Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16723. sayfa)

5 sn
340.481
Cevap
5.823
Favori
58.629.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Ben Antalya Balaban’tan 1.5 shine c5’i nakit 1750’ye aldım. Daha da uyguna bulamamıştım. Ankara bayilerine 2 kere gittim, Konya’ya annemle babam gitti, yaklaşık 60.000 daha ucuza geldi. Murat Bey’e selamımı iletin elinden geleni yapacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toyota corolla 1.5 vision plus 1335 Bursa Toyota Plaza Akkoyunludan satın aldım.Ön ve arka park sensörü ile 1348 e geldi.Sabah eft yaptım öğleden sonra arabayı teslim aldım.

Allah herkese gönlüne göre versin.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

%10 ÖTV matrahı 1450tl. adamlar tamda o sınırda sokmuşlar aracı. tek yapacakları motoru düzenlemek

• smallpox kullanıcısına yanıt
    Fiyatlandirma konusunda bi adim atarlarsa o zaman ne tesllasi kalir ne cinlisi....bi zahmet soyle 1700-2000 arasi yap nakalim id7 yi veya yap bakalim 2 milyon tayron u ortada cinli kaliyo mu ama bu kafayla vw işi cok zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    2 milyon uzerindeki fiyat pahalidir benim icin

• chooselif3 C kullanıcısına yanıt
    Iyi tercih hayirli olsun

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Bu aracın satıldığını yada satılacağını pek sanmıyorum...

Mümkün ama Öyle bir durumda tiguan i da satıştan kaldırmalari gerekir ama :) zira tiguan almak için baya bir matematik yoksunu olmak gerekir.

Kazasiz belasiz hayirlisi ile kullanin

Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın bu işlemi gelen araçlarda yazılımsal olarak isterlerse hızlı bir şekilde yapabiliyorlar mı.

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    Araç bayağı iyi iç tasarımı beğenmesem de özellikle verimliliği güzel. Sonbahar ayları 86 kW ile yüksek otoban hızlarında 400 km yaklaşan değerleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C2A7FE55 -- 19 Aralık 2024; 9:6:24 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Maksat araç satmak değil mi ? Tiguan satışı azalsada (yakıt tipi kasa tipi rakip bile değiller ama ) id7 su gibi satılsa ne zararı olur vw ye ?

hayırlı olsun güle güle kullanın,

Motor gücü düşürmek yazılımsal bir durum değil mi? Bu araç 1900 bandında satılsa ev satışlarının zirvesine oturur muhtemelen...

• %20 %80 aralığında tutulması gerek miyor mu? Sanki bu aralıklarda kullanılması tavsiye olunuyordu diye hatırlıyorum doğru mu? Kışın bu yüksek süratte 25/28kw 100km de harcar bence.300km geçtikten sonra acil şarj ihtiyacı olacaktır gibi duruyor.

• Aware1903 A kullanıcısına yanıt
    Çinli mi var hocam ben çinli göremiyorum ülkemde o bitti zaten. Alan kağnı motorlu aracını alsın id4 id7 varken nal toplar o fiyatlara.

Fiyat bence bilerek yapılmış zaten ocağa kadar araç satışı olmaz surda ne kaldı ocaktaki ÖTV durumuna göre fiyatı bayide indirebilirler 2 milyon altı hayal de 2 milyona yaklaşsın zaten Tesla bir de kredi verirlerse togg kalır

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Elektrikli araçta kar marjları daha düşük olabilir ancak vergisiz çıplak fiyat olarak id7 tiguandan daha pahalı. Yani eğer kar marjı aynı olsaydı daha fazla kar etmiş olacaktı.

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    Paylaştığı veriler ortada gelip kullanmak lazım tabi bayağı verimli araç gibi duruyor ben fotodaki arkadaşın yalancısıyım

• Hep güzel şiirler yazılıyor. İş gerçeğe gelince hep bir hüzün kaplıyor. İd7 yi bi adam gibi YouTuberlardan dinlemek lazım. Vw bişeler yapmak istiyor ama nmc bataryalar ile bence yenilmeye mahkum olacaktır en azından avrupa pazarında. Bizimkilere nmc lfp farkları var diye anlatsan da anlamaz. Gider alır ilerisini pek düşünmez. Çinliler çok öndeler batarya konusunda. Bence avrupada hüsrana uğrayacak vw ve tayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 19 Aralık 2024; 9:20:8 >
  • franzsız tenekeleri topu diker umarım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.