Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16720. sayfa)

5 sn
334.444
Cevap
5.669
Favori
56.817.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1144 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar, umarim herkes iyidir.

1600-1900 arasi bir butcem var ve C-suv arac almayi dusunuyorum. Opel Grandland icin 1670 teklif aldim.

Aklimdaki diger araclar 2008 ve HRV. Bunlar disinda bir oneriniz varsa duymak isterim.Corolla Cross bayilerde bulunamiyor maalesef.

Aslinda amacim bir hybrid arac almak ancak bu fiyat araliginda aklima yatan bir arac bulamadim. Cevaplarinizi bekliyorum. Iyi forumlar :)

• 1950 giriş paket passat alınır mı sizce
  • nevz4t N kullanıcısına yanıt

Peşin 1140 tl.

kredili 1220 tl

250 bin tl 12 ay 0 faiz.

• cagri20 C kullanıcısına yanıt

Metalik mi beyaz mı?

• THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Arkadaş sordu diye yazdım, yoksa o altyapı ve multimedya ekranıyla hiç şansı yok.

• powermoon kullanıcısına yanıt
    Hocam evet farkettim, ben de genel yazmak istedim PSA bünyesinde özellikle Astra almak isteyenler görsün diye konusu açılmışken size cevaben oldu ama genel bir bilgi olarak yazmak istedim.
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

Astra değil bu arada Grandland bahsedilen araç.

• mob33 kullanıcısına yanıt
    2-2.5 m luk araç için 31bin ödenmiş.
  • ylmz_3 Y kullanıcısına yanıt
    Torres
  • Facebook byd grubunda paylaşılan gönderi.

Aracın hibrit olmasının ne avantajı var. Şehir içinde kullanacak olsam elektrikli alırım. Şehirler arası turbo benzinli araçlar, bydden daha az yakar. Hem de bu kadar bağırmaz.

Şehirler arası 100 110 gideceksem elektrikli alırım. Hem tasarruf ederim. Ki turbo benzinli bir araç 110la giderken 6 litre yakar zaten. Byd için 8 litre denilmiş.

Şehirler arası bassan da yavaş da gitsen turbo benzinli, hibrit olmayan araca göre çok yakıyor, bağırıyor. O sesle yolculuk etmek zaten eziyet.

Şehir içi, içten yanmaliya göre evet az yakıyor ama şehir içinde az yaksın diye düşünürsem gider elektrikli alırım zaten.

Bu hibrit ne işe yarıyor, bir bana mı mantıksız geliyor?

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 17 Aralık 2024; 15:39:15 >

• daquied kullanıcısına yanıt

vag grubu sigorta şirketi,

Volkswagen Doğuş Finans (vdf) 

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

Bende biraz araştırdım. Bildiğim kadarıyla şuan Doğuş'un ve diğer bayilerin elinde Ateca yok diye biliyorum. Kasım ayındaki indirim ve 0 faiz kampanyası ile eldekileri bitirdiler.

• QRX kullanıcısına yanıt

Biraz önce ben de okudum bunu facede ama sanırım bu arkadaş yanlış kullandı bu aracı. SOC değerini 70 e sabitlemesi gerekiyordu diyorlar. Yok eğer sabitlediyse ve yine de bu yakıt tüketimi oluştuysa geçmiş olsun.

Bu araç balon çıktı galiba o kadar reklama rağmen. Şehirdışı yolculuklarda böyle yapacaksa ne anlamı kaldı. Safkan elektikli almak daha mantıklı o zaman bunu tercih etmektense.

BYD için premium havası yaratıldı ama Avrupa ya gelen araçlar için incelemeler vasat olarak nitelendiriliyor.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için bayideki arabayı Seal U yu incelemek yeterli.

Austral Kalitesinde bir araç…
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Konuyu karıştırdım o zaman baya yanlış bilgi vermiş oldum,siliyorum hemen yazıklarımı
  • Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi hocam
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt

Kredili alınca fiyat arttırıp 0 faiz denilmesi kaçıncı seviye dolandırıcılık ya. Şu fiyatlara göre 250 bin için aylık 2.7 faiz uyguluyorlar

şarj etmediğiniz takdirde bu durumun ortaya çıkacağını, şarj edilmemiş phev'in yakıt tüketiminde düz bir hev'e rakip olmak şöyle dursun, yanına yaklaşamayacağını yazmıştım.burda halen yazan forum çokbilmişlerinden birisi de aksini iddia etmişti.al buyur hadi.

• yusuferdem3 Y kullanıcısına yanıt

Beyaz hocam

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.