< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17338. sayfa)

-
-
İşte kimisi cam tavanı tercih eder kimisi genişlik ve kaliteyi tercih eder.Peugeot 3008 ve grandland özelinde 3008 allure bomboş ama cam tavan var.Grandland cam tavan yok ama dolu ve daha geniş.Bu kıyasta kimi 3008 kimi grandland tercih etti.Tamamen kişisel ama cam tavanın tercih sebebi olduğu doğru.Ama herkes için böyle değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
distribütör olan firmanın ford ile olan bayilik anlaşması neden sona erdirilmiş, orada ne işlere imza atmışlar yazdık ama sağolsun şikayet edip silmişlerdi.koç grubuna onları yapan sade vatandaşa neler yapmaz.alanlara geçmiş olsun.
-
Haklı olabilirsiniz hocam ama bu ülkede Trump'ın iki dudağı arasında yaşıyoruz. :) Yarın TL'nin değer kaybedip Euronun 45₺ olmayacağını kimse garanti edemez.
Türkiye'de yaşamak ekonomik bir kumar ve ben bu kumarı parayı uzunca süredir tutup oynadım. Kafama yattı aldım.
Aralık'ta kardeşime aldığımız Clio Evo 1150'den 1250'ye çıktı. Bayon bakıyordum, 1350 en full paketi derken 1450 istemeye başladılar bu ay.
C4 liste fiyatı 1600 küsür, 2024 model yok, 2025ler de C4 özelinde parti parti geliyormuş. Ben sanmıyorum açıkçası daha düşeceğini. :)
İlave olarak 408'lerin öyle değerlendirilmesi muhtemel çünkü makyaj gelecek deniyor o kasaya. C4 ve C4X zaten makyajlandı ve henüz TR'de lansmanı dahi yapılmadı. Fiyat yine düşebilir elbette ama yakın vadede stok fazlası olacağı için düşmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surveillance -- 7 Mart 2025; 18:6:59 >
Tesla bu sorunu çözmüş, perde yok kapatamıyorsunuz.
-
Ben espri yapayım demiştim gerçek mi çıktı
Ben de aldım, salı günü buldum,çarşamba parasını ödedim,dün teslim aldım. Ama kalkıp, sizin gibi kalmadı bu rakama,1850 tl den isteyen varsa şuraya gitsin, son piyango bana vurdu..demedim. 1750 tl olmasının sebebi cam tavan olmayışı olsaydı zaten 3008 allure gibi 1850 tl den satılırdı ki geçen hafta 1850 tl den alan 2 arkadaşım var 3008 allureyi. Ne kadar donanım o kadar para, aldığı aracı övenler varken bir de aldığı fiyatı kendisine özel demeye başlayanlar da çıktı hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 7 Mart 2025; 18:9:46 >
-
Gülmekten yazamadım valla. Kumtel ısıtıcı versinler konu kapansın uzatmasın kullanıcılar
Burda ne yazdıysam doğru hocam.Geçen hafta 1.720.00 bine krediyle satıldı bu araç.Stok eridikçe fiyat arttı.1.750 ye son araçlar satıldı ve bitti.Kalan son fırsat araçları ve bayileride yazdım buraya bunun neresinde övme var.Geçen hafta 1.720 ye almadığım için bu hafta 30 bin TL fazla ödeyecem diye almasamıydım mesela.Yorumları güzgün okuyup ona göre yazın.
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah
ex40 ayni fiyat hala, 2 bayi de 2.444.000 tl ye birakti, eqb ise 2700 e birakiyor, cok kararsiz kaldim ikisi arasinda ??? ne yorum yaparsiniz ?
Eqb'nin en büyük avantajı büyük olması.
İç hacmi sizin için çok önemli değilse, uzaktan bağlantı, google maps gibi özellikleri sebebi ile kesinlikle Volvo derdim.
***Elektrik araçlarda en önemli şey online olması ve uzaktan erişebiliyor olmak. sarj doldu mu, ne kadar kaldı vs vs.
Maalesef Mercedes Türkiye EQB lerde bunu hala aktif olarak getirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 7 Mart 2025; 18:39:4 > -
kgm Çin değil,Kore markası ve üretimi
Bende aynı şeyi yapıyorum ama gerçekten baydı.. Jazz tavsiyesi bir mesaj eleştirisi otuz mesaj .. arkadaşlar sizin jazz eleştirinizi okumak zorunda mıyız? Adama forumu kirletiyorsun deyip siz daha çok kirletiyorsunuz.. çok basit engelleyin geçin..
%10 otv ye giren arac bakin elektirikli %10 la alinirquote:
Orijinalden alıntı: utku84ex40 ayni fiyat hala, 2 bayi de 2.444.000 tl ye birakti, eqb ise 2700 e birakiyor, cok kararsiz kaldim ikisi arasinda ??? ne yorum yaparsiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
%10'dan satılan countryman ve model y varken ex40 ve eqb almazdım şahsen. Aradaki farkın çoğu devlete gidecek. İkisinin de normal şartlarda %10 ötv diliminde satılıyor olması lazım
eqb'ye 2700 dedilerse çıplak fiyatı 1600 civarı oluyor. Aracın fiyatında 150bin tl indirim yapsalar, 1900 e iniyor :) ötv dilimleri ilk açıklandığında bu araç zaten %10'da idi anında zam yapıp %40'a soktular
edit: volvo motor gücünden dolayı %10'a girmiyor olabilir, onu incelemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 7 Mart 2025; 19:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X