Hiçbiri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16972. sayfa)
-
-
O zaman gayet iyi fiyat olur biraz da indirim ve kredi olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x1 phev'i ne kadara bulmayı planlıyorsunuz?
-
İyi geceler. Bugün 2017 model Qashqai aracımı sattım ve yeni Araç alımı için yine sancılı bir döneme girdim. Bile bile lades derler ya hani...bendeki de o hesap. çok fazla model baktım ve beynim adeta yandı. 1.750 civarı suv araç bakıyorum ama bazoı modeller için bu sınırı aşma konusunda gaza geliyorum... o modelde şu yok, bu modelde şu yok derken tamamen kafa olarak bitik durumdayım :) yatacağım sabah iş var yatamıyorum.
Tiggo 7 Pro Max (1.870) Qashqai Mild Hybrid (1.870), Austral Mild Hybrid Techno Esprit Alpine (1.960), MG HS, BYD Seal , Kia EV3 ve Sportage , Hyundai Tucson, Honda HR-V, Seat Ateca, pEUGEOT 3008-408 , Skoda Kamik vs. baktım. Belki bakıp ta şu anda yanan beynimin düşünemediği modeller de vardır.
Ön konsolu şık böyle ekranlı cancanlı , en az Qashqai kadar geniş , elektronik el freni , joystick tarzı veya direksiyondan vitesli modeller çok cazip görünüyor gözüme. 360 derece kameralı , koltuk ısıtmalı , kablosuz şarjlı falan bir çok model gördüm.
bölümün gediklilerine ve uzmanlarına soru basit : siz olsanız ne alırdınız ve neden ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 15 Ocak 2025; 1:49:51 >
-
Austral alirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer şarj probleminiz yoksa ve tipine çok takılmayacaksanız (bence tipsiz) bu fiyat aralığının şampiyonu benim gözümde Tesladır. İncelemediyseniz buna da bir bakın derim. İçi sade ve ferah, yazılımsal olarak rakiplerinin çok önünde. Performanslı. Sürekli de gelişmeye devam eden kendini güncelleyen bir araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır gerekmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Honda Jazz Elegance değil Crosstar versiyonu kesinlikle öneririm. Bayilerde 1.460'a kadar bırakıyorlar. Araç tek ve dopdolu bi paketle geliyor. Bayiye gidin bir test sürüşü yapın derim. Ne kadar az yaktığını, magic seat olayını, sınıfına göre ne kadar geniş ve ferah iç hacmi olduğunu kendiniz görün. Tipi konusunda beğenmeyenler olmuş ama bana göre tamamen göreceli bir durum. Aracın içi dışı tamamen kendine has, ben farklıyım diyor. Diğerleri gibi birbirinin kopyası değil. İkinci el konusunda hiç sıkıntı çıkarmaz bu sadece aracı beğenmeyenlerin ön yargısı. Araç sadece rutin bakım için servis görür. Onun dışında diğerleri gibi yok triger kayışı parçalanacak mı yok dsg arıza verecek mi yok ordan burdan trim sesi gelecek mi korkuları yaşamadan mutlu mesut kullanırsınız.
Chery’i baştan ele.
Qasqhai. Yada Tucaon alınabilir
Bilmem, 2700-2900 neden olmasın? 230e 2100 e verilmiş...
T10X V2 Uzun Menzil de aynı, hafif kış(4-10 derece) kısa mesafe(3km ve altı) 35kW, şehirler arası 25kW. 2 tonun üstünde, sürtünme kat sayısı 0.3 civarı kocaman araçlar bunlar. Uzun menzil isteniyorsa aerodinamiği iyi araçlar alınmalı.
-
Bu fiyatlara çıktıysanız tiggo 8 pro bakın derim. Başlangıç paketi de olsa dolu bir araç.
