< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Mart 2025; 14:4:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17335. sayfa)

-
-
Nerde kaldı bu uygun fiyatli phevler 1500 e güzel phevler gelsin gari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler arkadaşlar, hepinize katılıyorum :)
ancak 10 yaşında 150k kilometrede Leon'um var, üzerine biraz koyup 1.3 civarına sıfır Polo almak mantıklı geldi. asıl mesele sıfır bir araca binmek ve 2-3 sene sonra Leon'a göre daha kolay satabilmek (yaş, km, kavrama sorunlarının ortaya çıkması..).
-
Emsal arabaları yazdım ben kaç defa da cevap gelmedi sizden. C4, C4x, astra, megane, focus vs vs
Ha bunların full paketlerini baz alıp “yauv onlar 1.6 milyon” derseniz de sizin aracın en boş paket olduğunu hatırlatayım.
Tekrar söylüyorum sorunsuzluk evet güvenlik evet corolla. Fakat bu saydığım araçların hepsi motor şanzıman kalite bakımından corolladan üstün ya da denkler (psa kayış hariç)
Hayırlı olsun tekrardan 🙏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 7 Mart 2025; 14:16:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Clio fiyatları aldım
Evolution 1150
Alpine 1230
Cks bekgeli fiyatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alsın arkadaş? Geriye birşey kalmadı :) 4 silindirli atmosferik Kia cerato felan mı alsın acaba, arkadaş tüm arabalardan soğumuş
Toyota ile el sıkıştıktan (onu da anlamış değilim,aynı fiyat zaten online'da var) bu başlığa sadece ve sadece corolla ile ilgili savunma tarzı yazmanızdan bahsediyorum. Bayiye kaporasını veren buraya aldığı arabayla ilgili yağdırıyor,siz de bir nevi böyle yaptınız.Doğruya doğru. Corolla ile ilgili alıp veremediğim yok,burada arabayı daha 10 bin km kullanmadan reklamvari konuşmalardan bıktığımız hususu dile getiriyoruz.
Hangi bayi hocam? Normal bireysele ne kadar veriyorlar?
Doğru, biraz önce yazmış bir arkadaş gs paket cam tavan 250 tl sıfır kredi 1300 küsür tl,bu pahalı kaldı.1195 tl yazdım 1150 tl ye bırakırım sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 7 Mart 2025; 14:29:30 >
Renault 21 Concorde çocukluğumda binerdim, çok güzel araç tavsiye ederim. Tasarım da güzel, fiyat da uygun :)
-
Renault 21 Concorde güzel araç
-
Bireysel e 60-70 bin pahalı hocam
Bütün bayiler az çok benzer fiyat veriyor zaten
gözlerim yandı halbuki şöyle bi şey var
-
Çok yüzeysel bir yorum olmuş. Çin'e özel çıkan bir model rekabet için. Aracı incelerseniz Çin'lilerin seveceği bir tasarım dilinde olduğunu görürsünüz aynı şekilde VW nin yaptığı gibi. Aynı şeyi VW, Hyundai vs. Amerika pazarı için Avrupadaki kasalarının uzununu çıkararak yapıyor misal. Biz önce yarısı vergiye giden sisteme kitlesel olarak tepki gösterip ondan sonrasında araba markalarına ithamda bulunmalıyız. Bu forumda hergün zart zurt pahalı muhabbetleri dönüyor ama kimse de demiyor biz niye bir araba parası kadar vergi veriyoruz.
-
Merhabalar değerli forum üyeleri.
2017 model manuel 1.2 TSI Leon kullanıcısıyım. Aracım 105.000 km'de. İki çocuklu bir aile babasıyım. Aracımdan çok memnunum her anlamda. Artık dar gelmeye başladı daha doğrusu hanım öyle düşünüyor ve otomatik olsa daha rahat ederim diyor :) Yine de acelesi yok ama araba arayan bir abim ısrarla arabanı bana sat diyor. Aracımın piyasasını bilmiyorum ama 900k civarlarında sanırım.
Sizin tavsiyelerinizi almak istedim.
Aracımı satsam yerine ne koyacağım hiç fikrim yok. Stellantis kayışlı motorları, başka markalarda çift kavrama şanzımanlar, 3 silindirli motorlar, hafif hibritler, plug-in hibritler, elektrikliler...
Aracımı satsam bir müddet babamın aracıyla idare edebilirim ama piyasa nereye gider bilmiyorum.
Aracımı satmasam km ilerliyor ilerde satması daha zorlaşır mı, çok iyi bakıyorum aracıma sıfır aldığımdan beri ama ilerde arızalar olur mu sonuçta eskiyor, mal alıcısı varken mi satılır alıcısı varken satmalı mıyım...
Üzerine ekleme anlamında zorlayıp 2m üzerine de çıkabilirim ilerleyen zamanlarda. Ama fiyat/performans benim için en önemlisi. Aldığım araca uzun yıllar binebilirim.
Aracımı satmalı mıyım? Satsam beklemeli miyim, ne almak mantıklı olur?
Değerli görüşlerinizi talep eder, saygılar sunarım.
-
Merhaba, çks belgesi ile araç alımında doğrudan bu fiyattan peşin mi alınıyor, alıp hemen satılabiliyor mu, senede kaç adet alınabiliyor. Veya dezavantajlı yönlerinvar mı çksli alımın.
1.5 vision plus corolla 20 bin km kullandım, sonra sattım . Yalıtımı ve malzeme kalitesi düşük ,yedek anahtar şahin anahtarı gibi.
Siz şirket aracı kullandığınız için araç satın alma değerini önemsemiyor olabilirsiniz.
1.400.000 civarı parası olup sıfır araç almak isteyen corollaya bakabilir. Üst paket focus c4x megane tavsiye edenler arada kalan eksik miktarı bağış yapabilir.
Ben sıfir araç olacak olsam bu paraya yine corolla alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 7 Mart 2025; 14:56:5 >
müşteriyi bulmuşken ver geç hocam. 2 milyon bütçe varsa da al 230e bmw'yi arkana bakma. MPV sınıfı araç kullanışlılık olarak aileler için biçilmiş kaftan. uzun yıllar da kullanacağım diyorsunuz. hem hacimli, hem BMW, hem performanslı, hem ekonomik yakıyor, hem ötv'si düşük. yarın bir gün matrahlar artmazsa döviz kuru yukarı gidiyor bu fiyatlara bulamazsınız bir daha. yerden 2 cm yükseltip adına SUV dese BMW 2 yıllık sipariş kotasını doldurmuştu.
-
2025 Corsa Edition 0 araç, nakit 1.160. Bu kadar forumu takip edip, iş araç satmaya gelince kendi aracınıza biçtiğiniz değere hayran kaldım. Hayırlı satışlar.
Benim aracım otomatik derseniz, GS Paket 1.295'e ayarlayalım almak isteyen olursa 100 bin daha verip 0 alsın arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 7 Mart 2025; 15:33:30 > -
Şubatta mercedes online dan eqb 250 ön siparişini verdim 150k karttan çekildi. Mart teslim görünüyordu. Fiyat sabitleme yapamıyoruz demişlerdi. Baz paketin ekstra hava yastıklısını 2.790₺ almıştım.
dün aradılar güncelleme yapılacak dediler. Tamam dedim zam geldi heralde.
2.712₺ ye düşmüş. :)
hayırdır inşallah. Aracın gelmesini Beklemeye devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X