Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16728. sayfa)

5 sn
340.541
Cevap
5.823
Favori
58.643.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Citroen Öztek Çekmeköy: Citroen C4x -1335 - C4 -1380 bu fiyatlar üstünden 250 bin tl 1,99 faizle 12 ay vadeli kredi seçenekleri mevcut.

• Arkadaslar 1890a GT paket 408 mi, 1670e grandland mi? Ikisi birbirinden farkli arabalar biliyorum ancak hem f/p olarak hem de 2. el piyasasi olarak ne dusunursunuz

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hayir aynı güçle satilmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Beni en çok etkileyen yarım kapasite akusu oldu 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 19 Aralık 2024; 13:47:35 >
  • ylmz_3 Y kullanıcısına yanıt
    408 ama ben olsam e3008 gt düşünürdüm o paraya

• viacon kullanıcısına yanıt

500 k kredi vergi levhası olanlar için olması lazım

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt

Sadece Kamiq iyidir diyebiliyor zorlamayın fazla  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay başına göre tüm araçlara 20-30 bin zam geldi. C4x, c4, grandlad, taigo, t-cross. Azcık yoğun talep gördükleri zaman acımadan yapıştırıyorlar. Allah bizlere sabır versin.

Avek- taigo life adaptif hiz sabitleme var. 1428. 3-4 renk mevcut araçlar gemide dedi.

Opel gerçek astra gs 1540, edition 1360

• aslında menzil kapasiteleri benzer olsa bence azınsanmayacak sayıda kişi tercih edebilir id4 ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankura -- 19 Aralık 2024; 14:30:4 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Üstadım basit bir google araması ile bile Tesla'nın Nisan ayında Türkiye'ye özel olarak Model Y RWD SR yi 220KW yerine 160KW olarak sınırlayıp getirdiği ile ilgili birçok haber ve video görebilirsiniz. Saygılar.

• erlck E kullanıcısına yanıt
    Sadece TR ye özel bir durum da değil zaten, bzner yazılım limitlerini uyguluyor tesla araçlarında..
    Vw de basitçe yapabilir ama doğuş fiyatlama kısmında yapmak ister mi ona çok emin değilim..

notebookcheck
    Tesla software limits Model 3 and Model Y power and acceleration to price them cheaper
    https://www.notebookcheck.net/Tesla-software-limits-Model-3-and-Model-Y-power-and-acceleration-to-price-them-cheaper.841788.0.html

• Arkadaşlar selam egea cross urban 1.4 için fiyat alan var mı bursa bayisi liste fiyatından aşağı vermiyor istanbul bayileri indirim yaparmi

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt
    Togg in satış adedinin büyük kısmı tipten değil finansal destek ve malum sebeplerden..

• bluemoon kullanıcısına yanıt

Konunun Toyota ile hiçbir ilgisi yok.

Japon otomobil üreticileri, hızla büyüyen Çinli rakipleri ve elektrikli araçlara yönelik tüketici talebiyle boğuşuyor zaten. Renault'un ortaklıktan çekilmesi sonrasında ismini vermeyen bir Nissan yöneticisi "1 yıl içinde ortak bulamazsak ayvayı yeriz" gibisinden açıklama yapmıştı. Bu birleşmeyi Japon hükümetinin de teşvik ettiği biliniyor. Zaten siyasi baskılar olmasa Honda açısından Nissan'la birleşmek pek mantıklı değil. Nissan'ın hisseleri bu yıl yüzde 40 düşmüş ve piyasa değeri 8,2 milyar dolara gerilemişti. Honda'nın piyasa değeri ise 44 milyar dolar. Birleşme haberleri sonrasında Nissan hisseleri deli gibi yükselirken, Honda hisselerinin düşmesi de bunun bir kanıtı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 19 Aralık 2024; 15:30:52 >

Bizde satılan aracın motor tipi nedir? Hiçbir yerde bilgi bulamadım. 220 kW motorla aynı tip ise yanlış bildiğim şeyi düzeltmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Aralık 2024; 14:27:36 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Aylar öncesinde bunun için çalışacağız demişlerdi ama belliki bilinçli şekilde yapmamışlar,birde nisbet yaparcasına kuruş farkı ile motor gücü hariç fiyat olarak %10 ötv de kurtaracak şekilde fiyat koymuşlar.

Birileri planlar yapıyor ama göreceğiz 2025 te

• COMBO VEYA BERLİNGO FULL MODELLERİNİ BULAMIYORUM SANKİ KITLIK VARMIŞ GİBİ TÜM BAYİLER YOK ÇEKİYOR

• O iş uzar gider şu kadar daha koy bu kadar daha koy. Arada 350-400 bin olunca özellikle şehir için kullanım yapan , 2. Araba olarak alanlar vs alır. Millete kolay geliyor bir ben fakirim anlaşılan.

Aslında elektrik motorunda hiç bir değişiklik yokmuş, batarya daha az güce ulaşması için sınırlı enerji aktariyormus

Yazılımla işin içine girilse belki orijinal güç değerleri bile elde edilebilir

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.