Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17343. sayfa)

5 sn
347.311
Cevap
5.938
Favori
60.132.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Teşekkür ederim.

Ziyaret edeyim inşallah. Kamiq çekiş ve yakıttan memnun arkadaşın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Chr uzunluk ve genişliği de büyük değil ki. hrv ile aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Corolla c sinifi ama kalite olarak baya geri. Chr kalite donanım iyi ama onunda tip kötü birde içi çok sıkışık özellikle arka taraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 8 Mart 2025; 5:24:44 >
  • İngiltere’de Tayron’dan 2000£ ucuz olan Kodiaq, Türkiye’de ortalama 500 bin lira daha pahalıya satılıyor.
    https://x.com/andmcetin/status/1898083280467247275?t=ljQkcKdZZzY-Mp0lkZA9rA&s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 8 Mart 2025; 5:34:6 >
  • utku84 U kullanıcısına yanıt

Eqb için aldığınız fiyat 2024 mü 2025 model için mi geçerli hocam?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

İki araç Bratislava tesislerinde aynı fabrikada üretiliyor.

škoda storyboard
    Škoda launches all-new Superb production in Bratislava - Škoda Storyboard
    https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-launches-all-new-superb-production-in-bratislava/

• ahmbtr15 kullanıcısına yanıt

2024 1.2 GS 5900 km de 1.550 bine sattım hocam.Daha yüksek fiyata arayan soran olmadı.3 ay önce aldığım fiyata satmış oldum.Sizin araç çok iyi fiyata gitmiş hayırlı olsun.

• onzy O kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, 1.5 edizione specialeydi. Arayan soran çok oldu 2 haftada 130 favoriye ulaştı ancak ben alacağım araç belli olana kadar tok davrandım. Kendi aracıma kapora verdikten 2 gün sonra sattım. Takasta çok öldürdü borusan next, galeriye hiç sormadım. Vavacars güzel ön fiyat veriyordu ama araçta ppf kaplama olduğu için söktürmekle uğraşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 8 Mart 2025; 8:9:56 >
  • bps B kullanıcısına yanıt

BEN DEMİYORUM MATEMATİK SÖYLÜYOR GÖZLE DE ANLAŞILIYOR ZATEN BMW AMBLEMİ GÖZÜNÜZÜ BOYAMASIN :)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• 26_____ kullanıcısına yanıt

Katılıyorum fırsattır ama herkese uyan bir fırsat değil ki dediğim gibi ekran çözünürlüğünden tuşlarım kalitesine gidin inceleyin 3 serisi ile farkı görün dediğimi anlarsınız BMW amblemini çıkar aracın tipi de tipsiz kısaca ben etkilenmedim ama herkesin kendi düşüncesi motoruna laf edemem performans eminim çok iyidir. Bir diğer sıkıntı konu da senelik bakım maliyeti BMW olduğu için biraz çok olabilir diğer firmalara göre

• quote:

Orijinalden alıntı: 10cskn

hocam 2150 ye hangi bayide var

12 şubatta baya renk saydılar proforma aldım incelemek için şuanı bilmiyorum dün gidip bakmamdan sonra ne fiyat ne stok sordum bayi Borusan istinyeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatoo06

Katılıyorum fırsattır ama herkese uyan bir fırsat değil ki dediğim gibi ekran çözünürlüğünden tuşlarım kalitesine gidin inceleyin 3 serisi ile farkı görün dediğimi anlarsınız BMW amblemini çıkar aracın tipi de tipsiz kısaca ben etkilenmedim ama herkesin kendi düşüncesi motoruna laf edemem performans eminim çok iyidir. Bir diğer sıkıntı konu da senelik bakım maliyeti BMW olduğu için biraz çok olabilir diğer firmalara göre

3 serisi ile karislastirmak cok mantiksiz arada 1.5milyon tl fark var ic kalitesi donanimi 1-2 serisi x1 x2 bunlarla ayni bir arac ve bunlardan nerdeyse 1milyon daha ucuz ve daha hizli, bu arac net firsattir. Sari siteye her koyan 0 fiyatinin ustune koyuyor, 3 serisini bugun alin yarin ilana koyun aldiginiz paranin 300 altina koymaniz lazim. Ayrica 230e nisanda yuksek ihtimalle gelmeycek, gelse bile 2.8m olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• karti K kullanıcısına yanıt

