Arkadaslar selamlar, umarim herkes iyidir. 1600-1900 arasi bir butcem var ve C-suv arac almayi dusunuyorum. Opel Grandland icin 1670 teklif aldim. Aklimdaki diger araclar 2008 ve HRV. Bunlar disinda bir oneriniz varsa duymak isterim.Corolla Cross bayilerde bulunamiyor maalesef. Aslinda amacim bir hybrid arac almak ancak bu fiyat araliginda aklima yatan bir arac bulamadim. Cevaplarinizi bekliyorum. Iyi forumlar :) |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16720. sayfa)
-
-
1950 giriş paket passat alınır mı sizce -
Peşin 1140 tl.
kredili 1220 tl
250 bin tl 12 ay 0 faiz.
-
Metalik mi beyaz mı?
-
Arkadaş sordu diye yazdım, yoksa o altyapı ve multimedya ekranıyla hiç şansı yok.
-
Hocam evet farkettim, ben de genel yazmak istedim PSA bünyesinde özellikle Astra almak isteyenler görsün diye konusu açılmışken size cevaben oldu ama genel bir bilgi olarak yazmak istedim. -
Astra değil bu arada Grandland bahsedilen araç.
-
2-2.5 m luk araç için 31bin ödenmiş. -
Torres -
-
vag grubu sigorta şirketi,
Volkswagen Doğuş Finans (vdf)
-
Bende biraz araştırdım. Bildiğim kadarıyla şuan Doğuş'un ve diğer bayilerin elinde Ateca yok diye biliyorum. Kasım ayındaki indirim ve 0 faiz kampanyası ile eldekileri bitirdiler.
-
Biraz önce ben de okudum bunu facede ama sanırım bu arkadaş yanlış kullandı bu aracı. SOC değerini 70 e sabitlemesi gerekiyordu diyorlar. Yok eğer sabitlediyse ve yine de bu yakıt tüketimi oluştuysa geçmiş olsun.
-
Bu araç balon çıktı galiba o kadar reklama rağmen. Şehirdışı yolculuklarda böyle yapacaksa ne anlamı kaldı. Safkan elektikli almak daha mantıklı o zaman bunu tercih etmektense.
BYD için premium havası yaratıldı ama Avrupa ya gelen araçlar için incelemeler vasat olarak nitelendiriliyor.
-
Hocam bunun için bayideki arabayı Seal U yu incelemek yeterli.
Austral Kalitesinde bir araç… -
Konuyu karıştırdım o zaman baya yanlış bilgi vermiş oldum,siliyorum hemen yazıklarımı -
Hangi bayi hocam -
Kredili alınca fiyat arttırıp 0 faiz denilmesi kaçıncı seviye dolandırıcılık ya. Şu fiyatlara göre 250 bin için aylık 2.7 faiz uyguluyorlar
-
şarj etmediğiniz takdirde bu durumun ortaya çıkacağını, şarj edilmemiş phev'in yakıt tüketiminde düz bir hev'e rakip olmak şöyle dursun, yanına yaklaşamayacağını yazmıştım.burda halen yazan forum çokbilmişlerinden birisi de aksini iddia etmişti.al buyur hadi.
-
Beyaz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X