Otomobilin kasası bir kere elektrikli motor için yapısal olarak uygun değil. Gerçekten elektrikli motor için uretilen kasalara bir de 3008e bakın, sadece pazar payı için yapılmış bir model bu anlamda
İlk tercihim Qashqai olurdu. Alternatif olarak Austral tercih edilebilir. Test sürüşü yapıp karar vermek en sağlıklısı.
ben de aynı durumdayım. benim de 1,5-1,6 bandında ikinci el ateca bakarken kasım kampanyasını kaçırmamla boşlukta kaldım. şu anda ikinci elde de yükseliş var. ateca cidden uygundu ikinci elde. şimdi bakıyorum ikinci elde mantıklı ateca da kalmadı. ikinci el bile kapış kapış gidiyor.
ben de alman ve benzin takıntısı olduğundan mecburen vag grubuna gidiyorum.
bütçeyi de aşırı artırmak istemiyorum. size gelen cevaplara bakacağım ben de.
ateca için sıfır faiz kampanası yapılmış ama yeterli değil. experience + premium tam istediğim kombinasyon ama 1.8in üzerinde çok fazla pahalı geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 15 Ocak 2025; 10:12:46 > -
Qashqai seçeneklerimin arasında ciddi bir yere sahip ama Austral biraz daha ağır basıyor. Ek olarak HR-V de çok güzel bir görüntü sunmakla beraber donanımını tam hatırlayamadığım için ve biraz daha önemlisi ; bagajı çok küçük olduğu için soru işareti bırakıyor @Delarey1925 1.870 QQ mild hybrid ve 1.960 Austral Alpine arasında gidip geliyordum. Austral bir adım önde benim kendi değerlendirmeme göre. Tabi bunu dememe rağmen gidip başka bir şey alabilme ihtimalim mevcut :)
Şu an bu listenin en üstünde bir şekilde Austral yer alıyor. Chery-BYD-MG kısmında çok soru işareti var kafamda. Belki kendi ön yargımdır kendimden bile emin değilim :) @shooter13 Sizin için sanırım Seat-Skoda-VW kısmı ağır basıyor. Dün gösterilen Grandland'a ben çok ısınamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_Qashqai seçeneklerimin arasında ciddi bir yere sahip ama Austral biraz daha ağır basıyor. Ek olarak HR-V de çok güzel bir görüntü sunmakla beraber donanımını tam hatırlayamadığım için ve biraz daha önemlisi ; bagajı çok küçük olduğu için soru işareti bırakıyor @Delarey1925 1.870 QQ mild hybrid ve 1.960 Austral Alpine arasında gidip geliyordum. Austral bir adım önde benim kendi değerlendirmeme göre. Tabi bunu dememe rağmen gidip başka bir şey alabilme ihtimalim mevcut :)
Şu an bu listenin en üstünde bir şekilde Austral yer alıyor. Chery-BYD-MG kısmında çok soru işareti var kafamda. Belki kendi ön yargımdır kendimden bile emin değilim :) @shooter13 Sizin için sanırım Seat-Skoda-VW kısmı ağır basıyor. Dün gösterilen Grandland'a ben çok ısınamadım.
Çinli düşünmüyorsanız, ben olsam listenin başına Tucson'u koyardım. 2. sıraya da Austral'i alırdım. Bagaj önemliyse HRV yi elerdim. Nissan'ın o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
-
atto 3 pahalı ve menzili az. yoksa çok memnun kaldığım bir araç.
ev3 menzil iyi ama o paket boş. dolusu o fiyat olsa tam süper olurdu. segmentlere takılmıyorum.
-
Kia fiyatları güncelleyemedi
-
seat beni de aradı şimdi. ankarada 250 bine %1 faizli kredi veriyor.
2025te ateca devam edecekmiş ancak araç stokları ve gelecek araç tipi değişebilir. fiyatlar da yukarı gidecek diyor. fr paket düz 2 milyon'a veriyor.
cupralarda herhangi bir kredi kampanyası yok. formentor 2.090.000 dedi.
teşekkür edip vedalaştık :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X