700 km menzilli 98 kwh olan araç daha çıkmadı bildiğim kadarıyla.Mevcutta 73 kwh satılıyor oda 500 km |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17345. sayfa)

-
-
Bunlarda eski alsatcilar zaten ama yeni duruma adapte olamadılar.
Halen 2 sene öncesindeki gibi insanları alternatifsiz zannediyorlar.
Bugün 2.000.000 liranın üzerine çıkınca bir dünya alternatif var.
Kim bayinin getirmeye devam ettiği ve kasa tipi itibariyle (MPV tarzı araçlar ülkemizde talep görmüyor) genele hitap etmeyen aracı galeriden 100-200 hava parası vererek alır ki.
Cevap veriyorum kimse almaz...
Bu nedenle çok geçmez bu vatandaşlardan kol kesip bayi fiyatının altina inenler olacaktır.
Haa sunuda söyleyeyim 40-50 lira için yine bunlardan araç almayın gidin bayiden tertemiz bir şekilde alın alacaksanız. Haaa bulamiyormusunuz başka araç bakın alternatif mi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk fiyat kıyaslamak hatalı olur zatnee. %70 min vergi r Lexus takı vergi çok çok daha fazla.. Bu da ülkemiz vergi sisteminin bir garabeti..
İyi bir otomobil kullanmak için 2 tane de devlete almak gerekiyor..
Yoksa Lexus ile Vw yi aynı cümlede kurmak için hiç arabadan anlamamak gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 8 Mart 2025; 12:45:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamiq 1.5 premium cam tavan olarak bayilerden fiyat aldık. 1630a AVEK vermişti. 1635e Sakarya’dan alacağız, kapora verdik. Araç sahibi THY çalışanı olduğu için %1 indirim daha yaptılar. Normal fiyatlar 1650 civarına geliyor.
Ek bilgi 2025 model ve geri görüş kamerası var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absTRe54 -- 8 Mart 2025; 12:56:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam test edilen araç 500km vaat edenmiş. Test edilem araçlar arasında sonuncu sırada.
electrek
The top electric cars in this winter range test will surprise youhttps://electrek.co/2025/01/17/the-top-electric-cars-in-this-winter-range-test-will-surprise-you/
Psa'nın başarılı olduğu bir alan var mı? Benzinlide 1.2 yağlı kayışta fail idi şimdi zincire döndü bu sefer şanzuman berbat. Elektrikli menzil berbat. Zaten genel yazılım problemleri tüm araçlarında var. Bir dizeller idare edebilir gibi duruyor bazı kusurları göz ardı edersen.
-
Şanzımanda ne problem var?
Honda hrv giril paket izmir 1770 fiyat verdi arkadaşlar. Daha ucuza teklif alan var mı?
Ben dün 1627 ye aldım hocam. Erya istanbul ile görüşün isterseniz.
Isı pompasının abartıldığı kadar faydası yok. Ama Kgm nin yaptığı resmen dolandırıcılık..
Honda liste fiyatindan verir genelde az biraz indirim almissiniz iyi bence.
Arkadaşlar merhaba, sıfır sıfıra yakın 1 milyon tl civarlarında araç bakıyoruz. Honda city'ye bakıyordum bir ara 1030lara satılmıştı şu an o fiyatlardan eser yok. Honda city için fiyat alan oldu mu? Ayrıca başka araç önerisi olan olur mu bu bütçelere. Otomatik olmasını istiyoruz ve hatchback istemiyoruz.
Hocam bn paraya ve verdiklerine bakiorum.
3200 eski kasa A5 satildi dizel 4 ceker firsatti
1 milyona polo firsatti
1900 countrymen firsattir
Kredi destegiyle satilan togg firsattir
Bn paraya ve sagladiklarina bakiorum.2 milyona bmw yi koy hemen satarsin arkadas da demis zaten 3 le kiyaslanmaz zaten ama 1 serisi 2,5 milyon olmaz olmamali meselaa
Bugün Avcılar borusan‘a gittim. Elektrikli mini yi ilk kez canlı görme şansım oldu. Aracı epey beğendim aslında. Ancak 64 kW batarya sebebiyle biraz zayıf kalıyor.
Aracın fiyatı 1.940.000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 8 Mart 2025; 13:51:31 >
Hala satiliyorsa o fiyata yakin sedan bir taliant var malesef.
City bulabilseniz bile 1350 mi ne fiyatı
Bir sorunun cevabını bulamıyorum.
Örnek : ID4 yada Togg aldık. Bir aracın ortalama ömrü 30 yıl.
ID4 şuan 350km menzil diyelim.
10 sene sonra bu menzilli aracı kim alır 2.el değeri çok düşmez mi.
Yada 10 sene sonra 2000km menzilli araçlar çıkınca bizim ID4 yada togg u yada diğerlerini kim ne yapsın.
Bu soruyu cevaplamak guc, buyuk olasilikla simdi reno fluence elektrikliyi kim ne yapiyorsa onlara da ayni sey olacak.
O zamana büyük ihtimalle yeni daha uzun ömürlü kapasiteli piller çıkacak, değiştireceksiniz.
Bu yüzden mümkünse çok satan ya da köklü markalardan elektrikli alın,
Yeni teknoloji Pillerin eski arabalara takilmasina firmalarin izin vermesini olasi gormuyorum yazilimla filan engellerler.yoksa kimse yeni araba almaz pil degistirir durur.
Siz otomobil fabrikasi olsaniz bunu istermisiniz?
2000km menzil mi :) Öyle bişey olmayacak da diyelim oldu, sen id4 veya togg almamıştın onun yerine x marka benzinli araç almıştın. Esas onu kim ne yapacak ? Ha 10 sene araba sahibi olmam otobüse binerim diyorsan bilemem tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X