyeceğim ben ama olası bir zammı bize yansıtabilmek adına faturayı kesebilecekleri en geç tarihte keserler diye düşünüyorum.

• arona 1.5 eco tsi 150 beygir dsg fr plus

1500

arona 1.0 eco tsi 150 beygir dsg fr plus

1400

arona 1.5 eco tsi 150 beygir dsg fr 1500

arona fr 1330

seat dükkan kapatma fiyatları kaçırmayın...

• mureffe kullanıcısına yanıt
    1.3 austral sahibiyim şehir içi 7.5 litre yakıyor uzun yolu çok keyifli seri ve atak bir araç düşünüyorsanız kesinlikle gidip inceleyin ben şu anda bast bir iki şey dışında eksiğini görmedim
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt

Çorludaki Buhari otomu ?

• Arkadaşlar merhaba sizlere danışmak istiyorum , aylardır sıfır araç için araç bakıyorum sizce
    Cupra leon 1.5 etsi standart paket sıfır mı yoksa 2021 model audi a3 ( premium+confort paketli) 20 bin kmde
    İkiside aynı fiyat ne derseniz?
  • Tiguanxx kullanıcısına yanıt
    1.5 versiyonunda biraz daha indirim olabilir gibi 1.0 stokları tükenirse elden çıkarmak için 1.5 versiyonu bezer fiyatlara verebilirler
  • Toofunakif kullanıcısına yanıt

Cupra Leon vz-line olsa (bağımsız süspansiyon ve dcc) olur derdim ama bu karşılaştırmada a3 diyebilirim.

• Ateca fr stok bulunan bayii var mı acaba

• T-cross style metalik renk yarı otonom ACC front asist dahil 1520ye alındı.
  • Arkadaşlar bu Dacia Duster modeli sıfır bulunmaz dimi journey paket falan. Mantıksız bir alışveriş olacak ama baba onu istiyor .
  • Victory1234 V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hangi bayi
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Tam dediğin gibi oluyor. Nakit 1320 kredili 1370-80
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt

B.esir yağcı

• Johnny Lesh J kullanıcısına yanıt

Türkiye de araç yok boşuna aramayın illa atece derseniz cupra ateca 2150 var her yerde ama bence günah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 17 Aralık 2024; 18:43:10 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.