öncelikle herkese merhaba Nissan Qashqai 1.3 Platinum Premium alma düşüncemiz var ve beyaz renk düşünüyoruz şehrimizdeki Kahramanmaraş bayi en son 2.340 fiyat verdi Adana bayiden ise 2.295 fiyat aldık bu fiyatlar normal midir daha uygun fiyat bulunur mu fiyat alan var mı 2024 model < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16964. sayfa)
-
-
İkinci el sıfır niyetine platinium paketler var malum sitede onları da değerlendirebilirsiniz 2 mio bandında aradaki fark masajlı koltuk ve jant
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatı nereden aldınız ?
-
Bursa inallar byd aradım mümkün değil çekiyor kart olayına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery yatırım açıklaması neden bu kadar gecikti? Ters giden bir durum mu var?
Öyle bir yatırım resmi olarak açıklanmadı ki zaten..
Byd gibi değil durum.
En son samsun a bakıyorlar Dı ora da olmazsa daha da olmaz gibi duyumlar var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Ocak 2025; 12:53:59 >
quote:
Orijinalden alıntı: acquiles
Bu mesaj silindi.ben en fazla 3 ay sonra liste fiyatının aynı kalacağını ancak tekliflerde indirim olacağını düşünüyorum. önce kredi kampanyası başlar. 6 aylık biriken talebi eritsinler. onlar bu aya biter.
-
Captur ilk sıraya, Jazz'ı ikinci sıraya koyardım ben olsam 1.3 160 bg motor farkından dolayı
-
araç için çektiğim kredinin ödemesi geldi, citroen hala aracımı teslim edemedi. bugün yarın diyerek 3 haftadır oyalıyorlar. söz verdikleri dönemde aracı teslim edemediler.
-
paranızdan faiz geliri elde etmek için üretim bandına dahi girmemiş arabayı sattılar size çünkü yüksek ihtimalen
-
Bayi adı vermediniz sizemi ibözeldi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben artık param üzerinden ne kazandıklarında da değilim. aracım gelsin yeter noktasındayım. kontrol sırasında bekliyor dediler, sonrasında yüklemeye hazır dediler. 20 gündür istanbul'dan gelemedi araç. yıl olmuş 2025, yurtiçinde bir noktadan bir diğer noktaya araç sevkedemediler. dediğiniz gibi tamamen paramızı işletiyorlar. bir daha citroen'in kapısından geçmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maietnigri -- 14 Ocak 2025; 13:51:32 > -
Ben 1325 e anlasmistim sonra t cross aldım
Arkadaslar yazıyor şu paraya aldım kaç kez yaziyorum nereden aldınız bende almak istiyorum diye ama yanıt yok size özelse belirtin degilse ya laf olsun diye fiyat yazılıyor yada kimse ucuza almasın diye yanıt verilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ülkemizde yaşamak vol. 03
-
Zaten resmi olarak bir başvuru yapmadılar henüz, yaparlarsa incelenip ona göre açıklanır daha teşvik olayı.
Başvurmadıklarına göre daha tam anlaşamadılar heralde
-
Beyaz yaka da alıyor hocam lütfen:).. Aracı dün teslim aldım.. standart pakette maslak doğuşta 3 araç kalmış.. Kredi kampanyası bitmiş..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafif hybrid. Kalkışlarda destek olan 48V elektrik motoru ve minicik bir pil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bir tanıdığım için Egea 1.3 dizel Easy paket bakıyoruz. bunların üretimi 2024 de bitti diye biliyorum ama kıyıda köşede bir bayinin elinde kalmış olabilir mi?
-
platform olarak ikisi de polo platformu. üç aşağı 5 yukarı aynı araçlar.
kamiq'in iç hacmine ihtiyacınız varsa kamiq alın ama yoksa vw alabilecekken skoda alınmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X