Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16960. sayfa)

5 sn
339.546
Cevap
5.792
Favori
58.183.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Selamlar tekrardan,

evet fiyat bilgisini ben de doğruladım. Teslimat için Şubat sonu Mart başı diyorlar. Bence Mart sonunu bulabilir.

Bu arada aracın belli başlı donanımlarını eksiltmişler, artık koltuklar elektrikli gelmeyecekmiş, ön koltuklardan soğutmayı arkalardan da ısıtmayı kaldırmışlar. Nappa deri ve focal ses sistemini de getirmeyeceklerini belirtiyolar.

Yani fiyatın düşmesinin bir sebebi var ve belli bir strateji yürütüyorlar belli ki.

• hknayn55 H kullanıcısına yanıt
    ülkede bütün araçlar zaten ederinden çok fazla orası kesin ama sözde yerli üretim corollanın meganenın 1.6m üstü olduğu yerde tcroc gibi kaliteli bir aracın 1.6 olması diğerlerine göre kesinlikle uygun

bana sorarsan 1.4 1.5m civarlarında 2022 üstü düşük km kazasız skoda karoq vw troc hyundai tucson veya nissan qq bulabiliyorsan al yoksa 1.6m troc alınabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fluin17 F kullanıcısına yanıt

Ben olsam jazz ve captur arasında bir tercih yapardım. Büyük ihtimal de yakıttan ve 2.elinden dolayı jazzı ilk sıraya koyardım.

vag tan şaşma derim.. scala mantıklı duruyor

Jazz ile her km'de kazan derim hocam. Şehir içi 3 litre tüketim keyfi.

Hocam Skoda Scala Monte Carlo 1500 civarı, biraz üzeri rakamlar biliyorum, sarı sitede ilanlar var, bakabilirsiniz. Scala ve Jazz arasında kalırdım ve Captur'u 3. sıraya koyardım.

• napolyon94 kullanıcısına yanıt
    elektriklimi bu..? iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam selamlar,

Egea cross 1.6 lounge 24 model 1365tl - Bu fiyat kredili mi yoksa nakit fiyat mıdır?

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Siz hangisini tercih edersiniz peki hocam

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Bende 1.7 civarına aklımda T-Roc var ama en söyle bir videoya denk geldm. T-Roc Style paketlerde R Line paketlerde de kullanılan hayalet gösterge paneli kullanılıyordu. Ancak halihazırda bayilerde bulunan Style paketlerde T-Roc Life paketlerde (+Taigo Life) kullanılan basic gösterge paneli kullanılmaya başlanmış. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba ? İlgili videonun 6.41 Dakikasında bu konuda bilgi veriyor arkadaş.

OtoGrafiyoutube
    Bu videoda, Ocak 2025 itibarıyla Volkswagen modellerinin güncel bayi fiyatlarını ve sunulan indirim kampanyalarını değerlendiriyoruz! Polo, Golf, Tiguan, Taigo ve diğer popüler VW modellerinde indirimli fiyatlar gerçekten avantajlı mı? Fiyat-performans oranı ve mevcut kampanyalar ışığında, Volkswagen almayı düşünenler için rehber niteliğinde bir içerik hazırladık. Volkswagen Ocak 2025 bayi fiyatları hakkında tüm detayları öğrenmek için videoyu izlemeyi unutmayın! 🔔 Kanalımıza abone olun: @OtoGrafi 👍 Videoyu Beğen: Eğer videoyu beğendiyseniz like butonuna basmayı unutmayın! 📢 Yorum yap: İlgilendiğiniz modeli ve fiyat hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın! 🔗 Sosyal Medya: https://www.instagram.com/grafi.garaj/ #Volkswagen #VWFiyatları #OtoGrafi #VWKampanya #AraçFiyatları #Ocak2025
    https://www.youtube.com/watch?v=OmJ4d9XDLeQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 13 Ocak 2025; 21:53:52 >
  • ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Nakit fiyat

Fiyatlar da goz onunde bulundurarak siralamam şu sekilde olurdu:

Scala-Arona-Bayon-Kamiq-Captur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

egea hangi bayii hocam?

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt

jazz ın çirkinliği dışında bence herşeyi tamam

Şu an fiyatı çok kötü değil şehir içi kullanım düşünülüyorsa bence içlerinde en iyisi

jazz için gidip çirkinliğinden dolayı eşim için HRV baz paket aldık. Hibrit motor elektrikli gibi kullanılıyor bu sebeple şehir içi çok pratik. bende çift kavrama var o şu an şehir içi dur kalkta çok konforsuz geliyor.

• elcas kullanıcısına yanıt
    Fiyat forumdan alındı hocam ama elinde 24 model kalan bayiler aşağı yukarı bu fiyatta verecektir

bence iyi fırsat.

• Hyundai Santa fe için fiyat alan var mı

Captur düşünürdüm sanırım.

Edit: şu araç sanırım boşline görünümü var alınmazmış:https://www.sahibinden.com/s/qeCEf1fU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 13 Ocak 2025; 23:31:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcmanemen M kullanıcısına yanıt
    Chery helal olsun, adamlara vergi yağdı halen indirim yapıyor. Byd vergi tesvigi aldi tam tersi fiyatı tavan yaptı. Bu nasıl iştir böyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Captur,kamiq, scala sıralamam olurdu
    Captur yeni kasa yakıt diğerlerine göre biraz fazla artısı 4 silindir
    Kamiq verimli ama uzun süredir aynı görüntüye sahip
    Scala segment olarak farklı anacak şirket aracı imajı kırılmadı
    Gönlünüze göre hangisi olursa olsun hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhii1 -- 13 Ocak 2025; 22:38:29 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.