Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17045. sayfa)

5 sn
343.502
Cevap
5.876
Favori
59.397.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1190 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş
  • jaeco 7 2 çeker 1920 son fiyat istanbul

• AIK kullanıcısına yanıt
    Nerden nereye yaktığı farkeder. Rakım farkı diye birşey var. İniş aşağı 5,5 yakar normal. Ankara Adana rakım farkına bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Nerden nereye yaktığı farkeder. Rakım farkı diye birşey var. İniş aşağı 5,5 yakar normal. Ankara Adana rakım farkına bakabilirsiniz.

Doğrudur. Gidiş ve dönüşü içermeyen bir tüketimi uzun yol verisi olarak referans almak aldatıcı olabilir. Bir de Ankara-Eskişehir gibi genelde düz rotalar gidiş-dönüş de olsa yine genel bir uzun yol verisi olarak kabul edilemez.

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt

Ticaride Tiggo 8 Ve 1 Milyon Sıfır Faiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

Bu mesaj silindi.

Sıfır ve 2.el piyasasi hurda yasasının detaylarıyla netleşir.

Eğer 2019da olduğu gibi her hurda araca belli bir miktar (O zaman 15 bin TLydi) sıfır araçta indirim yapılacaksa;

Diyelim şimdi 250bin TL olsun, araç bayileri ruhsatlar üzerinden araç başına 100-150bin TL indirim yapar.

Ama ÖTV indirimi gibi bir senaryo olursa onda mutlaka sahiplik süresi gibi koşullar olur, herkesi etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 4 Şubat 2025; 8:33:36 >
  • tüketim malı ithalatının patladığı ve araç satışlarının fena gitmediği günlerde hurda indirimi gelirse çok sürpriz olur hatta bence yapılmaz. ha koşullu olur mu yerlilik vs ile onu bilmem ama bu da genele hitap etmez zaten. gastelerin clickbait haberlerinden biri bence.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024bloomberght
    Tüketim malı ithalatında 55 milyar dolarlık yeni rekor
    https://www.bloomberght.com/tuketim-mali-ithalatinda-55-milyar-dolarlik-yeni-rekor-3740682
  • elektrikli aracların TUIK sepetine dahil olmasına ne diyorsunuz.. bence ÖTV artışı beklentisi bi 6 ay yasamayız gibi geliyor..

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

aldım bitane platinium burdan gaza gelip şekil şemal donanım güzel araç ama balata sesi bitmez trim sesi zaten sorma böyle birşey yok 880 kmde sattım gitti :)

• ocak satışı 68000 olmuş, bence ötv denen garabet uygulamayı biraz daha yükseltecek bunlar.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt

Yurtdisinda herkese satıyorlar da bize neden satmasınlar?

Yurtdisinda 12.000$ a sattıkları SuV u bizde vergiler hariç 20.000$ a satmalari normal li geliyor size

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Bu mesaj silindi.

Sportage babamda var 2024 model sürekli biniyorum

Tucson sadece deneme şansım oldu

Qashqai'ye biraz acımasız davranmışsınız gibi geldi. Diğerlerinin de sorunları var.

her üçünün de avantajlı ve dezavantajlı yönleri var. Alacaklar kişiye göre değişen zevklerine göre tercih yapabilirler. Bu fiyat aralığına 3 de iyi araba. Herhangi birini alana niye aldın demem.

Mükemmel bir marka ve model olsa herhalde sadece o araç satardı.

• inova16 İ kullanıcısına yanıt
    Eğer özel değilse TL olarak kar-zarar durumu nasıl oldu ?

• winamp44 W kullanıcısına yanıt

1 aylık faiz getirim kadar getirisi oldu zarar etmedim :)

• winamp44 W kullanıcısına yanıt

1950 ye almıştım 2040 a sattım aman aman bir zararım olmadı yani

• ssemiih S kullanıcısına yanıt
    Menzil kaç km gidebiliyorsunuz hocam, katalog verileri gerçeği yansıtıyor mu gerçekten

• wincheaster W kullanıcısına yanıt

1870 iyi fiyat bulursam alırım bende sordum dün fiyat belli değil demişlerdi.Bugün baktım shine bold 2.015.00 tl zam gelmemiş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 4 Şubat 2025; 9:51:52 >
  • Satış adetleri yine şaşırtıcı. Byd halen nasıl satılıyor, ben dedim kimse almaz ama millet alıyor.
    Togg çok az satmış, acilen 800k 0 faiz yeniden gelmeli SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 4 Şubat 2025; 10:4:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Byd de halen az hedefleri yıllık 50 bin di.

• murattekno kullanıcısına yanıt

Ford'un hangi modeli satıyor ki, bu listelere ticariler de dahil sanırım.

• Surveillance kullanıcısına yanıt
    Tabiki ticari olmaza Ford çok altlarda zaten

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.