Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16706. sayfa)

5 sn
334.162
Cevap
5.659
Favori
56.740.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1142 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Bu konuda çok çok haklısın

• 1.2 nakit param var 1.3 e kadar çıkabilirim krediyle ne önerirsiniz arkadaşlar acil yardım. Polo alıp geçmeyi düşünüyorum
  • Elektrikli dediğin işte böyle olur. 4x4, 1500 km menzil, şarj hızı yüksek ve 4.8 saniye 0-100. Sonra biz kol kestik. Bi zahmet.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • Zoezoe_ty Z kullanıcısına yanıt
    Polo yada Clio Alpine

2 si de ikinci elde iyi gidiyor

Clioda görüntü filan da güzel koltuklar filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Bu yorumların hepsi kağıt üstü:)

Ben 2 yıldır elektrikli araç kullanıyorum.

Uzun-Kısa fark etmez...

50kW'lık araba almayın kardeşim. Net olan budur.

Sürekli DC şarj yapmayacağınız için hiçbir faydası yok 800v mimari olmasının.

Uzun yolda 110-120km/s ile ilerlersen ikisi de 19-21kW arası yakar.

Ioniq 6 nın 800v olması hiçbir şey ifade etmez. Sonuçta 3008 de 120-140kw arası alacak, ioniq 6 da.

İstasyon ortalaması zaten 120kw dır ülkemizde . Yok öyle 350kW alacağınız yerler.

Var ama %10'u geçmez.

Bir de WLTP verisine bakın. Hyundai sallıyor şehir içinde 550 km imiş :)

O araba şehir içinde özellikle bu aylarda 300-320 yi geçmez. Kendi iddiası 14.9kw/100km ise nasıl gider 550km :) matematik ağlar.

Peugeot da 400-450 arası menzil sunar.

Hocam okuduklarınız ile uygulama farklı.

Keşke okumasaydınız . Bence de :)

Ben buraya 2 yıllık tecrübemi yazdım. Siz okuduğunuzu anlamamış direkt duyduğunuzu kaale almışsınız:)

Buyrun denemesi bedava . Ne de olsa her türlü elektirkli araç bedava .

iETT kullansam 2 katı ulaşıma para öderim :)

Kısaca ;

DUYGULARLA DEĞİL RAKAMLARLA KONUŞUYORUM.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Bu araç bildiğin phev, elektrik değil.

• sarper26 kullanıcısına yanıt

Kullanmayan daha çok b..k atıyor elektirikliye , öte yandan bir de üstüne üstlük ders vermeye kalkıyor :)

Tekrar yazıyorum;

En az 2-3 sene 150-350kW arasında bir fark hissetmeyeceksiniz. Ama 130-140kW dolum hızı altında ki araçları almayın.

Teşekkürler katkınıza. Ancak gerçek bu;

Biz yaşadığımız durumu yazıyoruz. Bazı arkadaşlar ise hemen google'dan duyduğunu :)

• jquidd J kullanıcısına yanıt
    Alpinede kredi kampanyası var mı acaba biliyor musunuz bir de son fiyat ne diyorlar
    C4X yakın fiyatlarda sanırım baktınız mı
  • Sekman Pistonu kullanıcısına yanıt
    Doğru yağ kullanmaz her bakimda suzgeci kontrol ettirmezseniz olacağı bu normal araca gore tek yapmanız gereken bu iki şeye dikkat edip arada bir de motor yag kapağını açıp kontrol etmek

Marka bazında bazında bakarsanız golf 8 1.5 hibrit motorlarda sorun yaşayan bir suru kullanıcı var, yeni tiguan konusuna isterseniz bir uğrayın neler var neler

Yani her markada bu tip kronik sorunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 16 Aralık 2024; 10:46:32 >
  • TYR kullanıcısına yanıt
    Adamlar devrim yaptı üstüne Türkiye’de de kendi memleketinden 4-5 kat daha pahalıya satılan ilk firma olarak tarihe geçti. (Vergiler dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakolat -- 16 Aralık 2024; 10:44:22 >
  • Merhabalar.Ankara bayilerinden Hyundai Bayon style için fiyat alan oldu mu?
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    phev nedir
  • mg_22 kullanıcısına yanıt

Şarj edilebilir hibrid

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • merhaba arkadaşlar golf manuel impression için fiyat alan oldu mu var mıymış bayilerde
  • manalaus M kullanıcısına yanıt

Hocam vw stoğu öğrenmek istiyorsan aşağıdaki linke gir oradan mt ye hangi model hangi donanım istediğini söyle ellerinde varsa sana bayi listesi atsın sende bayilerle konuş buradan uğraşama.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024canlidestek.vw.com.tr
    Just a moment...
    https://canlidestek.vw.com.tr/dim_binek/chat.html
  • Roxio kullanıcısına yanıt

G20’de kullanılan motor BMW’nin kendi motoru. F30’da kullanılan 1.6 motor psa motoruydu.

clio esprit alpine gelir. 1 hafta önce bayrampaşa acar 1225 demişti son fiyat için. bayileri arayınız

• faruk F kullanıcısına yanıt

Maltepe Hunko ve Mersin Hyundai. Biz Mersinden aldık

• mahony16 kullanıcısına yanıt
    😂
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.