< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 19 Aralık 2024; 14:46:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16729. sayfa)
-
-
Togg hızlı sarj oluyor tek eksiği özensiz üretim ve ham yazılım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu araçlar varken jazz diyenler de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler bu gray market araç kc tl olsa alınır veya niye alinmaz
https://www.sahibinden.com/s/RAOz5IAT
Bizde satılan araç Model Y RWD SR 220 Kw iken BMS müdahelesi ile 160 KW ya düşürülmüş halidir. İlgili linkte tüm teknik verileri mevcut.
-
Teslanın müdaheleye açık bir şekilde yaptığını sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi motorsal bir fark yok. Batarya yönetim sistemine yapılan yazılımsal bir müdahele o kadar.
-
Tahminim pro s değil ama pro modelini T10f ile benzer fiyatlara sunacakları yönünde. Bu yüzden pro s modelini %10 a sokmamış olabilirler. 1449 fiyatı da bariz bir şekilde aslında yapılabilirdi ama izin alamadık der gibi koymuşlar oraya.
-
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum. 14 aylık ortalamam 12.1 kwh 100 km'de. Şarj süresi şarj cihazının gücüne bağlı , 180 Kw gücünde bir cihazdan şarj ederseniz 20 dakikada %20'den %80'e geliyor.
-
Mesaj attım size
-
3 serisi M sport fiyat alan var mı , borusan samandırada araç yok denildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Max sıfır km standart menzil Id4 parası verilir bence. Aradaki fark gereksiz fazla, neden ikinci el tercih edeyim ki 250-300 kmde bir şarj ederim mis gibi sıfıra binerim.
-
Bence asil komedi bu araclarin sifir bu fiyatken sari sitede 7-8k kilometre araclara 1.400 yazanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son cümle için aynen öyle.
T10f ile arasında sınıf farkı var,bu araç a6 boyutlarında diye söyleniyor..
Peynirci vw doğuşla ilgili söylediği şeyler çıkar,hata olacağını pek sanmıyorum.2025 togg yılı olacak gibi.
2025 te togg %10 ötv de iddiasız araçlar hariç yanlızlaştırılabilir.Tesla 2025 te %40 ötv ye girerse şaşırmam.
-
ID7 1915 olsa,
kim superb, tiguan, formentor, tarramar alır?
hatta kim a3, q3 alır?
hatta kim golf, leon alır?
Çok açık söylüyorum ID7 1915 olsa yarın Tesla'yı satar alırım.
4-5 test videosu izledim. çok rahat 500 km menzili buluyor. Salt şehiriçi 600 km çok rahat görüyor.
+ olarak 5 metrelik E segmenti ölçülerinde bir araba , 3 metre aks mesafesi var.
+ olarak hep eleştirilen donanım konusunda full+full bir araç, tek eksisi uzaktan bağlantı konusu.
VW bunu yapmak yerine vergisiz 40 bin euroya aracı getirmiş, Avrupada liste fiyatı vergisiz 52 bin euro.
Alan böyle alsın diyorlar. Yoksa motoru 160kw'a düşürmek 1 günlük onay ve 1 yazılım işi.
-
Bir tek bizde geçebilir, öyle de bir gerçeklik var Ha geçemez ama bi feyk görürüz muhtemelen.
-
Hangi bayi hocam 1890a gt veriyor?
14 aydır kullanıyorum , ortalamam 12.1 kwh. 20.000 km'de, en az yarısı uzun yol.
-
Ama donanim da farklı bunda
Farkındayım ama altından 30 bin km yol geçmiş.
1915 den ID7 vermesi demek VAG'ın 3-5 fosil araç fabrikası daha kapatması demek olur, Avrupa korktu onun için elektriklilerde frene basıyor.
Geliyor gelmekte olan Model Q ve Opal-Juniper geldiğinde Elon bunların gözünün yaşına bakmayacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X