Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16727. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 111 Misafir (48 Mobil) - 79 Masaüstü52 Mobil
5 sn
340.516
Cevap
5.822
Favori
58.637.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Hocam herkesin kendi tercihi kendi bütçesi. Benim mantıksız bulduğum nokta aracın baz fiyatının 1449 olmasına rağmen VW Türkiyenin bu aracı yazılım limitleme ile 160 kw olarak getirtip insanlara 1900 den satalım dememesine. Zaten vw nin aractan kazanacağı ham fiyatı üzerinden geri kalan 1.2 milyon vergiye gidecek. Onun dışında aracın donanım seviyesi ve batarya kapasitesine lafım yok.

• Toyota ile baş edebilmek için bu kararı almayı planlıyorlarmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crastag C kullanıcısına yanıt

İnemezler inerlerse Tiguan Passat zor satarlar

• viacon kullanıcısına yanıt

hangi bayi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edizz -- 19 Aralık 2024; 12:57:56 >
  • arkadaşlar merhaba .Astra j sedan kullancısıyım.Yine aileye uygun araç bakıyorum.1400 bandında hangi araç tavsiye edersiniz ?C4x shine paket veya kamiq nasıldır ?

• erlck E kullanıcısına yanıt
    Kendileri kaybeder o fiyata az satilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde düşünüp sıfır araç arayışımdan kurtuldum.
    2 hafta oldu oldukça memnunum. En ufak bi yazılımsal hatada yok.🧿

800bin liram da cebimde kaldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 19 Aralık 2024; 13:7:14 >
  • erlck E kullanıcısına yanıt
    1900e gelse o araç 1600e id4ü kim alır hocam ? Mantıklı olan tabi ki özel olarak getirtmesi ki bu çok kolay ama bence elde kalan idleri bize kitlemek için böyle yapıyor Vw. Eskidi yüzü 2026 gibi kasa değiştirecektir muhtemelen

• Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K kullanıcısına yanıt

İkisi de mantıksız. 0 kamiq elite'i kesinlikle almayın. Muhtemelen Kuga 100k üstü km'dir. Para vermezdim bunlara

• Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K kullanıcısına yanıt

1400 liraya 5 yaşındaki kuga da alınmaz bence. Sıfır xceed zorlardım ben olsam.

• Küsuratı vs geçelim 15 bin Euro fark var diyelim.

Elin hansi 3-4 bin Euro kazanırken, 300-500 Euro taksitle araba alabiliyorken id7 yerine id4 secebiliyorken, Hasan neden 50 bin para kazanıyorken çektiği 300 bini 450 bin ödeyecekken id7 yerine id4 tercih etmesin.

Sanırsın memlekette herkes 2 milyonla doğuyor.

O gelirse bu satmaz, şu gelirse bu satmaz. Sanki aynı markanın ürünü değil.

Uretimde de hiçbir problem olmaz. Kurayla mı üretiyorlar sanıyorsunuz. Neye talep varsa ona kayar üretim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 19 Aralık 2024; 13:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mysticcc M kullanıcısına yanıt

merhaba. bagaj ve konfor istiyorsanız, park sıkıntınız da yoksa c4x shine paket en mantıklısı. kamiq elite özellikleri kısıtlı bir araç, premium'unu ise 1550-1600 arası fiyatlarda veriyorlar, pek f/p değiller.

• namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Toggun 180 kW.
    Insanlar arastirmadan tipine bakıp alıyor, ama şarj hızi çok önemli

• ID7'nin %10'luk dilime girmesi nasıl olacak? Bu aracın şu an Almanya'da 160 kW altı motorlu bir versiyonu yok. Diyorsanız motor gücü düşürülür, öyle girer, iyi de var mı öyle bir örnek? Mevzuat buna izin veriyor mu? Gücü 160 kW üzerinde olup ta, aynı aracı güç düşürüp düşük vergilendirme ile satan bir marka/model var m? Tersine, mesela 140 ve 150 kW'lık araçları %40'la satan BMW ve Mercedes örnekleri var.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Var tesla
    Günaydınlar dilerim

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Teslanında böyle bir örneği yoktu oynadılar motor gücüyle ve ucuz geldi hocam.

• smallpox kullanıcısına yanıt

Bu örneğin geleceğini biliyordum zaten. O araç Avrupa'da da satılıyor aynı motorla. Demek ki farklı model. Yüksek güçlü aracın gücü düşürülmüş hali olduğuna dair varsa teknik bir belge vb. linki incelemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Aralık 2024; 13:44:43 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Kamiq lafı geçince uyuyan trol uyanıyor. Kuga'dan neresi daha modern mesela? Kol gibi el freni mi? Çevirmeli klima ünitesi mi?

• Erdemir: Bayon Style 1200 - Elite 1300 (300 bin tl 2,49 faiz 12 ay vade)

Mar Plaza: Bayon Style 1190 - Elite 1290 (350 bin tl 1,73 faiz, 12 ay vade)

Kaynak Oto: Bayon Style -YOK- Elite 1300 (150 bin tl 0 faiz, 12 ay vade)

Hunko: Bayon Style 1225 - Elite 1275 (Kredi yok)

Uçar: Bayon Style 1210 - Elite 1310 (200 bin tl 1,99 faiz, 12 ay vade)

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Ahahah hocam ya, güldürdünüz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.