Hıcam gende yazmıştım , e grandland fiyat ve donanaım bilgisi var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16967. sayfa)
-
-
2025 model e-308 elektrikli için teklif alabilen var mı ben sadece Ankara Göral'dan fiyat alabildim nakit GT paket 1.530.000 TL , diğer bayiler üretimde değil diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msk89 -- 14 Ocak 2025; 17:34:47 > -
Baz paketin adı ney hocam neye bakmam lazım?
-
Qashqai e-power modellerinde fiyat alan oldu mu? Skypack için 2200, ndesing veya nconnect için 2300 fiyat aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüzde 10a girebilecek şekilde gelir illaki fakat ne zaman ? Herhangi bir fiyat artışı olmazsa yok satabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bayon style paket 2025 model 1280 nakit. Bu fiyat üzerinden istediğiniz kadarını kredi kartında 2.80 oranla 12 ay taksit çektirebilirsiniz dedi.
Mantıklı mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WirmTeşvik gelirse cheryde bariz bir indirim olmayacağına şimdiden iddiaya girerim. O filmi bir kere izledik. Düşünen varsa 1.6 milyona tiggo 7 pro max’ın Austral hariç bir rakibi yok gibi duruyor.
Ben de bu düşünceye katılıyorum, teşvikle ucuz fiyata vermek isteyebilir ama verdirmezler hayal dünyası orası bu filmi bydde izlettiler bize bu defa yemeyiz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtragy -- 14 Ocak 2025; 17:52:53 > -
Frontera geliş tarihi belli mi acaba ?
-
Hocam iyi misin? Full hibrit araba... LPG ile 2.5 tl civarı yakarsın. Montaj maliyeti artı binerken çıkacak ek masraflar hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 14 Ocak 2025; 18:19:37 >
siz elektrikli araçlarla karıştırdınız; tam hibritler dışarıdan şarj olmaz.
-
Doğru, yine de bu araca LPG tekmak saçma olur
12 aya mı 2.80 yoksa aylık mı
Bsegment 1 milyon otomatik araç var mi
taliant veya sandero 100 bin uzerine cikilabilirse i20
-
teslanın olayı otonom oda türkiyeye yüzyıl gelmez, teslanın kullanımı sert (otonoma göre dizayn edilmiş)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C segment, egea veya cross verelim
1.6 m civarına alınabilecek en mantıklı araç hangisi arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suv tarzı olmayacaksa xceedin dolu paketi olabilir.
Benim de ödeme zamanı gelmemişti ama bankadan arayıp kasko yaptırmamışsınız demişlerdi, ben de müşterinizle görüşün aracı teslim etsinler ben de kaskosunu yaptırayım demiştim. 1 cuma sipariş ettim, 5. Cuma teslim almıştım. Stellantis Türkiye yetkililerine ulaşmaya çalışın ben öyle çözdüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Ocak 2025; 20:12:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nissan xtrail mi? Vw tiguan mı? Fiyatları aynı gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X