Ben aracı BMW standartları içinde karşılaştırdım kötü araba değil ama iç hacim ve malzeme kalitesi BMW değil. İkinci olarak diyelim ki aldın kullanıyorsun ok 2.8 e bu aracı alacak insan evladı bulabilir misin? Kötü fiyatı yok evet kullanıcı için makul uzun süre binecekse ama alıp satayım bu fiyat rakipsiz vs değil. 2 kasa tutmaz fiyat uygun olursa satar anca

• Tatoo06 kullanıcısına yanıt
    Genelde dıştan büyük araba oldu mu 'Heh işte şöyle büyük olacak' deniyor, ama bu iç hacimde karşılığını bulmayabiliyor. Ki özellikle Bmw'nin bazı modellerinde burun oldukça uzun olsa bile, iç yaşam alanında standart bir araçtan fazlası yok. Kuzenimde Bmw var modelini hayırlamıyorum, bir defa ön yolcu koltuğuna oturdum. Tamamen arkaya çekmeme rağmen dizlerim göğüse değiyordu. Bu biraz insanımızın 'içeride rahat edeyim'den ziyade, 'dışarıdan büyük gözüksün ki herkes saygı duysun yol versin' kafasıyla açıklanıyor. Bahsettiğim durum bu 2 araç biri diğerinden iyidir sonucu çıkartmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 8 Mart 2025; 9:0:29 >
  • quote:

Ben aracı BMW standartları içinde karşılaştırdım kötü araba değil ama iç hacim ve malzeme kalitesi BMW değil. İkinci olarak diyelim ki aldın kullanıyorsun ok 2.8 e bu aracı alacak insan evladı bulabilir misin? Kötü fiyatı yok evet kullanıcı için makul uzun süre binecekse ama alıp satayım bu fiyat rakipsiz vs değil. 2 kasa tutmaz fiyat uygun olursa satar anca

Tutmaz tabiki bizde biliyoruz, ama net zarar etmezsin diger tum bmwlerden zarar edersin, x1 fiyati alin 1e1 ayni ic kalite 1.5milyon daha pahali, bunu internete 2milyona koy aninda 100k zararla satarsin ama x1 satman icin 300-500 inmen lazim, delik buyur, o yuzden firsat araci diyoruz, ayrica ic kalitesi countrymen dan felan cok daha basarili eminim ikinci elide daha iyi olur.

Katılıyorum zarar yazmaz çok fazla fiyatın uygun olduğunu görüyorum bu piyasada gayet de mantıklı araç ama demek istediğim zaten yazmışlar yukarda alsat için alıp 50 k üstüne koymanın mantığı yok o mantıkla alınmaz ppf e koy bir aya aynı para sende öyle bir araba değil ben üzülüyorum millet almış direk sarı siteye atmış abicim alabilsem ben alır koyardım zaten almak isteyene mani olmayım dedim insanlar çok cani ve düşüncesiz ticaret bu değil bu tiplere hakkımı helal etmiyorum

• quote:

Katılıyorum zarar yazmaz çok fazla fiyatın uygun olduğunu görüyorum bu piyasada gayet de mantıklı araç ama demek istediğim zaten yazmışlar yukarda alsat için alıp 50 k üstüne koymanın mantığı yok o mantıkla alınmaz ppf e koy bir aya aynı para sende öyle bir araba değil ben üzülüyorum millet almış direk sarı siteye atmış abicim alabilsem ben alır koyardım zaten almak isteyene mani olmayım dedim insanlar çok cani ve düşüncesiz ticaret bu değil bu tiplere hakkımı helal etmiyorum

Evet bu konuda kesinlikle katiliyorum umarim da o alsatcilarin elinde patlar hepsi zarar eder, biz araci aldik, kaskoyuda bmwden yaptiriyoruz boylece garanti 3 sene oluyor bakimlarida 18 ayda bir biz kmyide dolduramayiz cok mantikli geldi bize 3. Sene sonunda satariz.

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın hocam

• Dün countryman elektrik test etmeye gittim, test sonrası aracı beğendim ve sıraya yazıldım. Nisan sonu gibi teslim öngörüyorlar, daha erken de gelme şansı varmış. %10 ötv'nin uzun süre kalacağını düşünmüyorum o yüzden vakit kaybetmek istemedim.

• ufabloj U kullanıcısına yanıt

İstanbul mar oto

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.