Aynen öyle 17 jant tekno paket < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17112. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Sahibindende galerilerde pazarlıkla 1400e inecek cool pluslar var gibi sizde bakjn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata alınabilecek en iyi seçenek olduğunu düşündüm yeni corollaların baz modelleri bile dolu 10 yıllık garantisi, ucuz servis ağı beni cezbetti
3008'de kayış yok.
Dedigim gibi iyi tercih. Gule gule kullanin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara doğuş biri sorarken duydum golf life 1690
Style için de 1870 gibi bişeydedi galiba ama net duyamadım bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 12 Şubat 2025; 20:7:10 >
Sende Toyota pazarlamacısı olmalısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla nerde var 1500 e 408?
Nedir sorun cikarlariniz mi zarar goruyor vag psa dan baska bir sey yazilinca, neden ustunuze alindiniz?
Hiçbir markanın fanboyu değilim. Üstüme alınmadım milleti itham etmeniz ve kendinizi bu konuda görüş sahibi olarak görmeniz tuhaf. Eski bir corolla kullanıcısı olarak. Hem de en sorunsuz serisi vardı. Bir daha corolla almam önereni de hoş görmem:). Eski bir konsol , zevkten uzak dış tasarım, gitmeyen bir atmosferik motor. Sorunsuz mu evet. Ama araçlara ben artık a noktasından b noktasına götüren taşıt olarak bakmıyorum.
Polo için alınan teklif nedir
Hayırlı olsun,lakin st ile el sıkışmaya onların ağız kokusunu çekmeye gerek kalmadan online alınabiliniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 12 Şubat 2025; 20:34:27 >
Herkes suslu puslu konsol hayrani degil, goz boyamanin ne oldugunu asil kalitenin ne oldugunu anlayanlarda var. Evet konsol eski ama guvenlik donanimlari olabilecek en ust seviyede. Dizayni bence basarili, motor da adam olana yeter de artar. Hiz siniri 140 malum
Siz susu pusu tercih edersiniz baskasi guvenligi , sorunsuzlugu, Zevk ve dunya gorusu meselesi.
Burda herkes kadar bende soz soyleme hakkina sahibim. Kimsenin dh sifir otomobil fiyatlari konusuna yazma diplomasi yok. Siz neyseniz bende oyum. Ama burada vag ve psa harici birsey yazinca organize sekilde saldiriya ugruyorsunuz.
Ispatida sizin o kadar mesaj arasinda bana cevap yazmaniz.
Vag veya psa onerseydim bana cevap yazacaginizi sanmiyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Şubat 2025; 20:37:41 >
Yarın Allah nasip ederse , Mais'ten Austral'i şu opsiyonlarla kaporasını vererek alacağım
-Mat Gri
-Panaromik Cam Tavan
-Koltuk Konfor Paketi
(Isıtmalı Ön Koltuklar, Masaj, Kayar Arka Koltuk )
-Elektrikli Bagaj
-Çift Renk Gövde Tavan
-
Fiyat ne hocam
1.950₺ olarak iletildi.quote:
Orijinalden alıntı: realove19
Fiyat ne hocam
Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. 2024 model esprit alpine alacaksınız sanırım. Bu modelde orta ekran büyük mü küçük mü acaba bilginiz var mı?
-
Dsg ne demek?
Evet hocam 2024. 2025’i Mart ayı itibariyle gelecek dendi ancak muhtemelen fiyat artacaktır. Gerçi benim şansıma düşer/ek opsiyon/ kredi kampanyası vs. çıkar daha uyguna gelirse de şaşırmamquote:
Orijinalden alıntı: AkcuraHocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. 2024 model esprit alpine alacaksınız sanırım. Bu modelde orta ekran büyük mü küçük mü acaba bilginiz var mı?
Ekran Buyuk ekranla geliyor olacak. Hem geçen incelediğim araçta ekran buyuktu , hemde Mais’te telefonda konuştuğum kişi de büyük ekran olduğunu teyit etti.
Teslimatla alakalı bi sıkıntıları var gibi şeyler okudum forumda - ki facebook’ta falanda yazılıyor - Bunu da sordum, bazı araçların yazılımlariyla alakalı olabiliyor dendi… Göreceğiz bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ozelden biseyler yazdim bakabilirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X