hata 2 yaşındaki arabaya sıfır parası istemek. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17341. sayfa)

-
-
Hocam ex40 mantikli 82kw batarya var.
Arkadaslar %10’dilimdekileri al demislerde countrmande fln 65kw batarya var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle vardırda torres'de var mı mesele o.
Açıklama ciddi laf kalabalığı. Isı pompamiz var, ürün şu kodu bu hadi yallah der geçersin varsa.
Arkadaşlar saf bir şekilde sadece sıfır araç fiyatlarının paylaşıldığı bir başlık var mıdır? 10 15 dakikadır okuyorum 2-3 sıfır fiyat bilgisi alabildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kırk sefer dedik kardeşim sıfır araç konusunda başka şeyler yazmayın diye. Hala daha aynısını yapıyorsunuz.
Arkadaşlar sıfır araç fiyatı dışı konuşun derken geyik muhabbeti değilde, fiyat + çok detay paylaşırsanız herkes için daha iyi olacaktır. Amacından saptırmayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.6 Mio'ya çocuklu aile için ne önerirsiniz?
-
Opel combo için bu sabah alınan fiyatlar.
" Combo Essential manuel 960 bin tl kredili 1.060 250 bin 12 ay sıfır faiz mevcut
Otom Edition başlangıç paketi nakit 1.200 kredili ise 1.290 (250 bin 12 ay 0 faiz)
Otomatik en full Ultimate paketi beyaz var hazırda 1.395 nakit(kredili 1.475)"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 7 Mart 2025; 22:53:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ikisine de bindiniz ve hala kararsız mısınız? :)
evet donanım olarak volvo daha dolu
ama içine oturunca 2010 da çekilmiş 1970 e giden bir doctor who bölümünde zannettim kendimi
büyüklük olarak konfor olarak görsel olarak mercedes derim
hele 2.el piyasasını dşünüyorsanız kesin mercedes
ötv dilimi konusunda da diğer arkadaşlara katılmakla birlikte,
vatandaşı düdüklemeyen bir tane firma yok bu memlekette. Hangi sektör olursa olsun.
ben mercedesim o kadar da ucuz arabam olmaz diyip ötv dilimini yüksekte tutuor ki bu marka için haklı bi sebep olabilir
yoksa mini gibi 1960 ile 3100 arası fark olurdu.
Hocam ben corolla cross siparişi verdim. Açıkçası nissan qashqai, c5 aircross dizel ve corolla cross arasında kalmıştım. Söylediğiniz eleştirilere katılmakla beraber mtv farkını yakıt tasarrufu ile qashqai ye karşı kapatıyor. Devamlı kullandığım şehir içi güzergahta kullanan arkadaşım 5 litre ortalamam var ve hiç kasmıyorum dedi. Qashqai ise 8 litre civarı aynı güzergahta. Basit bir hesap ile 6000 km de 8000 tl az yakıyor diyebiliriz. Tabi uzun yolda kullanan için durum farklı aynı yakıyorlar yaklaşık. Hatta cross yüksek hızlarda hem yol sesi hem motor gürültüsü hem yakıt sarfiyatıyla uzun yol arabası değil diyebiliriz. Ama senede 1 kez uzun yol yapıyorum çok takmadım.
c5 aircross için ise sorunsuzluk konusunda tüm çevrem corolla cross açık fark atar dedi. Tabi 15 yıldır corolla d4d aracım hiç arıza yapmadığı için de güvenirim.
herkesin kendi ihtiyacına göre araba alması lazım. Şehir içi kullanımı yüksek, arabayı sakin kullanırım diyen çok özellik aramam sorunsuz olsun diyen corolla cross tercih edebilir bence.
bu arada diğer marka suvlara da baktım. çin arabaları ikinci el şimdilik zayıf geleceği net değil. çok sık güncelliyorlar. belki bir kaç seneye oturur. riski sevmem
3008, c5 aircross, grandland çok donanımlı ancak arıza şikayetleri soğuttu.
tucson, sportage geniş ferah, donanımlı ancak tasarruflu değil.
corolla cross da sizinkine ek olarak benim gördüğüm eksikler bagajı küçük, içi c sınıfı gibi ferah değil b - c arası gibi. Yüksek devirde motor sesi. basit özellikleri kırpmaları, (sürgülü kolçak, elektrikli bagaj, kalitesiz ekran gibi).
Konuyla alakalı olarak çok bayi ile telefonla görüştüm hiçbiri indirim yapmadı. hepsinde aybaşında 1-2 tane vardı flame xpack paketi. belki yüz yüze yaparlar ama tok satıcı gibiler telefonda.
-
Burası artık zıvanadan çıktı. Sadece sıfır fiyatı diye ayrı bir başlık olsa oraya baksak keşke.
Konu etkileşim aldığı için muhtemelen forum yöneticilerinin işine geliyor ve müdahale etmiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: sniperr_
Burası artık zıvanadan çıktı. Sadece sıfır fiyatı diye ayrı bir başlık olsa oraya baksak keşke.
1660 lira vereceksin ve elektronik park freni olmamasını geçtim ön park sensörü ve anahtarsız çalıştırma bile yok. Saçmalıktan başka bir şey değil bu fiyatlar. Kampanyaymış bir de Allah razı olsun!!!
-
işin ilginci konuda faydalı paylaşım yapan insanlarada sataşıyor sanki forum babasının malıymış gibi tepkiler veriyor sıfır araç konusunda konuya uymayan paylaşımlar yapıp millete sataşması komik verdiği cevaplardan ve sunduğu önerilerden teknik bilgisininde yetersiz olduğu ortada üzücü gerçekten foruma faydası olmayan biri
Dün bir bmw bayisine gittim 230e için teslim araçlarından birini inceleme fırsatım oldu. Açıkçası 3 serisini de inceledikten sonra aracın iç kalitesi tatmin edici gelmedi. Arka diz mesafesi de epey az geldi bana. St ile konuşurken araç vardı ben almaktan vazgeçtim sanırım bu aracı alacağıma mini countryman e alırım. Daha heybetli ve eğlenceli bir araç. Phev işi de soru işareti olan bir alan bir de bu aracın ikinci eli şimdiden ölmüş sarı sitede 2200 e ilan var. Zaten 2150 ye satıyorlar. Hayat tarzı uyana bir şey diyemem ama bu araç herkese uymaz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
volvo ile test surusu yaptim, mercedes ile yarin yapacagim henuz yapmadim
hocam 2150 ye hangi bayide var
Su an bu arac firsat aracidir.
Net!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_____ -- 8 Mart 2025; 0:0:59 >
Hocam bydnin ötvsi %30, skodanın %80. Çıplak fiyatları birbirine yakın. Skodanın fiyatı çok pahalı evet ama vergi sistemi düzgün olsa asıl kan emicinin byd olduğunu net görürdük
Evet hocam haklisin. Uzaktan erisimin en kisa surede aktif olmasi lazim. Tabela okumanin neden aktif olmadigini anlamiyorum. Bir onceki mesajima belirttigim 2/3 dakikalik yolculukta tum tabelalari gayet guzel okudu. Vw’nin hizlanmasi lazim. Byd gecen hafta butun araclari uzaktan erisime acti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X