Bayilerin ellerinde çok kalmayan bir renk o yüzden çok pazarlık etmeyebilirler. Bi 10 15 bin daha pazarlık yapmayı deneyebilirsiniz yine de. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16721. sayfa)
-
-
4-5 gün içerisinde magane fiyat alan var mı -
Dediğiniz gibi bi 10-15 daha düşüyor, takasa araç vermeyi düşündüm piyasadan bana gelen tekliflere yaklaşık bir rakam verdiler benim aracada, bu fiyat iyi mi passat sedan olsa hiç düşünmezdim ama st bagaj gözüme hala farklı geliyor. Yeni yılda çok zam gelmeyeceğini bilsem üst paketler işin biraz daha bekleyecem çünkü hiç kredi kampanyası falanda yok, kararsız kaldım
-
General -
Bu fiyata hrv ve corolla crosstan baska tam hibrit suv arac yok zaten. -
Size de hayırlı olsun hocam. 14 Aralık Cumartesi kapora bıraktım ben ve aynı şekilde 1 hafta dediler ödemenin tamamı için. Pazartesi işlem günü olduğu için 23'üne kaldı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 17 Aralık 2024; 18:8:20 > -
Tabi hocam. Siz de aynı şekilde haber verirseniz sevinirim. İlk defa sıfır araç alıyorum süreç hakkında çok bir bilgim yok o yüzden. Bir de böyle sipariş sırası vs olunca iyice karışıyor kafam.
Pazartesi ücretin tamamını ödeyeceğim ben ama olası bir zammı bize yansıtabilmek adına faturayı kesebilecekleri en geç tarihte keserler diye düşünüyorum.
-
arona 1.5 eco tsi 150 beygir dsg fr plus
1500
arona 1.0 eco tsi 150 beygir dsg fr plus
1400
arona 1.5 eco tsi 150 beygir dsg fr 1500
arona fr 1330
seat dükkan kapatma fiyatları kaçırmayın...
-
1.3 austral sahibiyim şehir içi 7.5 litre yakıyor uzun yolu çok keyifli seri ve atak bir araç düşünüyorsanız kesinlikle gidip inceleyin ben şu anda bast bir iki şey dışında eksiğini görmedim -
Çorludaki Buhari otomu ?
-
Arkadaşlar merhaba sizlere danışmak istiyorum , aylardır sıfır araç için araç bakıyorum sizce
Cupra leon 1.5 etsi standart paket sıfır mı yoksa 2021 model audi a3 ( premium+confort paketli) 20 bin kmde
İkiside aynı fiyat ne derseniz? -
1.5 versiyonunda biraz daha indirim olabilir gibi 1.0 stokları tükenirse elden çıkarmak için 1.5 versiyonu bezer fiyatlara verebilirler -
Cupra Leon vz-line olsa (bağımsız süspansiyon ve dcc) olur derdim ama bu karşılaştırmada a3 diyebilirim.
-
Ateca fr stok bulunan bayii var mı acaba
-
T-cross style metalik renk yarı otonom ACC front asist dahil 1520ye alındı. -
Arkadaşlar bu Dacia Duster modeli sıfır bulunmaz dimi journey paket falan. Mantıksız bir alışveriş olacak ama baba onu istiyor . -
Hayırlı olsun hangi bayi -
Tam dediğin gibi oluyor. Nakit 1320 kredili 1370-80 -
B.esir yağcı
-
Türkiye de araç yok boşuna aramayın illa atece derseniz cupra ateca 2150 var her yerde ama bence günah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 17 Aralık 2024; 18:43:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X