Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16970. sayfa)

5 sn
339.480
Cevap
5.790
Favori
58.162.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1171 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Bir kaç ay önce 1670e verdikleri aracın fiyatına bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sushi. S kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara anca guler gecerler.. 10sene oncede ayni kasa vardi 2 milyon veren biri guncel bir arac almali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler; 360 kamera, bel desteği, ısıtmalı cam, kararan ayna, Adas olmadan çok da dolu diyemeyiz, buna belki Allure+ denilebilir, yine 1.85M'ye GT vermemek için uğraşmış Stellantis. Şu anda grubun en iyileri 1.9M'ye GT versiyon 3008-5008, elbette bulabilenler için.

Bu arada Juniper, T10X'e rakip diyemeyiz çünkü sıkletleri farklı, elbette ikisi arasında kararsız kalacaklar 2024'te olduğu gibi 2025'te de olacaktır.

• QRX kullanıcısına yanıt
    Edition paket yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASJV06

Bu mesaj silindi.

Teknoloji paketi focal, akustik cam, elektrikli barajdan ibaret temelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Ocak 2025; 22:15:56 >
  • aydancan A kullanıcısına yanıt
    Cupra Terramar bakın derim. Ama Ben olsam BMW 230e alırdım yada x1 in phev i varsa onu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ID 7 için fiyat alan oldum ?

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Aynı donanım değiller. Şu anki araçlar experience premium ve FR modeller. Geçen ay düz experience 1670'di ve ekstradan cam tavanı vardı, experience premium hiç gelmemişti. FR ise yanlış hatırlamıyorsam 1940 gibi bir fiyata sahipti.

• murattekno kullanıcısına yanıt

Byd nin fiyatından dediğiniz gibi köpük var en az bence %20 piyasayi yolladılar talep olursa devam ederler olmazsa indirim yapacaklardır

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Tüm araçlar için geçerli bu dediğiniz. Her araçta kur artışından bağımsız enflasyon ve alışkanlık (fırsatçılık) ile fiyatlar artıyor. Firmalar istese uygun verebilir ama vermiyorlar, e alan da olunca niye versinler ki?

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Teknoloji Paketi:

Elektrikli bagaj kapağı

Uzaktan kumandalı bagaj kapağı açma ve eller

serbest erişim

Focal® Premium Ses Sistemi

10 Hoparlör

Lamine ve akustik ön yan camlar

Aşağıdakileri elektrikli versiyonda istesenizde alamıyorsanız.

360 kamera

HUD

Elektrikli koltuk

Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Ortalama Asistanı 

• Ahmetarıkan06 A kullanıcısına yanıt

Önce bi kullan da sonra yorum yap be kardeşim ne boş adamsınız. 2.el c200 diyor sanki arabaymış gibi^^ daha dokunmatik ekranı bile yok la c200 ün 5 senelik arabanın içinden geçmişlerdir zaten. QQ nin satışları da gayet iyi durumda zoruna gitmesin ya da gitsin :)

• Sizce ocak ayının fırsat araçları neler?

Edition paket var ama 1.2 de var, fiyatı şaka gibi...

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Şerit ortalamayı alamamak saçma olmuş e308'de bile var. Keza 360 kamera akustik cam böyle bir araçta neden standart olmaz ki. Hadi focal elektrikli bagaj opsiyon olsun anlarım.

• Wolqun kullanıcısına yanıt
    Elektrikli için konuştum ve konuşuyorum ben. 1.2 için değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski kasa grandland almadım . Üretimden kalkacak olan focusu 300 bin faizsiz kredi ile aldım. He aklım hala o gömdüğünüz,kayışlı, iğrenç sorunlu motor 1.2 grandlandda kalmadı değil!! Sadece 1500 ler o zaman bana çok komik gelmişti ki araç 3008 le 5008 arasına konumlandırılacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf5858 -- 14 Ocak 2025; 22:43:53 >
  • -Batuu- kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder kardeşim o aracın çapı belli istediği kadar oyuncak koysun 10 yıldır aynı kasa rezillik birde 2 milyon istiıyorlar

• turkeril kullanıcısına yanıt

Paketler ve içeriği çok saçma olmuş.

GS elektrikli 1750 gibi ye inebilirlerse düşünülebilir.

• akenatons kullanıcısına yanıt
    Tavan boyası atan markaya 1 lira vermeyin sonra 80-100 bin değer kaybı alacağız diye tavanı boyarlar. İstisnasız tüm opellerde çift renkte tavan boyası atıyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.