C SUV değil ama Yeni Renault Captur ( Esprit Alpine ) Donanımlı modele bakabilirsiniz. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16726. sayfa)
-
-
Tucson'da kablosuz carplay olmadığına eminmisiniz? Bende Comfort modeli var ve android auto otomatik bağlanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: potentialflowMerhaba,
Maalesef deneme fırsatım olmadı, sağolsun mevcut Renault Megane aracımı 2019'da kendisinden satın aldığım satış temsilcisi güya uzun süreli bir test sürüşü ayarlayıp haber verecekti ama dönüş yapmadı, o sırada ben de araştırmaya devam ettim. Forumda ve instagramdaki bazı paylaşımlarda 2025'te kasa değiştireceğine dair yorumlar okuyunca biraz hevesim kaçtı, eğer kasa değiştirecekse yeni kasasını almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Max. 2,5 milyon TL seviyesinde C segmenti bir SUV için bu parayı gerçek manada hak eden bir alternatif henüz beğenip karar veremedim.
Bir ara Tucson'a çok yükselmiştim ama bu seviyede bir araçta kablosuz carplay olmamasına hala şaşkınım.
Selamlar.
-
Doğuştan elektrikli olması başlı başına bir seçenek…
Ödeme kampanyası 350 bin sıfır faiz olması da İoniq 6 yı güzel bir seçenek haline getiriyor. 800 volt mimarisi ve tüketim değerleri de gayet iyi.. Bunun yanı sıra mtv si yıllık 4886 tl iken E3008 in mtvsi 15 571 lira.. Menzilde aman aman bir fark yok.. Zaten 800 volt mimarisinden dolayı gayet hızlı şarj oluyor… Elektrikli araç alınacaksa doğuştan elektrikli alınmalı diye düşünüyorum.. Ancak biri C suv diğer D segmenti kullanıcı beklentilerine göre tercih etmek yerinde olacaktır. -
Hocam az sabret 3 aya yeni araclar gelecek yeni yilda -
Sıfır faiz kampanyası var mı? -
Bizim wp grubunda nappa, focal ve 1-2 opsiyon daha olan e3008 gt 1890'a alındı. Allure'un 1680 olduğu yerde GT her türlü alt dilimde kalır zaten. Hadi max 100 binlik paket satsınlar helal olabilecek sınır 2 milyon bence. -
Elektrikli araçların TR'deki tek cazibesi sağladığı tasarruf değil ki. Ayrıca, tasarruf ettiğiniz tek şey yakıt olduğunu düşünüyorsanız, çok fazla yanılıyorsunuz.
Birçok elektrikli araçların ÖTV oranı 100de 10 olduğu için, ödediginiz para icin daha fazla "araba" aliyorsunuz. Cok basit bir örnekle Ioniq 6 ile Fiat Egea 1.6 Dizel kiyaslayalim:
Fiat Egea 1.6 Diesel Lounge Paket:
- Güncel Fiyat: 1.5 milyon TL
- Güncel MTV (2024 icin): 7000 TL
- Güncel 10000km'de bakım ücreti: 10000 TL
- Güncel Yakıt Ücreti (100km/6l): 270 TL
- Segment: C
- ÖTV oranı: 80%
Hyundai Ioniq 6 Elektrikli Advance Paket:
- Güncel Fiyat: 1.65 milyon TL
- Güncel MTV (2024 icin): 4900 TL
- Güncel 10000km'de bakim ücreti: 2500 TL
- Güncel Yakit Ücreti (100km/12kwh): 120 TL
- Segment: D
- ÖTV oranı: 10%
Ayrıca doğaya sağladığı faydalarını hiç saymama bile gerek yok. Şuanki Türkiye piyasasında normalde elektrikli araçlar her açıdan yok satması gerekiyor. Satmaması işime geliyor ama doğrusu, fiyatlar en azından süper :) Uzun lafın kısası: Elektriklilerin tek avantajı sağladığı tasarruf değil, ödediğin paranın hakkını da veriyor ülkemizde.
-
4 gündür Ioniq 6 kullanıyorum.. Peugeot 408 e kapora vermişrim 1.2 motorun namını duyduktan sonra kaporamı geri alıp .. Ioniq 6 yı burada bir kaç arkadaştan duyup araştırmaya başladım.. Sıfır faiz kampanyası oluncada satın aldım.. Çok keyifli bir araç ve çok dikkat çekici☺️ -
E3008 mtvsi 15 bin miymiş, sizden öğrendim. Teşekkürler. -
Burada Renault firmasının hangi modeli hangi bayide var öğrenebiliyorsun.
Renault Duster Türkiye'de şu an bir tane varmış yukartıda ki linkten bakabilirsiniz.
-
Hocam bildiğim kadarıyla yorumlamaya çalışayım.
E308 GT sahibiyim, önceki aracım da yine son kasa 1.2 GT idi.
Bu kasada maalesef mobil uygulama düzgün çalışmıyor doğru. Eski kasada 1 hafta sonra bağlasanız bile tüm güzergah ve tüketim bilgileri mobile aktarılırdı, bunda yok maalesef.
Start tuşu ile ilgili yaşadığınız sorun muhtemelen iç animasyonları kapatınca düzelme ihtimali var. Bende araç çalışıyor, fakat ekran takrar kapanıp restart yapıyordu hatta bazen 2-3 kere. İç animasyonları kapatınca düzeldi.
Diğer sorunları yaşamadım, bildiklerim bunlar. Animasyonları işlemci kaldırmıyor olabilir. Yazılımda bazen bug oluşuyor. Mesela arka çapraz trafik uyarısı açık kaldı 1 defa. Kapatıp açınca düzeldi gibi gibi.. -
Buradan Tüm Renault modellerinin stok durumunu ve hangi bayide satıldığına bakabilirsiniz.
-
Selam hocam sakıncası yoksa e5008 ne kadar alıyorsunuz, ben de yarın kapora vercegim
-
Austral 1790.diye mesaj atmış -
Dizel Elite Plus konfigürasyonda olmadığını test sürüşü sırasında satış temsilcisi söyledi. Eğer dediğiniz gibiyse benim baktığım konfigürasyona özel bir durum olabilir.
-
doğru 1620'den alanlar vardı...
Ateca tek tük kalmış olabilir onları da 1700-1800 çekerler şimdi...
-
vw yeni yıl stokları ne zaman geliyor bilgisi olan var mı? -
Bakımlarımı yetkili serviste yaptırdım. Bir problem olmadı bugüne kadar. -
3008 in mtv si 2025
diğer aracın mtv sini 2024 mü aldınız
-
Ülkemizde dikey mimarinin olması bunda etken kendi adıma konuşacak olursam müteahhit daha fazla para kazanmak uğruna otopark cezası ödemeyi göze alarak en alt katı dükkan yapmış otopark imkanım olsaydı kesinlikle elektrik arabayı tercih ederdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X