Bu konuda çok çok haklısın |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16706. sayfa)
-
-
1.2 nakit param var 1.3 e kadar çıkabilirim krediyle ne önerirsiniz arkadaşlar acil yardım. Polo alıp geçmeyi düşünüyorum -
-
Polo yada Clio Alpine
2 si de ikinci elde iyi gidiyor
Clioda görüntü filan da güzel koltuklar filan -
quote:
Orijinalden alıntı: certacBu yorumların hepsi kağıt üstü:)
Ben 2 yıldır elektrikli araç kullanıyorum.
Uzun-Kısa fark etmez...
50kW'lık araba almayın kardeşim. Net olan budur.
Sürekli DC şarj yapmayacağınız için hiçbir faydası yok 800v mimari olmasının.
Uzun yolda 110-120km/s ile ilerlersen ikisi de 19-21kW arası yakar.
Ioniq 6 nın 800v olması hiçbir şey ifade etmez. Sonuçta 3008 de 120-140kw arası alacak, ioniq 6 da.
İstasyon ortalaması zaten 120kw dır ülkemizde . Yok öyle 350kW alacağınız yerler.
Var ama %10'u geçmez.
Bir de WLTP verisine bakın. Hyundai sallıyor şehir içinde 550 km imiş :)
O araba şehir içinde özellikle bu aylarda 300-320 yi geçmez. Kendi iddiası 14.9kw/100km ise nasıl gider 550km :) matematik ağlar.
Peugeot da 400-450 arası menzil sunar.
Hocam okuduklarınız ile uygulama farklı.
Keşke okumasaydınız . Bence de :)
Ben buraya 2 yıllık tecrübemi yazdım. Siz okuduğunuzu anlamamış direkt duyduğunuzu kaale almışsınız:)
Buyrun denemesi bedava . Ne de olsa her türlü elektirkli araç bedava .
iETT kullansam 2 katı ulaşıma para öderim :)
Kısaca ;
DUYGULARLA DEĞİL RAKAMLARLA KONUŞUYORUM.
-
Bu araç bildiğin phev, elektrik değil.
-
Kullanmayan daha çok b..k atıyor elektirikliye , öte yandan bir de üstüne üstlük ders vermeye kalkıyor :)
Tekrar yazıyorum;
En az 2-3 sene 150-350kW arasında bir fark hissetmeyeceksiniz. Ama 130-140kW dolum hızı altında ki araçları almayın.
Teşekkürler katkınıza. Ancak gerçek bu;
Biz yaşadığımız durumu yazıyoruz. Bazı arkadaşlar ise hemen google'dan duyduğunu :)
-
Alpinede kredi kampanyası var mı acaba biliyor musunuz bir de son fiyat ne diyorlar -
C4X yakın fiyatlarda sanırım baktınız mı -
Doğru yağ kullanmaz her bakimda suzgeci kontrol ettirmezseniz olacağı bu normal araca gore tek yapmanız gereken bu iki şeye dikkat edip arada bir de motor yag kapağını açıp kontrol etmek
Marka bazında bazında bakarsanız golf 8 1.5 hibrit motorlarda sorun yaşayan bir suru kullanıcı var, yeni tiguan konusuna isterseniz bir uğrayın neler var neler
Yani her markada bu tip kronik sorunlar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 16 Aralık 2024; 10:46:32 > -
Adamlar devrim yaptı üstüne Türkiye’de de kendi memleketinden 4-5 kat daha pahalıya satılan ilk firma olarak tarihe geçti. (Vergiler dahil)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakolat -- 16 Aralık 2024; 10:44:22 > -
Merhabalar.Ankara bayilerinden Hyundai Bayon style için fiyat alan oldu mu? -
phev nedir -
Şarj edilebilir hibrid
-
merhaba arkadaşlar golf manuel impression için fiyat alan oldu mu var mıymış bayilerde -
Hocam vw stoğu öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke gir oradan mt ye hangi model hangi donanım istediğini söyle ellerinde varsa sana bayi listesi atsın sende bayilerle konuş buradan uğraşama.
-
G20’de kullanılan motor BMW’nin kendi motoru. F30’da kullanılan 1.6 motor psa motoruydu.
-
clio esprit alpine gelir. 1 hafta önce bayrampaşa acar 1225 demişti son fiyat için. bayileri arayınız
-
Maltepe Hunko ve Mersin Hyundai. Biz Mersinden aldık
-
😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X