Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16962. sayfa)

5 sn
339.546
Cevap
5.792
Favori
58.183.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Göral’ın tuzağına çekilen bir kişi daha… şimdi o paranın 2-3 aylık faizini de üstüne ekleyin, MTV, ruhsat bedeli, 0 hediye, 0 ilgi, bilgi, bayiden zorunlu kasko sigorta da ekleyin… ondan sonra tekrar değerlendirin. Araç gümrükte 2 haftaya veririz ama tamamını peşin alıyoruz derler ve o araç asla 2 haftada gelmez, Peugeot Türkiye’den üst düzey kişilere devreye girerse 1 ayda alırsınız, girmezse faiz süresini de artırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 13 Ocak 2025; 23:41:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • i20 ikinci elde değer kaybeder mi?

• Wolqun kullanıcısına yanıt

Merhabalar, aracı bugün teslim aldım. herhangi bir ek ödeme yapmadım. Stanley termos ve Şemsiye falan yer alan bir hediye kutusu ile teslim aldım. Plaka tescil işleri akşam 6 ları buldu. Geç saat de olsa bugün temiz bir şekilde teslim aldım. Sadece ruhsat işlemini noterden benim yapmam söylendi. Onu yarın yapıcam.Onun için bir meblağ ödemem gerekecektir. Herkese kazasız sürüşler. Yeni araç bekleyenlere hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozo -- 13 Ocak 2025; 23:43:51 >
  • E 3008 GT aracımı teslim aldım, araca resmen bayıldım. Bugün bir kaç arkadaş aracı test ettik, Peugeot hayatta almam diyen adam bile bundan bu fiyata bir tanede bana alabilir miyiz diye sormaya başladı :)

• bjkali kullanıcısına yanıt

kaç para rüşvet bayıldın :)

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Sözü geçen bayi çalışanımısınız yoksa Chery çalışanı mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

Rüşvet işin içine girseydi aracı almazdım :)

1.914'den aldım

• Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun

• Golf stok bilgisi alan var mı ? 2 milyona golf mü alınır diye eleştiriler var ancak bulamıyorum bile bayide

• Berketosun1 B kullanıcısına yanıt
    Golf phev bekliyoruz.

%30'ötv ile

• blasko77 kullanıcısına yanıt

İlk çeyrek gelir mi hocam bilginiz var mı

Mart sonrası bekleniyor doğuş bu herşey olabilir.

İlk olarak id3 gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 14 Ocak 2025; 0:10:9 >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Hocam 4x4 tesla model y kullandım ben öyle hissetmedim.

Herhalde 2 katı güçlüydü 😁

Geçen ay en çok satan 40 otomobil listesinde yoktu sanırım 600 civarı sattı herhalde çok getirmedi bayiler golf genelde id4 var

• Legend_84 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen bu araçlar sigortalıdır. Resim görülen kadar çamura girmiş aracı kullanılabilir hale getirmek hele ki tamamen elektronik olan araçlarda aklınızın almayacağı rakamlar ortaya çıkar. Temizledik satalım olmaz düşündüğünüz gibi.

• hknayn55 H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, 15 bin km’de 1570 bine aldım. Açıkçası sıfır life sunroofsuza 1765 bin vermek pek içimden gelmedi, 2023 1.5ler de biraz pahalı geldi. Hem style olsun, sunrooflu olsun, hem de performans kaygım olmadığı için de 1.0 eTSI da okey oldu benim için.

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Keşke Cla %10 ile gelse ama yedirmezler. Merso hiçbir arabasını %10 dan vermez çünkü diğer arabalarını satamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1425 kamiq elite pakete anlaştık yarın para işlemlerini halledicez yalnız t cross aklımı karıştırdı fiyat indirimi geçiş yapmaya gerek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Biz de golf almayı düşünüyoruz ancak stok hiç yok beklemek daha iyi olacak sanırım. 2.el fiyatlar da yüksek

Çok sattığı için değil gelmediği için bulamıyorsunuz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.