Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16966. sayfa)

5 sn
340.168
Cevap
5.814
Favori
58.555.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #6
Giriş

Hayırlı olsun, güzel gunlerde kullanın, deneyimlerinizi zaman zaman paylaşırsanız seviniriz. Çok merak ettiğim bir araç, elektrikli araçları abartmadan anlatan birini bulmak çok zor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 19 Ocak 2025; 21:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf ana konusunda 1299 diyorlar öyle bir şey yok o zaman?

• EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt

Dizel mi?

• peugeot206WRC kullanıcısına yanıt

Gerçekten mi? SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024  Her ikisi de ilgi alanımda olmadığı için cidden bilmiyordum.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

%40 ÖTV ile EV araç almanın da mantığı kalmıyor zaten. Oluşacak fiyat farkını yapılan tasarrufla karşılamak için senede 50000 km falan yapmak gerekir herhalde.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Hicbir firmanin piyasayi karistirmasina izin verilmiyor. Otomotiv sektorune surekli mudahale ediliyor. 2100’e adam gibi arac yar etmezler bize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elkasmirza E kullanıcısına yanıt
    Her insana hitap etmiyor tesla buradaki konu bu.

2024 yılında 99489 adet elektrikli araç satılmış. Bunun 11534 adedi tesla. 87955 kişide başka araç tercih etmiş.

18569 kişi mercrdes+bmw+mini tercih etmiş.

Herkes yazılıma, doğuştan elektrikli olup olmadığına vs. bakmıyor. Öncelikler, tercihler, beğeniler farklı. Satış adetleri de bunu gösteriyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

Doğuş ne zaman bu ülkede uygun fiyata araç satmış ki? Doğuş oto sayesinde dünyada sadece bizde VW standart araçlarla premium arasında yer almakta. Dünyanın geri kalanında standart araçlar arasında. Tabii aşiret kasa passatın da bu algıda payı büyük :)

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Bizim memlekette kendi aracımız mükemmel diğerleri tukaka olduğu için anlatamazsınız.

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş paylaşmıştı, sarı sitede bazı galeriler 1085 k ya "0" Crossland satıyorlar, oradan bakılabilir.

• RedSovietX kullanıcısına yanıt

Fiat 600-600e, Alfa Romeo Junior

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Gelse satar. Gelemiyor. 4 ay bekledik öyle aldık arabayı..

Bence Türkiye'de elektrikli araç fiyatları hep TOGG fiyatlarına göre belirleniyor. Bir de şu anda 2.000.000 TL ciddi bir psikolojik sınır haline geldi. ÖTV artarsa EV araç satışı bıçakla kesilir bence, çünkü insanlar bu fiyatlara bu donanımları ve bu tasarrufu alabildikleri için alıyorlar bu araçları. Dizel benzinli fiyatlarının üstüne çıkarsa tasarrufun da pek bir anlamı kalmıyor.

İşte ozaman psikolojik sınır togg un teslanın olduğu yer olarak belirlenecek. B segment arabalar 1600 seviyelerine çıkaacak. C ler 2 milyon seviyelerinde olacak. Hani tesla 1850 diyoruzya ozamanda tesla bile 2100 diyeceğiz. Fiyat algımız değişecek. Ben bugün 6 lahmacuna 900 lira verdim ve bu benim için normal oldu artık. 3 ay önce 900 deselerdi ohaa derdim.

aynen öyle.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı yoldan geçtim hocam, countryman güzel araba ama sipariş vermedim. Yarı otonom ve 360 kamera benim için önemliydi, o yüzden elemek zorunda kaldım.2025 yılında gelmişiz, 1.9m verip premium araba alıyoruz ama şerit ortalama yok. Tabi herkesin öncelikleri farklı, şimdiden hayırlı olsun size

50bin kmde kurtarmaz!
    Ioniq serisi de doğuştan elektrikli. Gubidik değil 😅

• İd-4 1580 arca otomotiv.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Arca Ankara mı yoksa Bursa mı ? Birde renk bilgisi var mı acaba?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.