Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16979. sayfa)

5 sn
339.585
Cevap
5.791
Favori
58.193.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Hangi bayi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Ben ankarada kışın dandik petlas kış lastikleri varken 354km menzili olan corsa ile min 320km menzil alıyorum. Kış ortalaması 350km civarı. Üstelik kapalı otopark da yok. Bu ne saçmalıktır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ano16 kullanıcısına yanıt

Araç kabini ısıtırken zaten ilk aşamada ısı pompasını kullanamıyor. Araca bindin soğuk, basıyorsun ısıtıcıya hepsi aynı. Ha uzun km'ler sonra motorun ısısını cart curt kullanacak ta tasarruf yapacak. Yalıtım iyiyse yine belli tasarruf sağlanır uzar gider. Ha abuk subuk tasarım ile enerji verimliliği sağlanıyor onlar da arabadan çok ucube görünümünde araçlar oluyor. 2 seçenek var araba gibi olmayan elektrikli, araba gibi olan elektrikli. PSA ya da 3008'de bence sorun yok araba gibi olan elektrikli araçlar ve her şey normal.

• ccecy kullanıcısına yanıt

Evine elektrikli ısıtıcı alıp her gün 4 saat yaksan gelecek olan elektrik faturasına şaşırırsın. Elektrikli araçlar da elektrikli ısıtıcı gibi. Motorun kinetik elektrik üretimi devreye girmeden ısıtıcısını açarsan çok yakması bana normal geliyor.

• ccecy kullanıcısına yanıt

Araxın menzilini artıracak kısım zaten motorun ısısını vs kullanması. Yazılım kısmında sınıfta kalan markalar ısı pompası konusunda çuvallıyor. Tasarım kısmı da ayrı bir fail sürtünmesinin çok yüksek olması da düşük menzile yol açıyor tabiki.

Sıfır haliyle 250 km menzil yapan 73wh bataryanın değişim maliyeti hem pahalı olacak hem de menzil konusunda konfor sağlamayacak. Ne anladım ben o işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 16 Ocak 2025; 12:52:3 >
  • road warrior kullanıcısına yanıt

insignia hep dolu geldi zaten. değeri bilinmedi pek. excellence donanım zaten full sayılır. farklı markalardaki donanımlar her zaman birbirine denk gelmez.

vw grubunda comfortline-life gibi donanımlar sadece günü kurtarır.

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

Hangi bayi acaba ?

• hainz17 H kullanıcısına yanıt

fiyatı hangi bayiden aldınız acaba?

• Vosvos tiago 1.0 motor ,life paket,

1.440m

Kendileri aradi , ellerinde 2024 model arac kalmis , dusunurseniz diye

Yer: izmir avek

Isteyen ulassin kendilerine ben almayacagim icin pazarlik yapmadim ama elimizde kalan araclar dedigine gore daha inerler muhtemelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt

vw id7

• Clio ile Bayon arasında iç hacim farkı nasıldır arkadaşlar? Çocuklu bir aile için, oto koltuğu vs ile Bayon kullanılabilir mi acaba?

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Bayon daha geniştir hocam Clio’nun arka yaşam alanı çok dar.

• Arkadaşlar bugun almak isteyen varsa kartal doğus oto id 7 opsiyon olmayan paket araç mevcut kredi cikmadığından dolayı satışı iptal olmuş değerlendirmek isteyen arayabilir.

• wigioou kullanıcısına yanıt
    Ellerinde her araçtan baz paket var. Alacak olan iyi pazarlık yapsın.

• bilge43 B kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar merhaba golf ile leon cupra düşünürken uzun süreli kullanım için bu bütçeye çıkmışken suv mu alsak diye yön değiştirdik.bütcemiz 1.8 civarı suv olarak qq 1.3 skypack mi mantıklı olur yoksa sportage cool plus paket mi ?

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    BMW 2.30 u bireysel müşteriye vermiyorlar hocam. Kasım ve Aralık aylarında bayileri sürekli aradım. En son Adana durumu netleştirdi.

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Az getirmişlerdi bildiğim kadarıyla

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Elektrikli bi seçenek olsa daha güzel seçenekler olur Emin olun. Ayrıca mesajlara baktım suv dan bahsediyoruz sedan araba paylaşıyor millet bi acayip.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.