< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16958. sayfa)
-
-
Hiç haber yok, eylüldü, kasım oldu, aralık oldu, şimdi de mayıs vs diyorlar.
-
Alfa'nın elinde, 2023 model olarak sadece Gulia ve Stelvio var. Onlarda bayi başına birer tane veya bazı bayilerde hiç yok gibi.
Gerçek bir alıcı olduğunuzu hissederlerse, bence iyi fiyat alabilirsiniz. Denemek lazım ama telefonda değil, yüzyüze.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler.
-
2024 egea cross, dizel, lounge paket, peşin 1365 tl iyi fiyat mıdır, egea'ya bu para verilir mi ?
-
Merhabalar,
Tiggo 7 Pro max Intelligence paket - Gri (Stok durumuna göre siyah bakılacak) - 1605 Lira, Kasko firmadan, 300.000 %1.99 kredili kampanya fiyatıdır.
Omoda da ellerinde, çift renk, 1615, Kasko firmadan gene.
İletişim, Cherry Aydın Bayisi, Turan Bey ile direk görüşün.
Telefonda görüştüm, bugün. Sürüş yaptığımdan net anlayamadım. Pro Max Olmayabilir emin olamadım. Ama Pro Max olması lazım modeller.
İlgilenlere duyurulur.
-
kesinlikle verilmez. O paralara 1300-1400 arası Taigo-Tcross-Bayon-Arona gibi araçlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electrical s -- 13 Ocak 2025; 16:15:1 > -
Şirkette kullanıyoruz çok memnunuz. Koltuk ısıtmadan, kör noktasına, şerit takibine kadar tüm özellikler var ve gücü de gayet yerinde. %65 dur kalk trafikte kullanılıyor ve ortalaması 6.5 litre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 13 Ocak 2025; 17:8:45 > -
Egea Lounge donanım 1.6 dizel motor ve tct şanzımanla saydığınız araçların hepsinin üzerinden atlar.
-
kocailem indirimiyle alanlardir, koc calisani olmayanlar icin liste fiyatindan ford hic cazip degil
-
Bence alınabilir. Tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1365'e taigo mu satılıyor bizim bilmediğimiz? Birinin fiyat bilgisi verdiği arabaya karşılık arada 100bin lira fark olan arabalardan bahsedip durmayın yeter artık...
bu paraya çıksam id7 bakarım, 0-100 6.6 sn 282 hp 550nm tork, 550 km wltp range. gırtlak donanımla 3milyon civarlarına geliyor.
-
Aynı paralar değil maalesef hatta Taigo ve T-Cross özelinde Lounge donanım seviyesine çıkarsak arada minumum 350K fark çıkıyor.
-
1300-1400 arası bende saydığın araçlar yerine egea cross lounge dizel otomatik bakardım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ve kia ev9
-
Bazı şeyler tamamen tercih meselesi gerçekten ben babama 1600 e icon megane aldım mesela adam onu istiyordu
-
Niye sadece eskilere?
Bayon ve arona egeadan iyi değil. Taigo-tcross full paketler de 1800 e gidiyor. Life paketleri de 1300-1400 arasında değil zaten. Taigo 1420, tcross 1485
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megan 1.3 tce touch paketi ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X