Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16963. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 56 Misafir (21 Mobil) - 40 Masaüstü23 Mobil
5 sn
339.539
Cevap
5.792
Favori
58.180.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

şu ara bayilerin çoğunun insanları çektiği tuzak bu. şimdi paranızı peşin alıyorlar, ortalama bir arabanın 1.5 milyon olduğunu varsayarsak ayda 50 bin lira faizini cebe indirip size 2-3 ay sonra arabayı teslim ediyorlar. yani aşağı yukarı 1.5 milyona satacakları arabayı 1.650'ye satmış oluyorlar. siz de aslında 1.350 peşin+150 bin faiz ile alabileceğiniz arabayı 1500 peşine alıyorsunuz ve 150 bin lira faiz gelirinden mahrum kalıyorsunuz. sırf panik yüzünden. şu sıra benim gördüğüm kadarıyla psa'nın birkaç modeli dışında kampanya yok, fahiş zamlar var.

• zozo kullanıcısına yanıt

Merhaba öncelikle hayırlı olsun tekerine taş değmesin aracınızın. 1.99 kredi kampanyası ne kadar miktara varmış detaylandırma şansınız olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrgklp06 M kullanıcısına yanıt

Hocam bende bu fikirdeyim sifir golf life ile cupra leon standart arasinda kaldim sizin tercihiniz ne olurdu

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Müdür o araba gelsin, Türkiye’de yok satar; 272 beygir diyo teknik özelliklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Misterr -- 14 Ocak 2025; 7:51:20 >
  • Mr.Misterr kullanıcısına yanıt

Bence sadece Cupra Leon PHEV'i 272 beygir olarak getirecekler, hatta model sayfasında bahsediyor bu kombinasyondan. Golf PHEV gelirse 150 beygirlik olan versiyonu getirirler (ki getireceklerini sanmıyorum ama hayırlısı)

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

%30'lu Golf R-Line 1.5M'ye gelirse yok satar. Bakım masraflarından korkmayanlar için iyi tercih olur.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Bu sadece bizi ilgilendiren bir husus degil ki bütün Avrupa da durum bu, Avrupalı merso bizim markamız onu kullanalım mi diyecek hayır fiyat performans neyse onu tercih edecekler. Çinli hintli Avrupalı farketmez

Zamana ayak uyduramayan ne yazık ki telef olacak küçülecek pazar payını kaybedecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

O Golf 1.5 milyona satılabilse bile asla o fiyata satmayıp 2.3 milyona yine yok satacaklardır.

• mob33 kullanıcısına yanıt

Sigortadan da alırlar o araçları yapıp satarlar da. Pert araçları tamir edip satıyolar bunlar bişi değil ki.

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

doğuş oto kampanya fiyatlı 2024 model arçaları

• quote:

Orijinalden alıntı: fluin17

Merhabalar, bir süredir sıfır araç alma planım var aralık ayında 1300e c4x shine almayı planlıyordum kendi aracımın satışını yetiştiremediğimden değerlendiremedim. Bu ay c4x shinelar 1450 bandına çıkmış durumda makyaj da yiyeceği için bu fiyata değeceğini düşünmüyorum. Bütçem 1500 e kadar sıfır faizli kredi olursa biraz esneyebilir. Ocak ayı içerisinde aldığım fiyatlar ;
    Taigo life 1.0 1430tl
    Kamiq elite 1.0 1460tl
    Scala elite 1.0 1365tl
    Arona style 1.0 1260tl
    Bayon style 1.0 25 model 1250tl
    Egea cross 1.6 lounge 24 model 1365tl
    Captur 1.3 mhev 160bg evo 1400tl
    Jazz elegance 1413tl

Bu modeller arasında karar veremedim. motoru ve beygiri açık ara daha iyi olduğu için captura yakınım ancak yeni kasası satan bir model değil gibi 2.elde piyasası konusunda soru işaretlerim var. Capturdan sonra aklımdaki diğer seçenek egea onda da modelin yüzünün artık eskimesi ve dizel olması konusunda soru işaretleri oluştu. Bu modeller arasında hangisini tercih etmeliyim eğer farklı model öneriniz olursa önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
    @mcmanemen arkadaşın paylaşımına istinaden dün paylaştığım listeme tiggo 7 Pro max i de ekliyorum fiyat olarak 1600 lere çıkmış oluyor ancak 300bin 1.99 kredi kampanyası ile tercih edilebilir duruyor. Kredi ile bütçe yükseltip bu modeli almaya değer mi. Hem donanım hem boyut olarak açık ara önde bir model.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam,

Bu kampyayı byd atto 3 forum konusunda gördüm ankara efe'de yokmuş , konu başlığı altında sadece düzce bayisinde bayiye özel bu imkanın olduğu bilgisi ile aradım onlarında elinde araç yokmuş, aslında tüm foruma soruyorum bu kampanya hangi bayilerde vardır bilen yazsın lütfen acil :)

• fluin17 F kullanıcısına yanıt

Selamlar, ben de aynı arayış içerisindeyim ancak bütçem 1.25k ile sınırlı. Captur bence de hem performans hem donanım hem de bagaj hacmi olarak rakiplerinden önde olsa da nedense beklenen ilgiyi görmüyor. Geçen hafta bayide sıfırını da ikinci elini de inceledim ve bir kez daha çok beğendim. Sıfırı beni rakam olarak aşıyor, ikinci el 1.3Tce Icon paket almak yada bana göre yeni 1.0 tgdi motor alternatifiyle tam bir f/p aracı haline gelen sıfır Bayon Style almak arasında gidip geliyorum. 3 kişilik bir aileyiz, genellikle haftasonu şehir içinde kullanacağız, senede en fazla 2 kere uzun yol yaparız, dolayısıyla öyle muhteşem malzeme kalitesi olsun, masaj yapsın vs gibi bir derdim de yok.

• Stroma kullanıcısına yanıt
    Kalbim leonu seçerdi mantığım golfü

Istanbul Sehirici kullanacaksan mantiksiz, uzun yol yapacaksan olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

%90 şehir içi kullanılacak. aracın doluluğuna karşın fiyat avantajı sebebiyle değerlendirmeye aldım

Baktığınız arabaların hepsi B sınıfı. Tiggo7 Pro Max diğer araçlardan bir üst sınıfta. Test ederseniz, karar vermeniz kolaylaşır. Hayırlı olsun şimdiden.

• Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt

Kredi imkanı var mı?

• murattekno kullanıcısına yanıt

aynı teşvik cherye gelse byd den iyi fiyat açıklar. onlar da biraz cepler ama dip fiyat olmasa bile iyi bir rakam olacaktır.

• Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt

T-cross tercih ederdim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.