Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16957. sayfa)

5 sn
339.573
Cevap
5.790
Favori
58.201.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1172 oy
Öne Çıkar
Giriş

Evet konuyu biliyorum..

Benim dediğim; 2.700 yazan aracı BMW ne kadar iskonto ile veriyor..

Eğer 2.450 - 2.500 civarında bir ödeme çıkaracaksa bana belki yine BMW'den alabilirim.. Ama 2.700 - 2.800 olacaksa bu, gidip serbest piyasadan alırım.

Şu anda adı 2.el de olsa bu araçlar sıfır araçlar ve ben sıfır olarak almak istiyorum. Beklemeye geçtiğimde bu araçların sıfırları çok azalacak ve bu sefer serbest piyasadan alırken araçlar pahalanacak.. Şu anda arz fazlası varken en uygun fiyata alınacak zaman..

• Selamlar.

Cupra Ateca için son günlerde fiyat alan var mı?

Araç dizayn olarak eski ama aksesuar olarak yok yok.

Adaptif saşi süspansiyon kontrolü bile var.

1.5 tsi motor zaten problemsiz.

Tek eksiği herhalde dsg kuru tip olması.

• burcink kullanıcısına yanıt
    Takasa ne verdiniz fiyatı öldürüyor mu çok? Kredi imkanı hangi araba için ne kadar diyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 20-30k kilometrede geri görüş kameralı 2022-2023 cliolar 900-950k arası gidiyor. güncelde bu fiyatların bir tık üstünde bayiden kampanya vb. bir şekilde teklif alan oldu mu, ben gsr2 ile geri görüş kamerası kör nokta şerit takip hepsi zorunlu oldu biliyordum, güncel clio evo'da anladığım kadarıyla ip panelde tabletvari bir ekran bile bulunmuyor. yorumunuzu merak etmekteyim, selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metbey M kullanıcısına yanıt
    Bence tahmininiz tutmayada bilir hem de 1 sene kullanılmış araç alınmış olur bunun yerine gider herejs mini veya tesla alir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mini %10 dan satılabilsin diye sadece ACC konmamış ama denilmedik laf kalmıyor halbuki filo satışına özel %10 a sokulan ix1 ler bildiğin boş paket ama herkes peşinde niçin çünkü BMW amblemini istiyor herkes. Countryman ile ix1 aynı platformu kullanıyor aynı fabrikada aynı standartta üretiliyor.

• aydancan A kullanıcısına yanıt
    Bir de bağımsız süspansiyon olmaması

• Frontera, 2025 C4 , 2025 C3-C3 Aircross ..

Bu araçların bayilere ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Hanıma alacağız süre uzadıkça uzuyor ..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt

Galeriler 6 ay kuralını ihlal ederek nasıl satış yapıyor?

• Passat Elegance 2765

• ano16 kullanıcısına yanıt

6 ay kuralını ihlal etmiyor. Zaten bu araçlar 9 ay önce verilmeye başlandı.

• Duster lar engelli indirimli fiyat alan varmı arkadaşlar. Bir arkadaşım sorduda

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

Duster engelli alamıyor %40yerlilik şartlarını karşılamıyor.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    20 şart var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    Ne alabiliyorlar onzaman . En uygun ve en pahalı olarak

• merhaba, taşıt kredisi için yakın zamanda teklif alan var mı?

araç değeri 2 mio altındaysa maksimum yüzde 20 ve 12 taksit mi kullanılıyor?

400bin 24 taksit kredi kullandıran banka var mı?

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

Megane Corolla, Toyota CHR baska adam akıllı araba yok.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Ben Alfa nın elindeki 2023 model araçlar ne olacak onu merak ediyorum. 2025 model araç almak yerine 2023 almak için bu yaptığından çok daha fazla indirim yapması gerek.

• Chery nin kafası baya karışık anlaşılan. Cumartesi günü (11 Ocak) önce, eski Chery lerin olduğu, "SINIRLI SAYIDA" diye,

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

yani makyajsız Tiggo 7 Pro ve 8 pro (max değil) bir liste paylaştı (ekte), sonra onu çekip şu an ki listeyi yayınladı.

Bayi ise Tiggo 7 Pro max Intelligent için 1.650 TL nakit, 1.680TL kredili fiyat verdi.

• Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt
    Dcc sistemi için araçta bağımsız süspansiyon olması gerekmiyor mu teknik olarak ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.