SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17340. sayfa)

-
-
2025 modeli 1milyon gibi bir rakam. Siz iki yaşında beyaz bir aracı 1200 e satıyorsunuz ? Bunu satıp sıfırını almak istiyorum. Üzerine artan parayı da yiyecem deseydiniz daha doğru olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem countryman e hem de xc40 p6 kullanmıyorum. Bütçe varsa kesinlikle ikisi içinden ex40 alın. Ek bütçe varsa night edition olması lazım yeni gelen eqb de çok dolu çok güzel bir araç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golf'un dişe dokunur tek rakibi Focus'tu. Ford yazık etti bu efsane araca. Oysaki üstünde dursalardı SUV çılgınlığına rağmen Avrupa'nın en çok satan 2. aracı Golf'e rakip olurdu. Bunlara rağmen Ford'un dünyanın en çok satan 3. araç markası bunu da belirtmek gerek.
-
Bu fikrime katılmayacak çok olacaktır, 3 milyona Kodiaq alacağıma BYD ye para yediririm 1.8e Seal U phev alırım. Kan emiciliğin de bir sınırı olmalı. D Suvsa D suv, donanımsa donanım. Ne çektik Doğuş grubundan.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın araç sahibi.
Arkadaş almış artık. Bize hayırlı olsun demek düşer. Ben sadece satış temsilcisinin kimseye söylemeyin demesine takıldım. Söylese de değişen birşey olmazdı.
Burada yazan şey evet araçta ısı pompası yok biz webesto'yu ısı pompası diye sattık. Yalanlama demişler itiraf olmuş, nitekim ısı pompası her nasıl oluyorsa soğutma ile ilgili bir işleve sahip değil, nasıl ısı pompasıymış o,
Cok fark etmez ama seal u dmi 1.930 oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devir değişti ,30 yılın oncesindeki kasa tipleri artık yer almayacaktir
-
Öncelikle varsayımsal konuşup ithamlarda bulunmayın lütfen.
İçeriği okuyunuz,öyle konuşalım.
Aile bireylerin hepsinde araç var, kişi başı araba sayısı bazılarınızda 2 . Satıp,tekrar almaya da ihtiyacım yok. Bunu açıklamak zorunda bırakan ithamız için teşekkür ederim.
Not: 2025 model orta paket corsa bayide 1.000 tl değil
Bunun sonu nereye gidecek çok merak ediyorum. Takipteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: utku84ex40 tek paket hocam zaten, liste fiyati 2.699 gorunuyor sitede, 255 bin inmis oluyorlar, bu arada otv dilimi %50
tekrar baktim varmis hocam dediginiz aydinlatma opsiyonu
Pek bir yere gitmez katalogda webesto diye belirtmişler, bir iki tane dava açılır belki 2 bakim hediye verirler. Şahsuvaroğlu gibi bir firmaya güvenip araç almak zaten bambaşka bir şey.
Sarış rakamları (elektrikli model içinde) her ay 3.sıradalar ,son ay sanırım 4.oldu.
Satışlara ciddi derecede etkisi olacak.Önümüzdeki ay belli olur.
Vebasto yazmışlar ama firmanın adı webasto aslında.
-
Burada ikinci el paylaşmak baştan en büyük hataydı.
Webasto’nun sitesinde elektrikli araçlar için ısı pompası ve termal yönetim sistemi konusunda ürünleri olduğu belirtilmiş.
www.webasto.com
electrical Vehicle Thermal Management (eVTM) from Webastohttps://www.webasto.com/en-int/battery/standardized-battery-and-thermo-management/electrical-vehicle-thermal-management.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-40C3726D0
Öncelikle varsayımsal konuşup ithamlarda bulunmayın lütfen.
İçeriği okuyunuz,öyle konuşalım.
Aile bireylerin hepsinde araç var, kişi başı araba sayısı bazılarınızda 2 . Satıp,tekrar almaya da ihtiyacım yok. Bunu açıklamak zorunda bırakan ithamız için teşekkür ederim.
Not: 2025 model orta paket corsa bayide 1.000 tl değilSıfır konusunda 2. El paylaşırsan ona göre cevap alırsın kardeş. 800bin lik arabaya 1200 yazmışsın. Al satçı diye boşuna demiyorlar sana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X