Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16726. sayfa)

5 sn
340.516
Cevap
5.822
Favori
58.637.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Yurtdışında bizdeki gibi kademeli vergi sistemi yok orada nasıl id4 satıyor peki ?

Bir sey yaziyorsunuz ama hiçbir desteği yok yazdiginizin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

Tesla demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smallpox kullanıcısına yanıt
    1900e id7 varken 1600e kimse kısa menzilli id4 almaz. Yurt dışında kaç para var bu araçlar arasında biliyor musunuz? Neredeyse 20 bin euro fark var yurt dışında bu araçlar arasında. O yüzden id4 satıyor.

Vw id4 satışlarını baltalamamak için id7yi yüzde 10dan getirmedi. Ama önümüzdeki senenin sonlarında getirmek zorunda kalacak.

Id7yi yüzde 10dan getirse id4 fiyatlarını da düşürmek zorunda kalacaktı. Ne gerek var? Zaten satıyor id4 şu an. Satmazsa o zaman id7yi getirir yüzde 10dan.

Peugeot e3008 varken aynı paraya id4 alan da ne bileyim.

Togg t10f hamlesi piyasayı darmaduman edebilir. 1700e gelirse 600 km menzilli t10f id4lerin fiyatı mecbur düşecek. Id7 mecbur yüzde 10dan gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 19 Aralık 2024; 12:44:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet44445 A kullanıcısına yanıt

Ne kadar süre binmeyi düşünüyorsunuz? Eğer uzun yıllar, yani minimum beş sene binerseniz bence değmez. 50bine altın alsanız bile beş sene sonra aradaki model yılı farkından çok daha fazla değeri olur. Ama seneye satarım derseniz verilebilir.

Ben elimdeki parayı araba yerine başka şeylere yatırmayı tercih ederim. Ufak bir kazada bile aracın değeri düşüyor.

• Arif kullanıcısına yanıt

Stoklamak size basit gelebilir ama maliyetli ve kolay değil. O yüzden fabrikadan çıktığı gibi yüklenip gönderilir. Fiat bayiine gidip sorun isterseniz. Üretim tarihi 3 gün önceki aracı bile sattıkları oluyor.

• QRX kullanıcısına yanıt
    İşte id4u normal kar marjiyla satsa id7 yi%10 luk dilimden bile getirse yine id4 satılır onu anlatmaya çalışıyorum,

Id4 satılmaz diye id7 yi 10luk dilime sokmamak anlamsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 19 Aralık 2024; 12:7:32 >
  • 1.400.000 ile 2020 titanium Kuga mı tercih edeyim yoksa 0 km kamiq mi?

• Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K kullanıcısına yanıt
    Her ikiside olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt

kesinlikle. sorunlarına rağmen finansman avantajıyla togg, uygun fiyat ve nispi kredi avantajıyla ioniq'ler, %10 dilimde kaldığı sürece de bu işin kompedanı tesla varken diğer konvansiyonel markalar kumda oynar ancak.doğuş ıd7'nin satışlarını artırmak istiyorsa çakar opsiyonu koysun, malum passatların yarısı çakarlı dolaşıyor trafikte.

• namseloxx N kullanıcısına yanıt

Batman toyota oğuzcan plazayı arayın, ford ve toyotanın bayiliği var, hem fordun yeni rangerları hem de toyotanın hiluxları var diye biliyorum,

Tabi ki kuga, kuga kamiqin icinden geçer
    Kamiq kadar parasını hak etmeyen bir araç yok
    Aküsünü bile el kadar küçük akü takmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 19 Aralık 2024; 12:21:18 >
  • ioniq5 63kw güncel kasa 1890 fiyat alındı

peugeot 308gt benzinli arıyoruz fiyat alan varmı elinde hazır olan bayii bilen varmı

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Hiç mantıklı değil. Hele ki baz fiyatı 1449 olan ve 160 kw ile limitlenip ülkeye getirilse (tesla sr gibi) 1920 den satılabilecek bir arabayı 2.8 den getirmek iyi niyetli de değil bence.

• 1650 ye 320bin tl 0 faizli ioniq6 varken id7ye 2.7 vermek cok daha mantikli, herkes id7 alsin arkadaslar.

ioniq6 ovup durma seni biyonikci diyenler kapak olsun size de 1milyon 50bin daha verir id7 alirim hemen gidip kuyruga girdim

• erlck E kullanıcısına yanıt
    57 kW araca 1900 veriyorsan 86 kW araca 2.8 vermenin neresi mantıksız ki ? Ki bence 2.8 olmayacak o fiyat düşecek vw hep böyledir.

• Telefon'da qashqai 1.3 skypack 1820 nakit fiyatı verildi. 500k kredi/0 faiz var bi de.

Hocam dogus kartal ve maslağı aradım fiyat üzerinde kuruş inmiyorlar sanki emir almışlar söz konusu bile değil cevabı aldım

Kesinlikle kamiq tercih edilir. Hem sıfır bir arac hemde Kuga dan daha modern ve bu benim şahsi görüşüm yol tutuşu falan daha iyi . Bu ikisi arasından kuganin yüzüne bile bakılmaz!

• Uygun fiyata Trafik sigortası için oneriniz var mı?

Hic oyle demeyin. Dusunce sistemleri cok farkli calisan insanlar byd’ye bu paralari verebilirler.

Cinli arabalara bu kadar para verenler icin akil sagligi raporu cikartmali bence devlet ama belki de sadece matematikleri kotudur.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.