< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16978. sayfa)
-
-
Ben seviyorum cam tavanı id7 özelinde ise iç döşeme siyah tavan olmayınca çok basık geliyor.
Kullandığım tüm araçlar cam tavanlı idi bu 4.aracım Passat bu sebepten alacağım araçta da direk cam tavana bakıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok az stok geldi dedi darısı başınıza çok sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, elektrikli SUV düşünenler şu konuyu inceleyip destek olabilir. Karşılaştırmalı tablo yapmaya çalıştım.
https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-suv-karsilastirmali-tablo--160470798#160474076
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilge43 -- 16 Ocak 2025; 9:35:32 > -
Birini ekleyip öbürünü kaldırmak😂 Bana göre o rakamlara boş araçlar. Ben tiguanı bekliyordum ama istediğim donanımda araca 2930 fiyat verdiler. 200 300hp araçlar dururken 1.5tsi araca 3m saçma geliyor. Kişisel tercihtir ama bu saatten sonra 272hp plug in gelmedikçe vw önünden geçmem.
Kataloga bakınca sadece koltuk,jant ve renk opsiyon görünüyor ama işlevde öyle olmuyor,bu vw'nin işlerine aklım etmiyor. 2.8 tl lik araç için ısıtmalı koltuk ve cam tavan için ekstra ücret ile 3 tl üzerine gelmesini anlamıyorum.İç konfor paket adı altında sunulan opsiyonlar çoğu markalarda standart sunuluyor.
Müşteri olarak ben vw nin sitesine girip bir bakayım dediğimde karşıma çıkan katalog bu şekilde
https://ebrosur.vw.com.tr/araclar/id7/id7.html
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya bu arabaya bu para verilir mi ? ona bu parayı vereceğine paranı vadeliye koysaydın şu kadar para kazanırdın felan fişman yorumlar yapan arkadaşlar,sizin kafanıza göre biz hiç yaşamayalım evimizi kapımızı satalım herşeyimizi bankaya yatıralım,60-70 yaşına yaklaşınca satıp araba alalım baya kar etmiş oluruz,üstüne de biraz paramız kalır.Arkadaşlar paranız varsa gidin istediğiniz arabayı alın kullanın hevesinizi alın,beğenmezseniz satın başka araba alana kadar yine vadeliye koyun.Bakmayın siz bugün yaşamayın 20 sene sonra yaşayın diye aklı bol olan arkadaşlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaanrasmushocam cam tavan mı
ibiza'nın fr paketlerinde cam tavan standart diye biliyorum hocam..
-
2.8-2.9 a 0-1 yaşında 300 HP araç mı var?
2018 insignia vardı bende. en üst paketin alt paketiydi excellence paket. Onda bile koltuk ısıtma direksiyon ısıtma standarttı
bmw 230e
MG HS
Bu ikisini biliyorum sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peugeot elektrikli 3008 grubunda aracın 30 kw yaktığına ve menzilin 250 km civarı olduğuna yönelik şikayetler artıyor. Geçen bir kullanıcının dava açtığına dair post vardı silindi. Boya atması, yağlı triger tıkanması, bozuk şanzıman sonrası müşteriye yeni bir tokat daha atılıyor sanırım çalışmayan ısı pompasıyla. Bu arabayı alıp mağdur olursanız yağlı trigeri savunan, boya atmasını burda kullanıcıların benim aracımda var demesine rağmen inkar eden, tesla alınacağına e3008 alınır diyen peugeot tüccarlarına sitem edin beni engellediler tagleyemiyorum. Misal acquiles. Asjv06 da gizli psa güzelliyor aldığı fiyatların ve araç önerilerinin en tepesine hep psa koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 16 Ocak 2025; 11:37:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2023 boş paket corsada direksiyon ısıtma var:)
PSA her türlü pişmanlık tır
elektrikli Grandland'te de aynı mevzu olacak o zaman
Biraz önce bana da bu denk geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAYBiraz önce bana da bu denk geldi.
Isı pompası psada tamamen düzmece bence bir cengaver aracında devre dışı bıraksa menzilin çok oynamadığını görür gibi duruyor bu menzil şikayetlerine göre.
Yüz tane donanım var diyorlar ısı pompası çalışmıyor, güvenlik donanımları işe yaramıyor. Şerit ortalamayı açıp şarampole yuvarlanan bile var psada. Zaten ncap sonuçları da ortada 4 yıldız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 16 Ocak 2025; 11:35:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ek olarak
2022 23 modelli
stelvio
Giulia
golf 2.0 tsi r 4motion
s3 2.0 tfsi quattro
Hayırlı olsun hocam, daha az yakan araç yok bildiğim kadarıyla, keşke fiyatı daha uygun olsaydı da 10 lt yakan araçlar yerine daha çok tercih edilseydi.
-
Bunlar 3ün altında zor gibime geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X