Maalesef ülkemize gelen araçlarda yapılabileceğini sanmıyorum. Tesla gibi fabrikasyon aşamasında 160 kw ile sınırlandırılması gerekiyor motorun böylece gümrükten girerken verilen tse belgesinde 160 kw olarak gözüksün. Tamamen fabrikada yapılacak yazılımsal bir olay. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16724. sayfa)
-
-
Şu yüzde 20 80 olayı da iyice şehir efsanesi oldu.
Uzun yolda buna dikkat edilmez. Senede 3 5 sefer hadi 7 8 sefer uzun yola çıksanız bile hiçbir şey olmaz yüzde 100 şarj etmekle. Yüzde 80 şarjla uzun yola çıkılmaz. Fullersin öyle çıkarsın uzun yola.
Yüzde 20 80 olayı şehir içi içindir.
Kış hariç 450 500 km menzil verir uzun yolda id7.
Kışın da havanın soğukluğuna göre 400u zorlar.
Bu menzil de yetmeyen varsa hiç elektrikliye bulaşmasın.
Id7nin şu anki fiyatı bile bydnin pabucunu dama atmıştır. Id7 varken kimse gidip byd seal veya han almaz. Bir de yüzde 10 otvli olarak geldiğinde piyasayı süpürür id7.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 19 Aralık 2024; 9:30:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de ya. Ne öyle 20/80 arası tut falan. Bana ne kaldı o zaman 🤪
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada bu 20/80 nmc bataryalar için geçerli aslında lfp bataryalarda yom diye biliyorum ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, o halde forumda da konuşulan fiyatlara çekilmesi mümkün değil diyebiliriz :(
-
-
Sedanlarda nasıl bir kampanya var hocam? kaça bırakıyorlar?
-
Elbette mümkün. vw türkiye talep ederse ve yeni gelecek arabaları fabrikadan o şekilde gönderilirse olabilir. Ama ben simdiye kadar Tesla haricinde vatandaşa iyilik yapan bir firma görmedim.
-
Passat sedanın üretimi sırf Türkiye için uzatıldı.
Birçok marka, mercedes dahi yurt dışında 2 motorlu araçlar satarken ülkemize 1.6 motorlu araçlar üretti. Bize özel üretim.
Vw de diğer markalar da bize özel araçlar getirecektir yani. Sadece zaman meselesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A3 sportback düşünen varsa Doguşun sayfasında DOD Ankarada boşta siyah bir araç görünüyor.
-
Trafikte Lynk Co, Neta marka arabalar bile gördüm bunu görememiştim. Birşeyler denedi Renault olmadı ama bu yine alınmaz elde kalır. Biraz daha düşmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet evet anladım hocam o kısmı, şu an için TR ye gelen araçlarda artık bu mümkün değil ve gelecekler için de henüz bir netlik yok.
-
Bu bataryalarda 20-80 konusu kullanım yerine göre iki taraflı aslında. Uzun yola çıkarken bataryanızın türü ne olursa olsun % 100 e getirmenizde bir sakınca yok. Çünkü zaten kısa bir süre içinde o şarjı kullanacaksınız. Molalarda 20-80 ya da 10-80 tavsiye etmelerinin sebebi ise tamamen süreyi iyi yönetmekle alakalı. Yani birden fazla mola vermenizi gerektirecek kadar uzun bir yola çıkıyorsanız 3 kere 20-80 yapmanız 2 kere 20-100 yapmanızla aynı süreyi alacaktır. Fakat alacağınız mesafe daha uzun olacaktır. Şehir içinde ise 20-80 tavsiyesi ise tamamen bataryaların yüksek doluluklarda maruz kaldığı iç direnle alakalıdır. Bu yüzden nmc bataryalarda günlük kullanımda 20-80 batarya sağlığı açısından tavsiye edilir. Lfp lerde ise şehir içi kullanımında haftada bir %100 yapmanızda bir sakınca yoktur.
-
Doğuşun doğasına ters bir davranış bu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kredi muhabbetinde fiyatı çok yükseltiyorlar hocam..
Sıfır faiz diyor 120bin üzerine ekliyorlar resmen fiyatı.
Dışarıdan kredi çekip nakit almak daha mantıklı herhalde..
-
3 Mio istedikleri araba değil mi bu :)
Olay sadece fiyat değil id4 dediğin araba 60kw ile sarj oluyor tesla 170kw sarj oluyor,
Yani vw teknoloji olarak da geride
çekmeköy yüzbaşıoğlu 02164846666
-
Zaten sorun o, fiyatlama konusunda adım atamaz çünkü verimsiz ve pahalı üretim yapıyor ve rekabetciligini kaybetmek üzere
1350*1.5*1.2=2430 yapıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X