Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17333. sayfa)

347.656
Cevap
5.945
Favori
60.192.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    paran değer kaybetmesin istiyorsan altın al faizli mevduat hesabı aç para piyasası fonu al dostum. %42.5 faize arabaya yatırım mı yapılır değer kaybetmesin diye?

bulunduğum memlekette galerici var 2 milyona 6 ay önce A3 koydu hala bekliyor şubata kadar fiyat değişmedi üstüne bir 50 koydu hala satılmıyor. Faizde dursa her ay 50 den fazla koyardı.
    Rica ediyorum piyasayı iyi okuyalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MrPazar M kullanıcısına yanıt
    Aynen bu devirde araba ihtiyacin varsa alinacak birsey en ikinci eli iyi araba bile zarar ettiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Ah be hocam sen olayı hiç anlamamışsın. O sohbeti baştan sona dinledim ben. Yalın Gülmez dedi ki, "ben otomobillerin kendisine sahip olmaktan çok mühendislik tarafına tutukunum. Bugün bir araba alacak olsam işimi görecek bir araç alır ve uzun yıllar da kullanırım. Mesela gider jazz falan alırım" dedi. Yani adam diyor ki ufak tefek birşey olsun ayağımı yerden kessin yeter.

Sana şunu net bir şekilde söyleyeyim Yalın gülmez bu forumda olsaydı ve senin her gün jazz güzellemelerini görseydi, sinir olur almaktan vazgeçerdi.

• Gib12345 G kullanıcısına yanıt

:-) Bunlar eski 147-156 argümanları yakında Tonale de VARYATÖR problemi var diye biri yazarsa şaşırmayacağım. SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

1590 a dacia sanderodan daha boş bir T-Roc alabilirsiniz bu arada hocam.

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    O kadar belli etme hocam toyota aracınızın olduğunu, burada herkes malını kasma derdinde,vallahi bıktım, ankara istanbul git gel yaptım üstelik 1.8 hybrid ile (şirket aracı), döndüğümde bana bir daha bu arabayı vermeyin dedim.Kafam şişti.

Bu arada sizi hatırladım, toyota aracı alırken bakım hediye alıp ,servise gittiğiniz vakit öyle bir şey yok ile karşılaşan?? :))

• C5 Max 1.5
    Tüm opsiyonlar dahil 1900
    300 bin 6 ay
    200 bin 12 ay kredi

• Herkese merhaba Cupra Formentor Aracın sıfırı 2025 Vzline bayilerde 2.200.00 ₺ ye veriyorlar üstelik ek olarak kör nokta uyarı ve 360 Kamera sistemleride eklendi donanıma fakat sarı siteye bakıyorum millet çıldırmış ikinci eller sıfırdan pahalı ne garip bir memleketiz hem donanım artmış hem model yılı 2025 hemde daha ucuz, sarı siteye ilan koyanların amacı pandemide parayı vurup arabadan kâr yapmak isteyenler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi Q3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp S line S tronic - 2.980 TL

Audi Q3 Advanced - 2.780 TL

Mercedes GLA 200 FL AMG - 3.330 TL

BMW X1 xDrive25e - M Sport - 3.415 TL

BMW X1 xDrive25e - M Sport - 3.520 TL (renk ve donanım farkı vardı sanırım)

Lokasyon İstanbul / Teklifler Şubat ayı içerisindendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderer41 -- 7 Mart 2025; 13:59:52 >
  • asadem kullanıcısına yanıt

Bu donanımda kodiaq ne kadar.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Doğuş oto hariç diğer alt bayilerin hepsi yapıyor diye biliyorum, Avek, Altur yaptığını bildiklerim 12 taksite kadar bölüyor. Arayın bir sorun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akenatons

Ah be hocam sen olayı hiç anlamamışsın. O sohbeti baştan sona dinledim ben. Yalın Gülmez dedi ki, "ben otomobillerin kendisine sahip olmaktan çok mühendislik tarafına tutukunum. Bugün bir araba alacak olsam işimi görecek bir araç alır ve uzun yıllar da kullanırım. Mesela gider jazz falan alırım" dedi. Yani adam diyor ki ufak tefek birşey olsun ayağımı yerden kessin yeter.

