|
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16725. sayfa)
-
-
Bir mesajı okuyalım geçmişine bakalım diyoruz bu mesaj silinmiştir diyor. Şimdi bu mesaj neden yazıldı neyin cevabi belli değil..
WhatsApp gibii otomatik mesaj silme özelliği acilen gelmeli.. Admin yorulmasın böyle manuel 1 saat sonra mrsajlar otomatik kaybolsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 17 Aralık 2024; 22:26:58 > -
Bana da kamyon kadar büyük araçta clio kadar bagaj olması garip geldi, bir de arka tasarımı hoşuma gitmedi
Tesla varken bunlar Tesla'nın getir götürünu yapar
Su piyasada en mantıklı araç tesla -
Burayı okuyarak araba alacak herkese tavsiyem burada araba için kavga çıkaran, markalara laf sokan, sürekli kuyruğuna basılmış gibi bir şeyler yazan, bir aracı abartılı yeren veya öven kişilerin yorumlarını kaale almayın. Kendiniz iyice farklı kaynaklardan araştırın o çöp, bu teneke, bu şaka mı, o şöyle böyle diyenlerin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. -
Hocam çks ya da vergi levhası kullanıldı mı
Birde 200 bin kredi kullandınız mı -
Hala çakma park sensörü mü takıyorlar şu fiyatlardaki arabaya
-
Bence togg’a yapılan haksızlık “biraz”ın çok üzerinde. Eksikler var, doğrudur. Ama sırf sorun yaşamayayım diye Avrupa’da 1 yıldır yollarda olan e3008 alınca karşılaştığım sorunlardan ve servisin sorunlar karşısındaki çaresizliğini gördükten sonra anladım ki çok büyük bir hata yapmışım.
Bu arada sarı sitede e3008 allure 1690₺ ilan var. Almak ve pişman olmak isteyen varsa değerlendirebilir.
-
E3008 ile yaşadığınız sorunları yazabilir misiniz, e5008 alma arifesinde olan biriyim
-
Hayır şahıs olarak aldık, 200 bin 12 ay sıfır faiz kullandık. Kredi kullanmasaydık 1420 dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 17 Aralık 2024; 22:36:31 > -
Hayırlı olsun Allah tekerinize taş değdirmesin -
egoist ceo kovulmadan togg alınmaz.
millet arabam yolda kendi kendine fren yapıyo falan diyo ceo bey çeşme'de etkinlik düzenliyo :D
-
Amin teşekkürler, daha iyileri sizlere nasip olsun. -
Aynen bugün kimseyi dinlemeyip 2 milyon civarı tüm suvlari gezdim. Her birinin bir eksiği var. Mazleme kalitesi güzel motor kötü, motor iyi malzeme vasat veya fiyat pahalı.
Citoen C5 1.85 mil civari kaliteli hissettirmiyor
408Gt 1.85 mil. fena değil ama arka dar motor eskidi
3008 Allure 1.85 mil. fena degil ama kumas kısımlar kötü GT idare eder ama pahalı koltuk paket şart.
E5008 Gt 2.3 ama ayni 3008 sadece büyük
Tuscon Elite Plus fena değil ama 2.4 mil. pahali o kaliteye göre
Sportage prestige 2.3 mil. fena degil ama sert aksam fazla
Austral malzeme ve kalite hissi fena değil ama 2.mil etmez donanım
BYD ucuz ama malzeme ve metal kalitesi çok kötü fiyatina deger mi bilmem
Nissan qasqai malzeme kalitesi fena degil ama çok yakıyor e-power plat. az yakar ama oda 2.3 mil.
Grandland 1.6 mil. ama ultimate olsa alınır kasa eskidi 2. el bitik
Ateca 1.6 mil. Hersey milattan kalma ama sağlam arac.
Fiyatlar bunlar yorumlar bunlar bu arac bu paraya çok iyi alayim diyecek arac bulamadim. Varsa bunlardan birini al diyen alacam artık.
