2.796.000,00 diyor liste fiyatı şu an vw sitesinde |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16725. sayfa)
-
-
-
ben de düşünüyorum ama yeni kodlu sıfırından çok fiyat istiyorlar ikinci elde. sıfır alıp geçecektim ama arabada donanım bırakmamışlar resmen. boşlukta kaldım bekliyorum öyle.
-
2 hafta önce Renault Gürses (İst.) mineral gri için 1.700 fiyat vermişti. Araç Ocak'ta teslim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur. Kendim %40 olmuyor deyip, çarparken %40 yapmışım. Sizin yazdığınız gibi olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Balıkesir Edremit bayiyi aradım evolution elimizde yok dedi merkez bayinin şubesiymiş merkezde de yoktur dedi. Renault da kendi sitesine girip hangi bayide stok olduğunu nasıl sorabiliriz? Canlı desteğe tıkladım olmadı.
-
Denizli 1 adet mavi için 1650 dedi ama çks fiyatı sormuştum belki normal alış fiyatıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç gündür 4x4 Toyota hilux arıyorum. Nerdeyse aramadığım Toyota bayisi kalmadı Türkiye’de. Bazılarında gerçekten yok belli ama çoğu 2025 yılında zamlı şekilde satmak için bilerek yok diyorlar. Çünkü aradığım bayi ilk başta var yada yok demek yerine peşinmi kredilimi, ticarimi bireysel mi, şehir dışımı içimi gibi sorulardan sonra var yada yok diyorlar. En son aradığım Toyota bakırcılar Antalya bayisini 3 gün önce bayiyi YouTubeda birisi gezmiş araçları göstermiş. İçerde hilux 4x4 invincible gözüküyor fiyat kartınada fiyatını sorunuz yazmışlar. Aradığımda ise yok ama Ocak ayında gelir diyor. Buraya kadar olan herşey normal varsayalım Ocak ayında gelecek olan modeller 2025 olacak dimi diyorum yok onlar 2024 olur şubattan sonra 2025 model olur diyorlar. Acayip soğudum markadan..
vag avrupada yıllardır piyasada olan ve kendisini finansal krize sokan ID serisini getirdi, yine kadrolu fanlar ortaya çıktı.ne tesla bıraktılar ortada ne çinli.adamların kendi ceo'su bu şekilde mücadele etmek çok zor derken, hükümetler kararlarından sırf şirketlerimiz batmasın diye geri adım atarken bizimkiler coşmuş da coşmuş.avrupalılar elektrikli araç konusunda hangi piyasada tesla ve çini geçmiş de bizde geçecek? fareye aslan sütü içirmişler nerde o kedi demiş hikayesine dönmüş olay.eğlenceli oluyor forum sayelerinde.
-
seat leon fr plus 1640 den aşağı fiyat alan var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: recaktesla %10 ötv den çıkınca seyleyin cümbüşü...
araba markalarına fren yaptıran teslanın bu fiyat olması...
3 rengi 2,5 milyona çıkmış bile kalan 2 rente üst banda geçerse patır patır zamları yaparlar...
o zaman TOGGta bu limiti geçmiş olur. benzer ithal ürünlerle benzer maliyetler. Ocakta limitler muhtemel artar, TOGGda Teslada alt limit ÖTV ne ise devam ederler.
-
Togg T10x konusunda geçmiş mesajlarımı dileyen okuyabilir. Markayı epey gömmüşümdür. Ama bir otomobil olarak Togg gerçekten başarılı bir araç. Sıfır faiz kampanyasıyla 1.900.000 TL vermek varken, 2.800.000 TL'ye ID7 almak gerçekten maktıklı bir hareket değil. Hele ki 2025'de T10f çıkacak ve rüzgar direnci çok daha düşük bir kasaya geçilecek. Togg'a mesafeli olanlar için de Tesla gibi yazılım konusunda seviyeyi adeta arşa çıkarmış bir firma var.
Elektrikli konusunda sırasıyla Tesla> uzun menzilli EV3>Togg en mantıklı seçenekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 19 Aralık 2024; 11:1:39 > -
Volkswagen!..
ID.7'yi yazılımla %10 ÖTV'ye sokup delice satma imkanı varken, %60 ÖTV'den satmaya çalışan kafa çok işçi çıkarır, çok fabrika kapatır.
Hoş VW, üç beş yıl önce elektrikli arabalara burnunu kıvırıyordu; şimdi fabrika kapatma, işçi çıkarma noktasına geldi.
Ne diyelim, bu kafayla beter olun!..
NOT: Golf 7.5 TDI DSG kullanıcısıyım.
-
Çks siz olunca da 1680 değil mi? Bari clio, megane da olduğu gibi 70-80 bin inseler, çks olana 1600 gibi mesela
Bence ÖTV'ye, limitlere hiç dokunmamak lazım.
Elektriklileri Avrupa fiyatlarından epey yüksek satıyorlar. Teşvikli BYD ise Çin'de sattığının neredeyse iki katına satıyor.
Güya bu adamlar %10 ÖTV'li satıyor. Devlete gidecek ÖTV, üreticiye-distribütöre gidiyor.
ÖTV limitlerinde dokunulmazsa ve EURO bu seviyelerde olursa yeni gelecek araçlarla rekabet artacağı için fiyat indirimleri yapacaklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 19 Aralık 2024; 11:12:12 > -
Vw Id7 ile 2m-3m arasında bir yer açmaya çalışıyor.
Bizim araba 1900k ya satılan araçlardan iyi, D sedan segmentte diyor kısaca. O segmentte benzinli rakibi Superb o da 2m-3m arasında. Rakibi Togg değil yani. Rakibi Superb ve belki Seal. Hacimli satılırsa bu fiyatlara BYD nin hamlesine göre hamleler gelir. Yoksa niye aşağı fiyata insin ki.
Id7 1900k olsa bir tane Id4 satılmaz zaten.
Araç düzgün kalite algısı yüksek
O zaman kullanım kullanım aralığı 50 55kw olan araca 2.8m vermek ne kadar mantıklı?
Onu sadece Clio ve stepwayde yapıyorlarmış hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biliyorum. Vw sitesinde id4e de 1870 diyor. Bayilerde 1600e alınabiliyor. Id7 de 300 bin liraya yakın indirim yapabilirler bayilerde.
Yapmasalar bile 2.8e id7 varken kim gidip 3 milyon üstüne byd han alır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X