Kapora verip sıraya giren kaldı mı hala? Görende mercedes amgye falan yazılıyoruz sanacak. Ağustosta BYD ye kapora verenler halen bekliyor. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16715. sayfa)
-
-
Hocam fiyat hakkında bilgim yok fakat naçizane 10 ay 2023 model Mokka kullanmış ve geçtiğimiz günlerde satmış biri olarak yazacağım.
+ Yakıt konusunda burada söylenenlerin aksine beni hiç üzmedi. Şehir dışında ort. 125 km hızla 4-4.5 lt arası, şehir içinde kalabalık trafikte 6.5-7 lt arası yaktı. 9-10 lt yakanlar nasıl yakmış gerçekten şaşırdım.
+ Donanım olarak parasının hakkını veriyor. Güvenlik donanımları boş pakette bile dolu doluydu. Bir adaptif hız sabitleme yoktu belki 24 modellerde o da vardır.
+ Şehir içi kullanımda yerden yüksek olması nedeniyle bir avantaj sağlıyor bir yere sürtmüyorsunuz :) ayrıca çok uzun olmadığından kolay park ediliyor
+ Yazılım olarak bir sorun yaşamadım, ekranları hızlıydı
+ Adaptif uzun-kısa farlar güzel çalışıyor ve kaliteli
+ Araç bence yakışıklı hatta ön tarafın uzunluğu ve heybeti arka tarafa da verilseymiş fiziksel görünümüyle Opel'i taşırmış bu araç ki yeni grandland görünüm olarak baya bir şeyler çalmış Mokka'dan
+ Vites geçişleri kararsız değil hissetmiyorsun bile
+ Alıcısı çok fazla var piyasası kötü diyenlere aldırmayın satmakta zorlanmazsınız ilanın 15. gününde aracı istediğim fiyata sattım (baz paketti ve 1310₺'ye gitti) belki o süre zarfında 25-30 alıcıyla görüşmüşümdür bunların yarısı gerçek alıcıydı. Genelde aracı almak isteyenler eşine ya da evin 2. arabası olarak almak istiyor.
- Tavan boya atma mevzusu çok can sıkıcı ve maalesef gerçek.... PSA boya attığında aracınızda garanti devam ediyorsa inceleme sonucu 100-110bin tl gibi bir değer kaybı veriyor ama tavan boyalı aracı satmak satıcı için zorlayıcı olabilir. Bir de neden sıfır araçta tavanımın boyası atacak mı diye düşüneyim?... Bu arada aracı alırken st kuş pisliğini zamanında temizlemezseniz boya atma ihtimaliyle cümleye başlıyor fakat hikaye yani araç boyanırken yapılan teknik sıkıntıların sonuçlarını kullanıcılar çekiyor başka açıklaması yok dolayısıyla tek başına bu konu bile tüm artıları götürebilir
- Süspansiyon bahsedildiği gibi sert
- Arka tarafta klima çıkışı yok, ön taraftaki klima çıkış yerleri çok kötü konumlandırılmış. Özellikle şoför tarafındaki çok rahatsız edici olabiliyor. Bana değmesin diye çoğu zaman orayı kapatmaktan başka bir seçeneğim olmadı. Sağa sola çevirsen de illa sana geliyor...
- Arka taraf oturum anlamında çok dar, 3-4 kişilik bir aileyseniz sizi tatmin etmez. 2 kişiyseniz yeterli.
- Arka tarafta oturan kişi için basık bir ortam var cam tavan falan olsaymış bu hissiyat azaltılabilirmiş fakat opsiyon olarak bile cam tavan yok
- Koltuklar asla rahat değil uzun yolda çile çekiyorsunuz
- Bagaj max 2 kişiyseniz ideal, 3 kişiyseniz küçük
Genel olarak aklıma gelenler bunlar hocam umarım faydalı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 17 Aralık 2024; 9:9:55 >
-
1645 fiyat
200/12 sıfır faiz vardı geçen hafta. Bu hafta sorarsınız devam ediyordur büyük ihtimalle. -
Merhabalar.Ankara bayilerinden Hyundai Bayon style için fiyat alan oldu mu?
-
bu yazdığınızı tahmin ettim çünkü sarı sitede samsun pejo bayii hem E3008 gt hemde E 5008 gt liste fiyatının altından 6001 kmde satmaya çalışıyor.Bunları gerçekten de şikayet etmek lazım.
-
Ben geçici belgeyle ruhsat çıkarmak için 1400 civarında para ödedim daha sonra bayii bana o parayı iade etti. ( Bütün bayiiler mi yapıyor benim aldığım bayii mi yapıyor bunu bilmiyorum)
-
Hocam nereye etmemiz gerekiyor edelim. Hiç baktığım araçlar değil ama bu tür durumlara sessiz kalamıyorum.
-
Araç aldıktan 1 hafta 10 güne size ama gelir ya da mail değerlendirme için bu onlar için çok önemli her firmada böyledir
gelen hepsine olumsuz en düşük verin primlerinden kesilsin akıllanırlar belki
-
Hangisi daha kaliteli, hangisi az yakar, hangisi donanımlı durumlarını bir kenara bırakıyorum ama piyasada çok olan aracın her zaman 2. eli daha iyidir o araç tutulmuştur, ilan sayısına ve çevrende hangisinden daha çok görüyorsan genel olarak onun ikinci eli daha hareketlidir. Bana göre 2. elde Bayon daha çok tutulur diğerine göre ama Arona'da da mağdur olmazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unalper -- 17 Aralık 2024; 9:53:7 > -
hocam facebook gruplarına bak daha uygun fiyat alanlar var. full paket 1,25-1,3 ,alt paket 1,15-1200 den fazla vermeyin
-
Byd Seul U dm-i alacağız aysonu. Yaninda şarj ünitesini hediye veriyorlar mı yada yanında ekstra hediye veriyorlar mı. Bilgisi olan var mı -
Teşekkür ederim bana da öyle geldi
-
Daha siparişi açarken bile geldi, kendimce gerekeni yaptım da pek umurlarında oldu/olur mu bilmiyorum…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Aralık 2024; 10:0:35 > -
Hocam hangi bayi acaba
-
Kesinlikle haklısınız, aslında her şeyin sorumlusu babam 20 yıl sonra araba değiştirmeye ikna edince ona araba araştırırken ben de gaza geldim. Ona şehir dışından Antalya’dan aldığım c5 aircross alım süreci o kadar pürüzsüz oldu ki… babamın satış danışmanın cep numarası var ne zaman yazsam cevap verdi sağolsun, kendi satış danışmanımın cebi yok, telefonla ulaşmak güç. Geçen hafta cuma aracını aldık Konya’ya getirdik, babam baktı bizimkinin geleceği yok siz bunu götürün yılbaşında getirirsiniz benim arabam var dedi sağolsun. Bir de emanet sıfır araba var başına bir şey gelecek diye çekiniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Aralık 2024; 10:4:44 > -
Hocam benim ikinci aracım o yüzden dolu paket olmasını önemsemedim, style benimki ama çok memnunum, istediğim her şey var. Tabi herkesin beklentisi farklı. Kış vakti araç çok çabuk ısınıyor, erken ısındığı için sanırım tüketimi de düşük.
-
Doğuş oto Konya yolundaki cupra bayisi -
Teşekkürler. Bence güzel
-
Maltepe Derya bayi -
Online broşürde yazıyordu lansmandan önce baktığımda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X