Hocam nasıl 12,8 oluyor.Kullananlar var görüyoruz ortalamaları.Antalya 15-16 derece desen ok. Adamlar 200 km kullanıyoruz soğuklarda diyor.Siz o zaman sr ile kışın 400 km kullanıyorsunuz. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16980. sayfa)
-
-
35000. mesajınızı kendime attırayım.
Sürüş keyfi elektrikli araçlarda mevcut ama dediğiniz diğer olumsuzluklara katlanacak kadar keyifli mi? Hayır. Aslında elektrikli aracın en önemli avantajı %10 ötv ile alınması. Sırf bu yüzden 2. kattan aşağı kablo sarkıtmayı göze alabiliyorum. Aksi takdirde asla uğraşmazdım.
-
Bölge farkı bile etki ediyor.Rampalı yerdeysen yükseliyor,düz bölgede güzel havada 10 un altı bile mümkün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim evden şarj imkanım yok, ilk zamanlar sadece DC kullandım sonra sitemize AC kurdu bir firma haftada bir dolduruyorum şehir içi rahatlıkla yetiyor. Ben de senede 2-3 defa şehir dışı yapıyorum ve çocuklarla zaten 3 saatte bir mola vermek zorundayım o yüzden beni hiç üzmüyor açıkçası.
Bu saatten sonra alacağım araç da %90 elektrikli olur ama %10 ötv fırsatı olmasaydı elektrikli olayına muhtemelen hiç girmezdim o da ayrı bir konu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X