Sana şunu net bir şekilde söyleyeyim Yalın gülmez bu forumda olsaydı ve senin her gün jazz güzellemelerini görseydi, sinir olur almaktan vazgeçerdi.

öncelikle ben jazz hakkında hiç bir zaman "güzelleme"yapmadım; ne dediysem teknik katalogdan ispatlanabilir şeyler.

mesela viraj dönerken yola sıkıca yapışıyor veya koltuklar çok konforlu" gibi ifadelerim hiç olmadı.

subjektif hiç bir yorum içermiyor yazdıklarım.

o dediğiniz cümleyi de kurdu ama bahsettiğim dakikaları dinlememişsiniz orada neden tercih edeceğini de ayrıntısıyla açıklıyor.

yalın gülmezin jazz/crosstar videolarını da izlemediğinizi düşünüyorum. referans alıyorum dediğiniz adamın lafına bile bir kulp uydururken benim mesajlarıma bulmanızı normal karşılıyorum.

siz zaten daha önce beni kast ettiğiniz halde "yooo ben sizi kast etmiyorum jazz dan bahseden bir tek siz misiniz" demiştiniz,

bu mesajınızda da jazz dan bahsedenin bir tek ben olduğumu doğruluyorsunuz.

o bakımdan çelişkili ifadeler içerisindesiniz bir öyle bir böyle diyorsunuz.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Mart 2025; 13:25:55 >

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    C4, Polo (gsr2 li) , Corolla, 2nci el 2023 Troc, 2023 Seat Leon şuan aklıma gelenler. Hepsi şu berbat jazzı 10a katlar.

• Hortumlara bir şey olmaz.

• Jazz bilenler bilir walter white'ın arabasından bile çirkin bir araba

• eregenthov44 kullanıcısına yanıt

Bayi ile görüşmeden sadece liste fiyatına bakan çok insan var. Gerçek fiyatı bilmediği için sitedekileri daha uygun sanıyorlar o yüzden. İlanı arayınca da, bak sıfırı bu fiyat diye de manipüle ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-40C3726D0

O kadar belli etme hocam toyota aracınızın olduğunu, burada herkes malını kasma derdinde,vallahi bıktım, ankara istanbul git gel yaptım üstelik 1.8 hybrid ile (şirket aracı), döndüğümde bana bir daha bu arabayı vermeyin dedim.Kafam şişti.

Bu arada sizi hatırladım, toyota aracı alırken bakım hediye alıp ,servise gittiğiniz vakit öyle bir şey yok ile karşılaşan?? :))
    SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmbtr15

C4, Polo (gsr2 li) , Corolla, 2nci el 2023 Troc, 2023 Seat Leon şuan aklıma gelenler. Hepsi şu berbat jazzı 10a katlar.
    Vakit ayırıp bilgi verdin teşekkür ederim. İlk aracım ve anlamadığım için araştırıyorum. Buna göre ;
    C4 yağlı kayış dendi soğudum
    Corolla atmosforik gitmez dendi soğudum
    Troc içi benim için küçük. Leonu bir araştırayım iç hacmi büyükse olabilir.
    Sonuç olarak; burada her arabaya bi laf atıldığı için tam heh bu araba diyorum kötüleniyor. Sonunda piyasa arabası deyip megane alıp geçcem hata yapmaktan korkuyorum. 43 yaşında ilk arabam olacak. Nasıl? Acınası?

Leona da dsg kötülemesi yapılır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halkçı2013 -- 7 Mart 2025; 13:29:30 >
  • Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt
    Siz, Toyota'nın bize (size) dayadığı 1.5 atmosferiği överken,Toyota'nın diğer ülkelere sunduklarına bakın :)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    c4'ün hafif hybrid modelinde yağlı kayış yok.

• fabrika açtı ama 😆

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.