< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16965. sayfa)
-
-
Hangi araçtan bahsediyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chery yatırım yapacağını resmi olarak duyurmadı hiç. Sadece basında haberler çıktı, fabrika arazisi bakıyor diye.
MG de yatırım düşündüğünü belirtmişti ama tamamen vazgeçtiler, Türkiye yerine başka ülkeye yatırım kararı aldıklarını resmi olarak duyurdu. MG nin ülkemizde bu saatten sonra işi zor, hatta bu konudaki fikrim, yaz aylarını bulmadan MG nin satışı ülkemizde tamamen durur, Doğan ile yollar ayrılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C5 aircross 2024 model shine paket (koltuk ısıtma yok) 1730 nakit teklif ettiler, nasıl sizce?
-
Arkadaşlar iyi forumlar.
Halihazırda Polo olan aracımı yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum. 3 kişilik aileyiz nasipse yaza 4 olacak.
Aciliyetim yok fakat yaza kadar bütçemin arttığından fazla araç fiyatlarının artmasından korkuyorum.
Bütçem 1.5 milyon civarı fakat bütçemden fazla araçları da sordum ilgilenen olursa arasınlar. Farklı önerilere açığım şimdiden teşekkür ederim;
Opat Vw
Taigo Life 1435
T Roc Life 1630
Toyota Boranlar
Corolla Dream X Hibrit: 1865
Corolla Cross Hibrit: 1875
Honda Akbayrak
Hrv Elegance (stokta yok gelirse): 1850
Civic Elegance: 1935
Jazz: İki pakette liste fiyatı 1 kuruş inmediler
Skoda Kavi
Scala Elite: 1370
Kamiq Elite: 1445
Renault Gürsoy
Megane İcon: 1605
Austral evo: 1735
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 14 Ocak 2025; 15:29:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bursa maisten babama 1.3 icon megane aldım hocam 1600 e
-
2025 Opel CORSA GS 1.2 100 hp turbo 8 ileri otomatik +CAM TAVAN +Güvenlik Paketi+Grafik gri : 1,330 bin tl (150 bin tl 12 ay 0 faiz veya 250 bin tl 6 ay sıfır faiz)
Güvenlik paketinde
Adaptif cruise control
şerit ortalama
aktif acil frenleme (bisiklet ve yaya algılama özelligi
6 yönlü yolcu koltugu oluyor
araç ay sonu gibi türkiye şubat teslim gözüküyor
-
cupra leon mu golf mü sorusu soruldu cevap onaydı hocam
Scala premium için 1375 teklifi mi aldınız? Yoksa elite için mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse üzerine alınmasın 1600 e meganin satıldığı bir ülkede bu arac bu fiyata bence badava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim üst limitimiz 1600 dü :) Bir de babamın megane' a karşı bir hayranlığı var o yüzden böyle bir tercih yaptık
-
quote:
Orijinalden alıntı: alprklt
Arkadaşlar iyi forumlar.
Halihazırda Polo olan aracımı yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum. 3 kişilik aileyiz nasipse yaza 4 olacak.
Aciliyetim yok fakat yaza kadar bütçemin arttığından fazla araç fiyatlarının artmasından korkuyorum.
Bütçem 1.5 milyon civarı fakat bütçemden fazla araçları da sordum ilgilenen olursa arasınlar. Farklı önerilere açığım şimdiden teşekkür ederim;
Opat Vw
Taigo Life 1435
T Roc Life 1630
Toyota Boranlar
Corolla Dream X Hibrit: 1865
Corolla Cross Hibrit: 1875
Honda Akbayrak
Hrv Elegance (stokta yok gelirse): 1850
Civic Elegance: 1935
Jazz: İki pakette liste fiyatı 1 kuruş inmediler
Skoda Kavi
Scala Elite: 1370
Kamiq Elite: 1445
Renault Gürsoy
Megane İcon: 1605
Austral evo: 1735ben de ikinci cocugum dogduktan sonra c5 aircross a gectim ve cok rahat ettim. 250bin sifir faiz kampanyasi da var.(2024'ten kalanlara degil yeni geleceklere uyguluyorlar) Gecen hafta Cuma gunu shine paket 1.800 ve 400 bin kredi kartina 12 taksit fiyat almistim. Shine bold icin ise 1.920 demislerdi. Kredi kartina taksit imkani da sunuluyor olunca radariniza girebilir diye soylemek istedim.
-
Ben sizi etrafımda onlarca kişiyi yönlendirip, hiçbirinden de şikayet almadığım için elektrikliye yönlendireceğim.
Lütfen bir şans verin
Bahsettiğiniz fiyat gamında ve aile kullanımı anlamında aşağıdaki araçlar çok memnun kalacağınızı garanti edeceğim seçenekler;
BYD Atto3 - 1.494.500 TL
Kia Ev3 - 1.664.000 TL
Lütfen ikisini de gidip bayide içine oturup test sürüşünü yapın. Çok memnun kalacaksınız.
-
Hocam sizi tenzih ediyorum hayırlı olsun araciniz zevkler ve renkler tartışılmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kia eV3'u ben de arastiriyorum. Gecen hafta Kartal Kia ile gorustum, long range orta donanim icin 1.844 fiyat verdiler.
1.850 bandina cikacaksam eger Tesla'yi deneyimlemek isterim.
-
Bence bu konuda çok ümitlenmemek lazım, belli ki teşvik gelirse chery çok çok ucuza satacak araçları. Buna kim izin verir ki ? Kimse.
-
Kia çok güzel görünüyor ve verimli özellikle GT paket inceledim ama sürmedim. Elektrikliye bir tık uzağız şarj imkanımız maalesef yok ve evimize yakın şarj istasyonu biraz uzakta..
Önceden e-tec olarak geliyordu şimdi mhev mi oldu?
Teşvik gelirse cheryde bariz bir indirim olmayacağına şimdiden iddiaya girerim. O filmi bir kere izledik. Düşünen varsa 1.6 milyona tiggo 7 pro max’ın Austral hariç bir rakibi yok gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar,
Şu an şirket aracı kullanıyorum.
İlkbaharda işten ayrılacağım için sıfır araç alacağım.
Fiyat performansı da göz önüne alarak aşağıdaki 3 araçtan hangisi doğru seçim olur:
Tiguan Elegance 1.5 e-TSI 2.750.000 TL.
Nissan Qashqai 1.3 Benzinli Platinum Premium 2.500.000 TL.
Cupra Ateca 1.5 TSI 2.200.000 TL.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X