-
ix1'i 1.9a verse bmw şunların yüzüne bakmaz kimse de işte ahh ahh :D ben olsam ben de vermem gerçi.
-
İsterse 25 yıllık olsun
mantıklı fiyata satıldı ve bitti
-
2016 3008 allure elegance ve sonrasında 2023 c5 aircross shine bold kullandım. Her ikisinde de mobil uygulamalar (mypeugot,mycitroen) gayet düzgün çalışıyordu. Bu araçta çalışmıyor.
i-toggle zaman zaman kapanıyor.
ekranın kapandığını söyleyen kullanıcılar var (e3008 konusunda görebilirsiniz) benim başıma 1 kez geldi.
ilk aldığımda aracı çalıştırma rutini hatalıydı, şöyle ki; önceki araçlarımda da olan frene basıp start tuşuna basınca çalışmıyordu. Hatta frene basmadan start tuşuna basıp ekran geldikten sonra frene basmadan tekrar start tuşuna basınca çalışır konuma geçiyordu. Hard reset sonrası düzeldi.
saat her start sonrası ülkemizin zaman dilimi olan 03:00’dan başlıyordu. Bu nedenle ön iklimlendirme çalışmıyordu. Ümitsizce gittiğim servis hayretler içinde bıraktı beni bu konuda ve çözdü.
buradan da göreceğiniz üzere genel anlamda yazılımda sorun var. Servise ilettiğiniz her sorun için “2025’de gelecek güncelleme ile bu sorunlar giderilecek” yanıtı alıyorsunuz. Mesleğim bilgisayar yazılımı. Diyorum ki, “siz bu sorunları iletmeden gelecek güncellemenin tüm sorunlara çözüm getireceğini nereden biliyorsunuz?”, cevap mı, boş gözlerle bir bakış. Yani sözün özü, bu araçlar (hibrit elektrik fark etmez) çok fazla elektronik bileşen ve yazılım içeriyor. Bizim servisler ise çekiç ile kaporta düzeltme çağından kalma. O nedenle eğer benim gibi “yaygın servis ağı var” düşüncesi ile alıyorsanız üzgünüm ama büyük bir pişmanlık ile yüzleşmek zorunda kalacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 17 Aralık 2024; 22:52:18 >
-
Hocam yeni kasa MG HS nasıl 2 milyon TL bandında gayet güzel gözüküyor
-
e3008'de ne yaşadınız bilemiyorum ancak Togg konusunda haklısınız. Resmen mahalle baskısı kurmaya çalışan tiplerle mücadele ile geçen ilk bir kaç ayı yaşadım. Evimde bile kafamı ütüledi kendi oğlum. Sonuç 8 ay 13bin km oldu ve her defasında daha iyiye giden bir araç var ortada. Rutin olarak işimi her anlamda görüyorum. Her yazılımda eksikler gideriliyor olumsuz yanı evet bekliyoruz. Servis deneyimim de oldu ilk ayla alakası yoktu yaşadıklarımın gelişiyorlar. İstanbul'da Pendik'te servis açılmak üzere hiç te öyle anlatıldığı gibi değil ben gayet memnunum. Çevremdeki insanlarla etkileşim halindeyim ve şu an çok kişinin fikri olumlu anlamda değişti. Son servis deneyimimi takip ettiler ve gerçekten bu işte bir gariplik olduğunu düşünüyorlar. Elektrikli araç farklı bir deneyim Togg bir çok geleneksel markadan daha önce bu işe girdi ve kafa yoruyor.
-
Arkadaşlar sizce 1300 civarına sıfır c4x mi mantıklı yoksa 2018-2020 1.6 dizel tuscon mu mantıklı ? -
E 3008 Allure almak isteyen varsa 1.680 civarı veriyorlar. Araç bulamayan olursa İstanbul içi tanıdık bayilere yönlendirebilirim. (Kar amacım yoktur)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X