< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16721. sayfa)
-
-
Tesla, TR'ye özel model getiriyor.
VW-Doğuş, millete 2020-2021 motorlu-bataryalı ID.4 kakalamaya çalışıyor, %60 ÖTV'li ID.7 getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 19 Aralık 2024; 0:34:14 > -
Şuan halihazırda golf 7 ve astra gs (2022) kullanıyoruz hocam.
Astra Gs alacaksanız 2024 sıfırını değil 2023 ikinci elini tavsiye ederim.
Neden ?
2024 te astra paket isimleri değişti.
2023 te gs full paket iken 2024 te gs orta paket oldu.
2023 gs ilanlarına dikkatli bakın 2024 gs ile kıyaslayın dediğimi anlayacaksınız.
Elektrikli hafızalı koltuk
Ön cam ısıtma rezistansı
Cam tavan
Yarı deri agr koltuklar
18 jantlar
Ve şuan hatrıma gelmeyen birkaç detay daha var.
Astra ile alakalı sorularınız olursa şu başlığı aktif takip ediyoruz yanıtlarız müsait oldukça
https://forum.donanimhaber.com/opel-astra-l-2022--149490207-141#160283867
Golf 8 konusunda benim imkanım da 20 - 30 bin kmde 1.0 life a yetiyordu. Ancak şu 48 voltluk etsi akünün ne zaman arıza vereceği ve maliyeti ne olacağı belli olmadığından. Bir de garanti dışı arızalardaki vw nin değişim ücretleri çok yüksek olduğu için almaya korktum açıkcası.
Golf 7 yi bende çok seviyorum içine oturduğumda kendimi çok rahat hissediyorum manuel vites olmasına rağmen... şimdilik idare ediyor beni, belki seneye manuel golf 8.5 düşünebilirim yerine. Hem dsg değil hem etsi aküsü yok. Ne kadar masraf açabilir ki diyorum.
Güncel bugün aldığım fiyat teklifini yazayım konuş dışı olmasın
Kayseri opel inciroğlunda yeşil combo ultimate 1300 (son teşhir)
Opel corsa ultimate 20 ocak teslim 1360 dediler
C4x shine bitmiş 1350 den vermişler sonuncuyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATHE_ -- 19 Aralık 2024; 0:37:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bugün kaporayı yolladım C4x Shine 1.350.000 tl olarak anlaştık, Ocak ortası teslimat şeklinde. Bir arkadaş yazınca kafamı kurcaladı 80.000 tl kapora yolladım 30 aralıkta da bakiyenin tamamını kapatma şeklinde anlaştık. Sorun olur mu bizim yerimize opsiyonladıkları aracı satabilirler mi başkasına bilgisi olan arkadaş var mı arabasız kalmayalım sonra.
-
2023 Astra listeye ellerim alır geçerim hepsinden daha donanımlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.
Forumda herkes C4x Shine alıyor gibi. Hangi motor seçeneği çok satılıyor? 1.2 motor EAT8 otomatik mi?
-
Arabada bir sorun yok, şehir içi için oldukça konforlu, az yakan düşük pakette bile donanımı dolu bir araç. Ancak turbo motor kullanmayı özledim ve biraz sıkılgan bir yapım var. Son 3 yılda 3. arabam bu. Sık sık değiştiriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bir elektriklisi var bir benzinli hocam.
Dizeli yok artık.
Hocam ne fiyat veriyorlar bu arabaya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 5 bin attım bayiye 10 gündür opsiyonlu hocam . St ne zaman kapatacaksınız hesabı falan dedi ama bi sorun yok gibi görünüyor.
benim de tek korkum aracı başkalarına satmaları ama kapora da boşa atmadık heralde
Dh ölücüsü doğru zamanda doğru yatırımı yapar. Her arabanın kusuru var; ama 1.3m bandında güncel piyasada f/p olarak alınabilicek en mantıklı araç-paket.
-
İd7 bu motorla girse girse %50 ye girebiliyor.
Onda da 1.35*1.2*1.5=2.43 olabilir.
Eğer bu şekilde olursa ve sağlam bir donanım ile gelmişse satış başarısı yakalayacaktır.
Foruma kalsa id4 de satılmazdı ama gerçek hayatta insanlar 1.6 milyona kibrit kutusu kadar araç alacağıma id4 alırım diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 19 Aralık 2024; 22:9:39 >
Teşekkür ederim. Doğrudur 1.2 puretech motor var dizeli satılmıyor artık. 408'e niyetlenmiştim fakat kalmamış maalesef birçok yerde.
-
]Öncelikle hayırlı olsun kafanızı karıştırmak istemem. C4x shine paketi pazarlıkla nakit 1300 alanlar oldu. 1350 kredili fiyatmı nakit fiyatmı. Ekstra bir opsiyonınız olabilir bilmiyorum. Sadece zararınız olmasın istedim. Bilginiz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şuan araç bulunabilirliği günden güne azalıyor özellikle de istanbulda olmayan farklı şehirlerdeki bayiiler genelde c4x shine için 1350 ye sabitlemiş gibi rakamı.
Hocam 5 bin kapora az olmuş sanki. Yanlış anlamayın; olası bir sorunda, sizden sonra bile olsa fazla kapora atana öncelik tanıyabilirler. ST nin davranışına bakar.
2. El temiz C0 408 allure alınır mı sizce? Şu 1.2 puretech motorlar gözümü korkutmuyor değil.
Estf. Hocam. Doğrudur 408 ile birlikte takipteydim bende ay başından beri fakat 1 hafta içinde bile maalesef 20-30 bin yukarı çıktı fiyatlar aniden. 1-1.5 hafta önce 1530'a 408 allure bulabiliyordum fakat şu an stoklar onda da bitmiş sadece 1 bayi dönüş yaptı yeni fiyatı 1670 civarı söyledi vazgeçtik. Diğer aracımız model y vardı elektrikliye alternatif benzinli almak istedik mecbur fiyat performans nakit ödeme olarak C4X Shineda karar kıldık kaporayı yolladık her ne kadar 1.2 motor hakkında ki malum sorunu olsa da.
Okuyan arkadaşlara da bilgi olması açısından yazmak istedim ayrıca. Ay sonuna kadar bekleme niyeti olanlar ve özellikle birinci araç olarak ihtiyacı olanlar varsa ellerini çabuk tutsun umarım herkes kafasındaki istediği aracı alır kazasız belasız kullanır.
-
Ülkemizde Doğuş varken Romantik hayallere kapılmayın ..!
-
İronidir inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X