< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16961. sayfa)
-
-
En mantiklisini yapmissiniz hayirli olsun gule gule kullanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T-rocta kasa yenilenecek. Elde kalanları Türkiye'ye yollarlar bir süre. Çok yollarlar ise bir anda indirim de gelebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Captur motor gücüyle öne çıkıyor ancak satışları çok düşük forumda da tercih edilmiyor bende anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk tanıtımı yapıldığında başlangıç paket getirmedikleri için satışlar biraz geride kaldı sanırım
1.5 civarına ayda 5000 adet troc satar doğuş
Captur diğer araçlara göre çok daha modern, motor gücü yüksek, bagajı büyük ve arkada büyük çocuk yoksa daha da büyüyebiliyor. Espirit Alpine için diğer araçlarda olmayan google servisleri var, gösterge panelinde navigasyon var.
-
bu haberi görmeyen ve bu araçları alacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun
-
1.5’a düşer mi peki?
Bu listeden Elite paket Skodaları ve Stlye paket Arona'yı donanım fakirliğinden.
Jazz'ı bagajsızlık, çirkinlik, demode tasarım ve ikinci el değer kaybından eleyin.
Captur'da benim ısınamadığım bir araçtır. 2. el değer kaybıda soru işaretidir
Size bu listede olmayan.
2008 Allure+cam tavan zorlasanız 1550'lere veriyorlar.
Arona Fr plus paket 1400 civarına veriyorlar.
Bayon alacaksanız Elite peket ancak bayon tüm bu modellerde en kalitesiz malzemeye sahip olandır.
Bayilerde Taigo Life+16 jant+ACC li paketler var 1450 bandına bu olabilir, Fr plus Arona olabilir, 2008 Allure+cam tavan olabilir.
Eğer 1550'ye çıkamam derseniz Yazdığım 2 araçtan birini öneririm.
-
Aralıkta opak renk life paketleri 1560'a satmışlardı herhalde. Style'a indirim yapsalar güzel olur.
1.500 life
1650 style
5000 adet satış garantisi
1650 style'a alıcı olurum ben de :)
Style troc 1500 life troc 1300 olacakmıs kesin bilgi yayalım
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. 2008 tasarım olarak sevdiğim bir model ancak 1550 ye bütçeyi çıkarıp 1.2 puretech gibi sorun çıkarabilecek bir motora yatırım yapmak ne kadar mantıklı olur bu motoru 1300 seviyesinde c4 için mantıklı buluyordum ancak 1550 seviyesinde b suv için emin olamıyorum. Elite paket Bayon için ekstra 100 bin bana gereksiz geliyor ön far ve anahtarsız giriş dışında kayda değer bir değişim olmuyor aracın f/p durumunu bozuyor. Arona fr plus çoğu yerde yok olan yerler 1450 den kapıyı açtı. Egea cross hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyat bandında mantıklı değil mi?
Bugün Octavia 1.5 premıum için kapora gönderdim. Sonunda araç arayışım son buldu. İlk aracımı satmanın üzüntüsündeyim. 🥺
Hayırlı olsun, kaça aldınız hocam
Hayırlı olsun ne kadara aldınız
Teşekkür ederim.
1.950.
Biraz daha uygun veren vardı bulunduğum ilden almak istedim.
Teşekkür ederim.
1.950’ye oldu. Ancak daha uygun veren vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X