Peki neden yazdın bu entriyi marka yok nedenini de ogrenmek dahı ıstememissin. Ne yapmamızı ne dusunmemızı arzuladın bu mesajı yazarken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17035. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Neye dayanarak 3 silindirli motorların 200 bin km ömrü olduğunu iddia ediyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000-1200 arası eşim için alabileceğiö evin 2. Aracı olarak kullanılabilecek tavsiyeniz var mıdır ve bu baremlerde alınan bayi fiyatları bilgilerini paylaşabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ordu - 1180 clio evolution, 1165 hyundai i20 style, 1320 corsa gs (2024) , dacia sandero stepway fiyatı hatırlamıyorum bunlardan ucuzdu. Aynı şekilde 2. araç olarak i20 i aldık eksikliğini hissetiğimiz en önemli şey ön park sensörü ve katlanır ayna.
Kesinlikle hafta içi Fransadaydım aracı önden gördüm C3 Aircross ne kadar hoş olmuş diye düşünürken arkada C3 yazısını görünce şaşırdım mevcut C3 Air Cross boyutlarında hemen hemen.
-
Kullanım senaryolarınıza göre menzillerinizi paylaşsanızda sıkıntı yaşarmıyız karar versek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam. Normalde katalog verisi 350km. Ben arabayi çorum’dan aldim, izmire kadar geldim. Toplamda 850km civari uzun yol yaptim.
Eger uzun yolda 95-100 civari hizla giderseniz aracin menzili 310-320km. (22 derece isitici acik) (16kw ort yakti)
Eger 120-130 civari hizla giderseniz menzil 270-280km (isitici kapali) (18kw ort yakti)
Full sehirci giderseniz (dur kalk, max hiz 60-70) 400-420km menzili rahat gorursunuz. (13kw ort yakti)
Muhalefet edecek bazi arkadaslar var lutfen mantikli yazacak birseyler varsa yazsin. Sonra forum amacindan cikiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMo -- 2 Şubat 2025; 10:48:23 >
Artık silindir , hacim bunların modası geçti . Bir motorun 1.5 veya 1.0 olması veya 3 silindir olmasının önemi yok . Toyota 1.5 motoru başarılı bir motor. 300 bin km yapanlar var ve bunu uyumsuz dedikleri lpg ile yapıyorlar ( taksiciler) .
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma vw ilk tsi yi çıkardığı yıllarda 1.4 turbo motora fındık motor xekmez diyen 2.0 atmosferik subaru kullanan arkadaşı defalarca 0-120 hızlanmasında geçtiğim geldi. Arkadaş hâla ikna olmamış yıllar sonra kabullenebilmişti.
Arabayı geçmek öncelik ise yüksek tork ve beygirli araç tercihi yapabilirsiniz.taksicikerin kulladığı toyotalar 1.5 değil 1.6 3 silindirli motor çalışma prensibi yağ eksiltmeye yöneliktir. Bu yüzden sorunlu diyoruz. 200 bin km yi geçen çok zor
'SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI'
Başlığa uygun mesajlar atmaya dikkat etsek arkadaşlar.
-
9 yakıyor bizimki
citroen fiyatları güncelliyormuş 2025 modeller gelecek sanırım ne kadar zam gelecek acaba c5 2024 1950 gibi bırakıyorlardı
-
Heyecana gerek yok. Tüm markalar her ay basında fiyat günceller. Dusebilir artabilir degısmeyebilir. 2025 modelleri için erken
Bayi 5 şubatta 2025 modeller gelecek demişti
-
1370 e hazur arac varmi
1.4 fiat egea ve 1.5 toyota corolla sahibiydim daha önce sırayla ikisi ile de uzun yola çıktım. Net bir şekilde corolla uzun yolda daha kuvvetli ve motor sesi daha az. Ayrıca araç içinde hiçbir titreşim yansımıyor.
Ben tüketici olarak yakıt- çekiş problemi yaşamadım . Almak isteyenlere bu fiyatlarda oldukça mantıkli. Sarı sitede motorda işlem olmayan 1.5 çok yüksek km ilanlar var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 2 Şubat 2025; 13:14:48 >
Merhaba,
145.500 km 1.0 ecotsi Leon sahibiyim. İlk elden bu kilometre.
Henüz bir problem yaşamadım.
Sürekli şehiriçi ve dur kalkın fazla olduğu küçük bir yerde ortalama hız 25 km civarlarında 10.5 LT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz Fikret -- 2 Şubat 2025; 13:53:25 > -
Teşekkür ederim
Arkadaşlar Ankara sehir içi trafikte kullanılacak 1600 1950 civarı ideal suv nedir ateca mi nissan qashqai mi corolla cross mu formenter mu vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukimyahu -- 2 Şubat 2025; 14:58:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X