< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16722. sayfa)
-
-
Ağustos- Eylülde ; Aralık ayını bekleyin en dip fiyat kampanya olacak ucuz araba alacağız diyenler nerde ?
Yaklaşık 5 aydır konuyu takip ediyorum en iyi tarafı Ateca yı almam oldu 250 bin sıfır faiz ile ve araçtan çok memnunum
Zamanında c4x içinde söylediler ve diğer araçlar içinde f/P ürünü deşiler ama alan kazandı almayan ise bir umut bekliyor
Herkesin gönlündeki araç olması dileğiyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyaksx -- 19 Aralık 2024; 1:24:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Renault Austral Evolution paket mineral gri veya yıldız siyah renk stok bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerhun -- 19 Aralık 2024; 1:37:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nissan, son dönemlerde maddi zorluklarla uğraşıyor.
Satışları istediği gibi gitmeyen marka, en az 9.000 kişiyi kapsayan bir toplu işten çıkarıyor, üretim kapasitesini yüzde 20 düşürüyor.
Nissan'ın yatırımcılarından biri Renault. Fransız markanın Nissan'daki hisse varlığı yüzde 46 seviyelerinde.
Ancak bu oran, çok yakında düşecek. Renault'un açıklamasına göre hisseler satışa sunulacak vede Nissan Mitsubishi'deki hisselerinide satacak.Hâl böyle olunca bir diğer Nissan yatırımcısı olan Honda bunu fırsata çevirmek istiyor ve Renault hisselerine sahip olmak istiyor.
Eğer Almanya vede Avrupa'da seneye bu durgunluk devam ederse ve ellerinde kalan otomobilleri Volkswagen grubu olarak ülkemizde istediği kadar satamazsa Nissan gibi aynı akıbete uğraması yakındır çünkü bir çok marka ve grubu ellerinde bulundurmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 19 Aralık 2024; 1:49:25 >
-
Merhaba hocam,
Güle güle kullanın. Ben de C5 aircross hybrid almayı düşünüyorum. Konya'daki bayide 3008 hybrid 2060, C5 aircross hybrid 2100 idi diye hatırlıyorum yakın zamanda. Citroen'in Peugeot'tan pahalı olması da şaşırtmıştı beni.
Citroen için hangi bayiler iyi fiyat verebilir? Bilen arkadaşlar yönlendirebilirse çok memnun olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucar70 -- 19 Aralık 2024; 1:50:43 >
hocam ne diyosun anlamak güç.
haziranda c4x shine 1260 bandında satıldı. şuanda 1280-1350 bandında satılıyor. üzerinden 6 ay geçmiş. vadede kazanan kazanmış. diğer başka modellerde de belli başlı indirimler var; 408 allure 1530 , 408 gt 1830 olması gibi. siz hep en dikine kafasına göre yükselten marka modelleri baz alırsanız kendinizi haklı sayabilirsiniz ama bi çok model alım fırsatı sundu.
c4x shine 1400-1450 ye alanları gördük o dediğiniz süreçte; bekleyenlerse hem mevduattan kazandı hem de şimdi daha uyguna alıcaklar.
-
Citroen için Kocaeli Çetaş ve Antalya bayilerini arayınız
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ona göre bir bütçe ayarlaması yapacağım , şu an 1 milyon 1100 arası olan sıfır ya da 2. El arabalar mart nisan gibi tahmini ne kadar olur
Teşekkür ederim hocam. Arayacağım.
Ben hiç duymadım o olayı? Gördüm ama Türkiye de olmaması lazım. Başka bir ülkede hatalı üretim demişlerdi. Olayım resmini atabilir misiniz?
Zorunlu bir artış söz konusu değil. İstedikleri al limitleri değiştirip yeni oranlar getirebilirler. Ya da mevcut haliyle devam edebilir.
-
Atto 3'ün de DC şarj hızı düşük , 80 kw civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
-
Bu saatten sonra vw grubunun toparlaması zor, 4-5 sene gerideler tesla ve cinlilerden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır olanların Üzerine en az %10 daha ekle
Paketi bilmiyorum ama önceki mesajlarda üsküdar altunizade bayinde 2010 alındı diye yazılmıştı sanırım .
Arkadaşlar aylardır bende araç için bekledim çok şükür bende ödememi yaptım
Burada yazılan şu firma battı şöyle böyle oldulara inanmayın minimal fiyat indirimleri ile arabaların hepsi hızlıca tükeniyor alan oldukça da indirimleri iptal etmeye başlıyorlar düşünen arkadaşlar yıl bitmeden bence almak istedikleri aracı alırlarsa kazançlı çıkarlar
Hocam forumda bu markalara iyice “kapatıyoruz pankartı asan halıcı” muamlesi yapılmaya başlandı. Bunlar mahalle esnafı değil ki zararına satıp elde kalan otomobilleri çıkarsın. Devasa firmalar bunlar. Devletleri sübvanse eder, bir şeyler yapar bu batışın/kötü gidişin önüne geçer.
BMW 1 serisi bulabilirsiniz ama onda fazla bir indirim yapmıyorlar . Genelde herkes %13+1 meslek indirimi ile 3 serisi aldı . Alternatif olarakta 2200 tl civarına A3 bakabilirsiniz. F/p olarak yüksek . Buradan pek çok alan oldu.
Hocam şimdi napayım ki St’yi arayıp 5 az olduysa 50 daha mı atayım diyim?
Geçen hafta Balıkesir'de Gri, Mavi, Yıldız Siyah vardı. ÇKS belgesi ile birlikte 1685
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X