Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16964. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 72 Misafir (22 Mobil) - 55 Masaüstü24 Mobil
5 sn
339.539
Cevap
5.792
Favori
58.180.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba Nissan Qashqai 1.3 Platinum Premium alma düşüncemiz var ve beyaz renk düşünüyoruz şehrimizdeki Kahramanmaraş bayi en son 2.340 fiyat verdi Adana bayiden ise 2.295 fiyat aldık bu fiyatlar normal midir daha uygun fiyat bulunur mu fiyat alan var mı 2024 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    İkinci el sıfır niyetine platinium paketler var malum sitede onları da değerlendirebilirsiniz 2 mio bandında aradaki fark masajlı koltuk ve jant

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt

Fiyatı nereden aldınız ?

• nonpassaran kullanıcısına yanıt
    Bursa inallar byd aradım mümkün değil çekiyor kart olayına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chery yatırım açıklaması neden bu kadar gecikti? Ters giden bir durum mu var?

• SFXYZ S kullanıcısına yanıt
    Öyle bir yatırım resmi olarak açıklanmadı ki zaten..
    Byd gibi değil durum.

En son samsun a bakıyorlar Dı ora da olmazsa daha da olmaz gibi duyumlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Ocak 2025; 12:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

Bu mesaj silindi.

ben en fazla 3 ay sonra liste fiyatının aynı kalacağını ancak tekliflerde indirim olacağını düşünüyorum. önce kredi kampanyası başlar. 6 aylık biriken talebi eritsinler. onlar bu aya biter.

• fluin17 F kullanıcısına yanıt

Captur ilk sıraya, Jazz'ı ikinci sıraya koyardım ben olsam 1.3 160 bg motor farkından dolayı

• araç için çektiğim kredinin ödemesi geldi, citroen hala aracımı teslim edemedi. bugün yarın diyerek 3 haftadır oyalıyorlar. söz verdikleri dönemde aracı teslim edemediler.

• maietnigri M kullanıcısına yanıt

paranızdan faiz geliri elde etmek için üretim bandına dahi girmemiş arabayı sattılar size çünkü yüksek ihtimalen

• EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt

Bayi adı vermediniz sizemi ibözeldi acaba

• BLG# kullanıcısına yanıt

ben artık param üzerinden ne kazandıklarında da değilim. aracım gelsin yeter noktasındayım. kontrol sırasında bekliyor dediler, sonrasında yüklemeye hazır dediler. 20 gündür istanbul'dan gelemedi araç. yıl olmuş 2025, yurtiçinde bir noktadan bir diğer noktaya araç sevkedemediler. dediğiniz gibi tamamen paramızı işletiyorlar. bir daha citroen'in kapısından geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maietnigri -- 14 Ocak 2025; 13:51:32 >
    Ben 1325 e anlasmistim sonra t cross aldım

• Arkadaslar yazıyor şu paraya aldım kaç kez yaziyorum nereden aldınız bende almak istiyorum diye ama yanıt yok size özelse belirtin degilse ya laf olsun diye fiyat yazılıyor yada kimse ucuza almasın diye yanıt verilmiyor

• maietnigri M kullanıcısına yanıt

ülkemizde yaşamak vol. 03  

• SFXYZ S kullanıcısına yanıt

Zaten resmi olarak bir başvuru yapmadılar henüz, yaparlarsa incelenip ona göre açıklanır daha teşvik olayı.

Başvurmadıklarına göre daha tam anlaşamadılar heralde

• -Hardwell- - kullanıcısına yanıt
    Beyaz yaka da alıyor hocam lütfen:).. Aracı dün teslim aldım.. standart pakette maslak doğuşta 3 araç kalmış.. Kredi kampanyası bitmiş..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Hafif hybrid. Kalkışlarda destek olan 48V elektrik motoru ve minicik bir pil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bir tanıdığım için Egea 1.3 dizel Easy paket bakıyoruz. bunların üretimi 2024 de bitti diye biliyorum ama kıyıda köşede bir bayinin elinde kalmış olabilir mi?

platform olarak ikisi de polo platformu. üç aşağı 5 yukarı aynı araçlar.

kamiq'in iç hacmine ihtiyacınız varsa kamiq alın ama yoksa vw alabilecekken skoda alınmaz.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.