Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17336. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 40 Misafir (10 Mobil) - 37 Masaüstü13 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
347.462
Cevap
5.939
Favori
60.156.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Formentor VZ 2.25 (kör nokta, çapraz trafik ve pre crash asistant ekli)

Polo 1.3

Bunlar vag grubu için bence fiyaları makul %80 vergili arabalar.

Plug in Hibrit Tarafında

BMW 2.30e güzel bir seçim.

EV tarafında, Togg bu fiyatlardan son ay deniyor ama bilemiyorum. Yazılımsal sıkıntılar ve ESA hataları olmasa 88kw bataryalı bu donanımda, kredi kampanyasıyla emsalsiz araç. Ama; amaları çok...

• büyük rezalet.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • Tayron bayilere geldi mi ? Yoksa ön sipariş mi alıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

tam skandal. ama burası sirkiye hiç bir yaptırımı olmaz üstüne ödüllendirirler

• Hyundai yarın zam varmış...

Büyük skandal. Satıldığı zamanki broşürlere bakmak lazım. Sözlü olarak evet ısı pompası var mı dediler yoksa donanım özelliklerinde de ısı pompası var mıydı? Ya da biz öyle biliyorduk geçmiş olsun mu diyecekler acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

var hocam ısı pompası diye yazıyor donanım listesinde

• C4 opsiyonsuz max paket, İstanbul deger otomotiv bana en düşük teklifi verdi. Hediyelerle birlikte kredisiz 1440'tan yardımcı oluyorlar. İlgilenen olursa bana PM atsın, satış temsilcisi arkadaşın ismini paylaşayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.750.000 bine grafik gri 2025 grandland 1.2 hibrit edition+konfor paketi satın aldım yarın teslim alacağım.Bayinin elindeki son araçtı.3 aylık eski kasa grandlandı satıp fırsat gördüğüm için buna geçtim.Bu fiyatlara fırsat aracıydı bana göre.Yeni gelenler 1870 li fiyatlardan başlıyor.Düşünen varsa ankara opal ve istanbul değer şubelerinde 1.8 mn e birkaç tane kalmıştı bitmeden değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 7 Mart 2025; 16:21:53 >
  • Çok teşekkürler, eğer 2. el araç arıyor olsaydım hiç alakası olmayan bu konuya bakıyor olmazdım muhtemelen.

• Surveillance kullanıcısına yanıt

Hocam biraz daha sabrederseniz bu fiyata kredili verecekler yakında muhtemelen. Psa grubunun Avrupa da üretim fazlası araçları Tr de degerlendirdigini söylüyorlar. Gecen ay allure 408 leri 1500e vermişler ay sonunda örneğin. Acele etmemek lazım.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

offfff offfffffffff

kavgada söylenmez.

• Okan9455 kullanıcısına yanıt

O araç 1750 nin de altında satılacak . Psa hiç iyi durumda değil. Not alın.

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Ben sıfır km bir aracı paylaştım burada,yaptığım paylaşımın içeriğindeki izahımı anlamış olsaydınız muhtemelen bu cevabı vermiyor olurdunuz.

• Merhaba, e-208 için 1280 fiyat aldım. Başka fiyat alan var mı yakın zamanda?

Şu skandallara rağmen hala gidip byd, kgm, asl, slm gibi uyduruk çinli araçlara milyonlar verenlerin olması çok tuhaf.

• huys H kullanıcısına yanıt

Merhaba kredi imkanı var mı?

• Mekanikizm kullanıcısına yanıt
    1.89 250 bin tl

• 2023 yılında alınmış. 2 yaşına girmiş. İlk yıl bakımı yapılmış aracı sıfır km olarak paylaşıyorsunuz.

Araç isterse -67 km de olsun ikinci el bir araç sonuçta.

• Herkese selam,

Yeni Tesla Model Y'yi bekliyorum. Birçok kişi %10 'dan gelmeyeceğini söylüyor.

Ben de kendime bir alternatif arıyorum.

Tesla'dan başka içime sinen başka bir elektrikli araç olmadı.

2 M bütçe var.

Hibrit yada benzinli,dizel model ne önerebilirsiniz.

Toyota Corolla Cross Hybrid sizce nasıl bir araçtır. (Geniş aile arabası bakıyorum.)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.