< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 14 Ocak 2025; 20:8:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16969. sayfa)
-
-
PSA’nın Opeli konumlandırdığı yer belli. İnsanlar Çinli üreticilere kayacak. Chery de teşvik alırsa çarşı karışır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Opelin liste fiyatından araba satmışlığı yok, bakalım bunlarda nasıl inecekler :) 3008 gibi iniş olursa elektrikli grandland cezbedici olur
@Opel Arden Otomotiv Süleyman bey buralardaydı, belki yakın zamanda fiyat paylaşımı yapar, merakları giderir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 14 Ocak 2025; 20:13:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg'a rakip gelmiş, diğerleri gibi çakallık yapmadan 1.8-1.9M ile açık açık fiyat verilmiş. Opel'in indirimi seven bir marka olduğunu düşündüğümüzde oldukça iyi bir 2025 başlangıcı denilebilir.
Not: Henüz özellikleri listelenmemiş, tam dolu değilse yorumum boşa çıkar.
-
Büyük ihtimalle bunlar olmayacak. Elektriklide sunulmayan ultimate paket içeriği bu. Harici herşey var gibi duruyor. Jantlar 20inc standart olacakmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 14 Ocak 2025; 20:22:17 >
3008 allure gibi işte gs paket 2 tl altında, ultimate paket değil dikkat edin.Ultimate olsa 2 tl üstünde olurdu zaten,full paket değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nissan alanlara kimse yapma etme kardeşim demiyor mu. Eski quaqai nin makyajlısı ya şuanda getirdikleri. Yapmayın lütfen 2.3 milyon diyorsunuz. Adamlar batıyor arkadaşım batıyor neden diye sormuyoruz hiç. Ne bagaj var, ne yenilik, ne teknoloji ne de tip var şu araçta. İnsan nasıl beğenir de alır. Aynısını Opel de yaptı yıllarca battı gitti, dinlemedi eleştirileri. 2016da astra getirdi Polo kadar bagaj, kadranlı hız göstergesi getirdi velhasıl battı gitti yılların opeli. B suv ya quasqai bunu anlamıyor insanlar dünya anladı almıyor batırıyor bizim insanlarımız hala nissan diyor. Benim için t roc, 3008, byd, golf, c5 aircross, sportage, tucson bin kat daha iyidir quasqai den. Hybrit olan sportage al vicdanın rahat eder akşam rahat uyursun.
Edit. Gel kardeşim 2020 model c200 Cmatic alalım sana tertemiz ilanlar var demiyor mu bir arkadaşı quasqai alanlara mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetarıkan06 -- 14 Ocak 2025; 21:18:20 >
2023 aralıkta euro 32.6 iken qashqai 1.3 skypack 4x4'ü 1.430a, skypack olmayan 4x2'yi 1330'a sattılar.
euro %12 bile yükselmemişken ve nissan'ın geleceği sallantıdayken bugün konuşulan 1900 vb rakamlarda 150-200 bin köpük var.
-
Bu sene Togg’un esas rakibi Tesla Juniper olacak diyolar hocam.
Ateca'ya sıfır faiz gelmiş.
Xperience Premium 390 bin 6 ay
FR Premium 190 bin 6 ay
-
Evet bu yüzden bayileri gezerken ne nissan ne byd ne chery gezdim. Araçlar güzel olabilir ama kimi vergi kimi de üstündeki köpük yüzünden pahalı..
once launch edition gelecek de sonra normali cikacak da sonra trye ozel %10 dilimlik versiyonu cikana kadar yil biter
-
Fiytları nedir
Evet epower şikayeti çok fazla duydum sağdan soldan … ilk üretim bandından sonra düzeltmiş olabilirler .. bende phev suv araç arayışındayım . Yükseklik min 1.70 cm , 4 çeker ve phev maksimum 2.2/2.4k olacak şekilde araç arayışındayım .. umarım piyasaya güzel bir model girerde isteyen herkes alabilir..
Aynı düşünüyorum
1,7 3008 allure
1,8 grandland
1,9 3008 gt
Ben byd seal phev aldım. Çok çok memnunum eski aracın corolla cross tu. Şuanlık acayip keyifli araç.
Tesla işi şu süreçte biraz çorba
Gittik verdik siparişi 18 kasımda ,aralık teslim kesin dediler,şubat a tepti.Hem ötv riski vardı bende juniper.
Şu ara dönemde çok mantıklı değil model y siparişi.
Opsiyonları indirseler fiyat olarak 1,8 +noter iyi alışveriş bence.
1958
2011 izmir avek
ama daha düşük fiyat alanlar vardı önceki sayfalarda
-
Evet siz byd almıştınız yorumlarda görmüştüm hayırlı olsun , araç gördüm yakından inceledim ama test sürüşü yapmadım, bu aracın 4 çekeride var hatta makyajlanmış deniliyor , önümüzdeki aylarda eğer gelirse değerlendirebilirim fakat şu anda maşallah sırada çokmuş 😁 biraz vakit geçsin bekleyelim.
Aracı görmedim,birkaç gören 3008 den geride dediler ama 3008 sahipleri
1,8 e full opsiyon elektrikli bence iyi rakam.
Grandland ın isim olarak şöhreti pek yok bu negatif faktör.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X